Om MAGI - Spirituell Butik

Välkommen till butiken MAGI, en förtrollande oas för själen mitt i Linköping. När du kliver in möts du av en atmosfär där varje detalj är noga utvald för att inspirera till personlig utveckling, främja hälsa och höja livskvalitén. Här finner du kristaller, rökelse, tarotkort, chakraljus, smcyken till honom och henne. Ett fint och noga utvalt yogasortiment.

Butikens breda sortiment är som en magisk resa genom olika dimensioner av välbefinnande. Kristaller och deras närvaro känns som en direkt länk till jordens kraft. Smycken med budskapsord gnistrar lockande från sina upplysta presentationer, och dess förtrollande skönhet förmedlar en känsla av inre harmoni. Halsband och armband, konstfullt skapade av olika stenar och kristaller, fångar ögat och bär med sig en magisk energi.

Yogis och yogaentusiaster kommer att finna sin plats i butikens hjärta, där ett brett yogasortiment väntar. Färgglada yogakläder, mjuka mattor och fördjupande litteratur skapar en fristad för dem som strävar efter balans och inre frid. Andlighet möter mode i form av vårt sortiment från Silverwind och Soul factory, vilket gör att du kan uttrycka din själ på ett unikt sätt.

Litteraturhyllorna bär på visdom och kunskap inom personlig och andlig utveckling. MAGI är i linje med liknande butiker i större städer runt om i Sverige, men det är i Linköping som denna unika pärla av andlighet och välbefinnande finner sitt hem. Ta del av butikens magi och låt dess produkter guida dig på din resa mot ett rikare och mer harmoniskt liv.

Varmt välkommen!

Märken vi har i butiken

Silverwind

Hooked

Soul factory

Nouelle

Cape Diablo

Rock by Sweden

DAYA

Ananda Soul

Spiru

Satya

Innehållet i denna modul är ändrat av användare

Äger du företaget?

Logga in
  • MAGI - Spirituell Butik Guldsmed, juvelerare, Linköping - 1
  • MAGI - Spirituell Butik Guldsmed, juvelerare, Linköping - 2
  • MAGI - Spirituell Butik Guldsmed, juvelerare, Linköping - 3
  • MAGI - Spirituell Butik Guldsmed, juvelerare, Linköping - 4

MAGI - Spirituell Butik, Företagsinformation

Officiell information

Juridiskt namn

Therése Mirholt AB

Bolagsform

Aktiebolag

Datum för upprättande

23.01.2023

Org.nr:

5594188160

Arbetsgivaravgift

Nej

Aktiekapital

0

Omsättn.intervall

-

F-skatt

Ja, registrerad för F-skatt

Registrerad för moms

Ja

SNI-bransch

47772 Specialiserad butikshandel med guldsmedsvaror och smycken, 47711 Specialiserad butikshandel med herr-, dam- och barnkläder, blandat, 47610 Specialiserad butikshandel med böcker, 47789 Övrig specialiserad butikshandel, 47242 Specialiserad butikshandel med konfektyrer

Exekutiva befattningar/Administration

Ledamot

Therese Margareta Mirholt

Suppleant

Carl Christian Lidberg

Finansiell information

Omsättning

-

Vinstmarginal

-

Anställda

0