Om Mölndals Målar'n AB

Vi utför målning, tapetsering och renovering åt större och mindre byggbolag samt fastighetsförvaltare och privatpersoner, se gärna våra bilder under Referenser. Kundfokus är för oss självaste grundstenen i vår verksamhet! Välkommen!

Målning

Vi utför alla typer av måleri, både invändig som utvändig målning.

Invändig målning: Idag är det populärt att ha släta, fina väggar som ”bara” är målade, som finnish. För att få bra ytor att måla på, krävs det ett gediget förarbete. För att nå bästa resultat bredspacklar vi väggarna. I vissa fall krävs även att man grundar väggarna med en typ av primer för att det inte ska bli t ex blåsor på den befintliga tapeten.

Utvändig målning: Innan vi målar utvändigt har vi för vana att alltid tvätta ytorna som ska målas. Vi tvättar med borste och vanlig vattenslang för att nå bästa resultat. Tänk på att högtryckstvätt i vissa fall pressar in vatten där det inte ska vara. Vi tänker på säkerheten när vi arbetar, därför jobbar vi med fastmonterad ställning.

Hör av er för att få mer information eller en konsultation helt kostnadsfritt på plats där ni vill ha målat.

Tapetsering

Före tapetsering gäller samma som före målning, ett gediget förarbete för bästa resultat. Idag är det mycket vanligt med tapetfondväggar. Detta är, som allt annat, självklart en smaksak.

Värt att tänka på när man tittar på eller köper tapeter är hur dom ska sättas upp. Lättast idag är att sätta upp en ”Easy Up” tapet. För att sätta upp den limmar man på väggen och sedan hänger upp tapeterna, den sätts även oftast (om inte alltid) kant i kant.

Den ”traditionella” tapeten limmar man på baksidan och låter sedan den ligga mellan 3-5 minuter beroende på tillverkarens instruktioner. Den ska ligga och svälla för att sedan sättas upp med, allt som oftast, en överlappning på några få millimeter.

Renovering

Vi utför även en del större renoveringar. Det som inte vi klarar av, löser våra duktiga samarbetspartners inom olika områden som t ex, El, VVS, plattsättning och snickeri.

Vi hjälper er mer än gärna som totalentreprenör.

Nyproduktion

Vi har utfört stora projekt åt SKANSKA, Tommy Byggare AB & PEAB. Detta var olika projekt blandat med lägenheter, villor och radhus i olika former och storlekar.

Riktigt roliga att lösa och mycket bra bevis på att vi klarar av olika storlekar på projekt, allt från ett fönster som ska målas, till 100 st hus som ska målas in och utvändigt.

Mölndals Målar'n ABs utvalda länkar

Innehållet i denna modul är ändrat av användare

Bildgalleri

  • Mölndals Målar'n AB Målare, Härryda - 1
  • Mölndals Målar'n AB Målare, Härryda - 2
  • Mölndals Målar'n AB Målare, Härryda - 3
  • Mölndals Målar'n AB Målare, Härryda - 4
  • Mölndals Målar'n AB Målare, Härryda - 5
  • Mölndals Målar'n AB Målare, Härryda - 6
  • Mölndals Målar'n AB Målare, Härryda - 7
  • Mölndals Målar'n AB Målare, Härryda - 8
  • Mölndals Målar'n AB Målare, Härryda - 9

Mölndals Målar'n AB, Företagsinformation

Officiell information

Juridiskt namnMölndals Målar''N AB
BolagsformAktiebolag
Datum för upprättande22.12.2011
Org.nr:5568782063
ArbetsgivaravgiftRegistrerad
Aktiekapital50000
Omsättn.intervall3000 - 4999
F-skattJa, registrerad för F-skatt
Registrerad för momsJa
SNI-bransch43341 Måleriarbeten

Exekutiva befattningar/Administration

Daniel Fredrik AtalsLedamot
Gunard Artur AtalsSuppleant
Olof Sören MaxénRevisor

Omdömen om Mölndals Målar'n AB

Jelena Nordström

mer än ett år sedan

Vi är mycket nöjda med arbetet. Målaren var noggrann och resultat blev mycket bra. Kontakten med företaget var smidig och vi fick återkoppling snabbt. De var mycket flexibla. Bra offert med.

Anders Grehn

mer än ett år sedan

Mölndalsmålarn har varit hemma hos oss två gånger och gjort invändiga jobb. Vi har blivit precis lika nöjda båda gångerna. Dessutom smidigt utan krångel!

Cecilia Christensen

mer än ett år sedan

Från start fick jag en väldigt bra känsla när Jenny kontakta mig. Fick en snabb offert där de hade sammanställt mina önskemål. De var snabba på plats och ordnade det superbra med både spackling, takmålning, väggmålning samt tapetsering. Både Jenny som är administratör och Tobias som är en av målarna var nåbara hela tiden och återkopplade direkt om man hade några frågor eller funderingar. Är verkligen supernöjd med deras jobb!

Jon Karlsson

mer än ett år sedan

Bra service, alltid återkoppling och väldigt bra att ha och göra med. Rekommenderar verkligen.

marcus lian

mer än ett år sedan

Tvättade mina altaner. Som nya nu!!!

Ake Rosén

mer än ett år sedan

Mycket snabb och bra service! Bestämde oss för Mölndals Målaren vecka 6 för ett tapetseringsjobb. Onsdagen vecka 7 var väggarna klara (2 väggar). Jobbet var till mycket stor belåtenhet. Kan varmt rekommenderas.

Fredrick Asare

mer än ett år sedan

Anlitade Mölndalsmålar’n för bredspackling och målning av vardagsrum samt tapetsering av barnrum. Det var ett stort plus att hitta en målare som inom ek vecka kunde påbörja arbetet. Dessutom fick vi många bra och vettiga förslag vad gäller ytbehandling och färgsättning. Måste även lyfta fram Mattias som var en väldigt trevlig och kompetent målare som var lätt att göra med. Letar ni efter en kompetent och målarfirma så är Mölndalsmålaren ett säkert och prisvärt alternativ.

Fredrika Biörnerud

mer än ett år sedan

Vi anlitade Mölndals Målar'n för ommålning av vår hall, trapphus och vardagsrum. De gjorde ett fantastiskt arbete. Mycket trevligt bemötande och bollplank, vad gällde lösningar i övergången mellan rummen. Daniel, Jenny och hela teamet får våra starkaste rekommendationer och vi kommer att anlita dem igen!!

Tack!!

Emanuel Olsson

mer än ett år sedan

Anlitade dom för att spackla igen massa hål och sen måla tak, väggar och golvlister. Det va med rätt kort varsel men det löste dom utan problem och jobbet blev riktigt bra!

Omar Saeed

mer än ett år sedan

Jag anlitade Mölndalsmålar'n för målning av hall, vardagsrum samt ett sovrum i ett gammalt hus med mycket ojämna väggar. Arbetet utfört var av hög kvalité och betydligt bättre än förväntat till ett rimligt pris dessutom. Fantastiskt jobb! Tack!

Susanne Agren

mer än ett år sedan

Helrenoverade ett rum.Mkt fint bemötande,bra kundfokus,lyhördhet och ett bra utfört arbete! Åtgärdade en miss på en vägg dagen efter jag ringde utan ifrågasättande . Är mycket nöjd! Kan absolut rekommendera dem!

Tina Sunnero

mer än ett år sedan

Målade om alla väggar, tak, dörrar samt tapetserade en vägg. Detta i en lägenhet på ca 95kvm.
Vi är jättenöjda! Trevlig kontakt och kompetenta målare!

Britt-Marie Christiansson

mer än ett år sedan

Har haft Mölndals Målar´n hemma för måleriarbeten i vår lägenhet. Tak och väggar har fått sig ett lyft. Enkelt att få kontakt med
Daniel som kom hem till oss samma dag. Snabb start på arbetet när vi bestämt oss för
Mölndals Målar´n. Mycket nöjd med arbetet samt personal på plats. Kommer anlita er igen om behov finns. Kan varmt rekommendera företaget.

Emmanuella Alex

mer än ett år sedan

Jag är supernöjd med arbetet. Fick hjälp med färgval, och allt var fint och noggrant gjort precis som jag ville ha det.
Rekommenderas varmt

Glenn Wickström

mer än ett år sedan

Vi är jätte nöjda med det arbete som gjorts! Andra gången vi anlitat Mölndals målarn och vi är lika nöjda som sist!! På kort varsel ställde Daniel upp, grymt smidigt! Trevlig firma att anlita, rekommenderas varmt!

Glenn

Pär Fagerberg

mer än ett år sedan

Jag har haft blandade erfarenheter från diverse målare; denna gång behövdes hjälp med att bredspackla och måla ett helt nyinrett vindsförrådsuttrymme. Något som gjordes med bravur! Både Daniel och Jimmie tog tid på sig och gjorde det mycket service minded där slutresultatet blev absolut över förväntan! Jag är fruktansvärt nöjd och kan inte göra annat än att rekommendera varmt!

Svar från företaget

Tusen tack för ert omdöme Pär!
Det glädjer mig verkligen!
Hoppas att ni har kommit iordning i ert "nya" rum.
Jag hoppas att vi hörs av i framtiden.
Ta hand om er!
Med vänlig hälsning Daniel

Tobias Olausson

mer än ett år sedan

Anlitade MölndalsMålarn för måleri av lägenhet om cirka 100kvm gällande samtliga väggar samt vissa tak. Såväl måleri som tapetsering genomfördes på angiven tidsplan, på angivet pris och dessutom till den lägsta offertsumman via förfrågan på servicefinder.se. De var punktliga gällande mötestider genom projektet och under hela tiden såväl trevliga som professionella i sitt bemötande. Vi känner att resultatet blev mycket bra och är helnöjda.
Jag skulle absolut anlita MölndalsMålarn igen, vid nästa måleriarbete!

Svar från företaget

Tack så väldigt mycket för ert omdöme Tobias!
Hoppas att ni har kommit iordning i er nya lägenhet nu :)
Vi hörs och ses vid ert nästa projekt :)
Ta hand om er!
Med vänlig hälsning
Daniel

Per Lövsund

mer än ett år sedan

Totalrenovering av en gammal lägenhet under stor tidspress. Allt måleri och tapetsering blev utfört mycket bra och med en trevlig dialog med målarna. Skulle önska att alla hantverkare vore lika bra och pålitliga som dessa!
Per

Karolina

mer än ett år sedan

Fick ett innertak målat ca 100 kvm. Vi valde rörligt pris, som landade enligt skattat pris. Resultatet blev som vi hade förväntat oss, bra! De kom när de hade sagt eller hörde av sig om de var sena. Kan verkligen rekommendera dem.

Anders Grehn

mer än ett år sedan

Mölndalsdalsmålarn har varit hemma hos oss vid två tillfällen och vi är precis lika nöjda med resultatet båda gångerna. Inget krångel med någonting.

Alexandra Fernkvist

mer än ett år sedan

Rekommenderar starkt! Fantastiskt jobb & mycket trevliga med bra service. Supernöjd med resultatet & all hjälp runt omkring

Sara Goldberg

mer än ett år sedan

Vi blev väldigt nöjda med målningen invändigt i vårt hus! Väl utfört arbete med perfekt resultat och trevligt bemötande under hela processen. Kan helt klart rekommendera till andra.

Albin Johansson

mer än ett år sedan

Fick nummret till MölndalsMålar’n via en bekants jobbarkompis som var jättenöjd med målningen i deras hus. Och det blev även jag! Supernöjd!
Fick nummret till ”min” målare, som sedan följde upp alla steg.. proffsigt, personligt och bra resultat! Rekommenderar starkt

Karzo Kalori

mer än ett år sedan

Fantastiskt bemötande och arbete! Rekommenderar starkt. Lätta att kommunicera med och flexibla. 5,5/5!!

Emily Nilsson

mer än ett år sedan

Mycket trevligt bemötande samt väl utfört arbete. Kommer definitivt kontakta firman för framtida arbeten.

Caisa Jacobson

mer än ett år sedan

Anlitade dem att måla/tapetsera tak och väggar i vår 4ROK i mitten av augusti. Den höll tiden de lovade och arbetet blev utmärkt utförd. En mindre missförstånd gjorde att en vägg blev målad istället för tapetserad samt några fönsterkarmar blev inte målad. Men de kom tillbaka snart och gjorde att rätt och klart. Kommer helt klart att anlita dem igen om jag behöver något målat.

Amy Martin

mer än ett år sedan

Daniel and his team were absolutely exceptional! Daniel came by within 1 day to see my apartment and gave me an estimate within hours. His team painted all ceilings, walls and woodwork. The job they did was incredible - refinishing the walls (that had large holes), removing and replacing things on the walls - all for a very reasonable price! I could not recommend them more!

Jonas Ahlgren

mer än ett år sedan

Vi hade just vår lägenhet ommålad med väldigt kort varsel och vi är så nöjda med arbetet och det trevliga bemötandet.
Att rekommendera Daniel och hans team är en självklarhet om ni vill bli nöjda och känna er trygga!

Kate Torwald

mer än ett år sedan

jag anlitade företaget för renovering av lgh på 99 kvm målning och golvläggning. Daniel är väldigt trevlig och tillmötesgående och löser alla önskemål man har. Målarna är noggranna och som alltid när man renoverar så ska många yrkeskategorier samspelas och då har de varit flexibla och lätta att prata med och de har sett till att allt löser sig på bästa sätt. Jag rekommenderar dem varmt då de är trevliga, lätta att ha att göra med, flexibla och gör ett väldigt fint jobb.

Emil Eriksson

mer än ett år sedan

Målade om hall samt kök och blev supernöjd! Trevligt bemötande, tidigt påbörjade och grymt slutresultat!

Lena Bredin-Låstbom

mer än ett år sedan

MölndalsMålarn AB anlitade jag för ommålning av min lgh. Allt målades om, tak, väggar och golv. Oerhört bra bemötande från Daniel, punktlig vid våra möten, visade
verkligt intresse för att färgen skulle bli "rätt" nyans.
Resultatet blev exakt som jag ville ha det. Proffsigt utfört arbete. Höll tidsplan. Lgh blev som ny. Kommer absolut att anlita företaget igen. Kan varmt rekommendera MölndalsMålarn AB

Katja Viklund

mer än ett år sedan

Jag är jättenöjd med det renoveringsarbete som Mölndals Målar'n utförde i min lägenhet. Förutom målning och superfin (!) tapetsering byttes lister och innerdörrar. Även parkettslipning löstes genom Daniels försorg. Allt blev jättefint! Det var enkelt att kommunicera med Daniel och jag behövde aldrig känna det som om jag var besvärlig med mina önskningar. Det gjorde verkligen allt för att jag skulle bli nöjd! Jättetrevlig, seriös och pålitlig firma. Behöver jag renovera igen kommer jag absolut använda Mölndals Målar'n!
Rekommeneras å det varmaste!

Rasmus Madsen

mer än ett år sedan

Fick kontakt med Mölndals Målar'n genom Offerta. Kontakten med Daniel var smidig genom hela förloppet och arbetet blev planerat snabbt och utfört inom tiden som avtalats. Jag är mycket nöjd med kvaliteten på arbetet. Rekommenderar varmt företaget!

Marcus Ryéll

mer än ett år sedan

Efter att haft oturen med en mindre pålitligt firma innan, kändes det fantastiskt att ha Mölndalsmålarn hemma hos oss. Att komma hem från jobbet och se hur långt de kommit under dagen var underbart.
Arbetet bestod av omfattande måleri av både väggar, tak och stuckaturer. Samt reparation av lätt skadade väggar. Vi tog även hjälp av Mölndalsmålarns snickare som fixade kök, stuckaturer, garderober och trösklar.
Tack för att vi återfick tron på ärliga, noggranna och duktiga hantverkare! :)

Svar från företaget

Tack så otroligt mycket för ert fina omdöme!
Det är detta som är tjusningen med mitt arbete, att alltid göra våra kunder nöjda och glada :)
Det är alltid roligt att få läsa eller höra när man gör något bra!
Jag hoppas att vi hörs och ses snart igen!
Ta hand om er!
Med vänlig hälsning
Daniel Atals
MölndalsMålar'n AB

Håkan Bornestrand

mer än ett år sedan

Tack Daniel och framförallt Jimmy för fantastiskt fint jobb, lätta att ha att göra med, verkligen serviceminded killar. Skulle lätt använda er igen vid behov. :-) Håkan

Svar från företaget

Hej Håkan!
Tack så väldigt mycket för ert omdöme!
Det gläder mig/oss verkligen.
Det är alltid roligt att få jobba för trevliga människor :)
Ha det gott Håkan!
Med vänlig hälsning Daniel

Farid Zareiyan

mer än ett år sedan

Han mailar var 3:e vecka och lovar att komma med offerten, varken svara mail eller telefon, Jag uppfattar de som
oseriöst!

Svar från företaget

Jag ber som sagt om ursäkt Farid!
Det va riktigt dåligt av mig och jag ber åter igen om ursäkt. Hoppas att det löst sig för er.
Mvh
Daniel

Glenn Wickström

mer än ett år sedan

Vi flyttade till ett hus och behövde måla tak, lister och elementen samt tapetsera om hela övervåningen.
Alla arbetarna var väldigt service inriktade och kunniga. Städade hela tiden efter sig, och resultate blev jätte bra! Hade ett par sprickor i taket som dem fixade, resultatet blev perfekt! Går inte att se vart sprickorna varit.
Kan varmt rekommendera Mölndals målarn!