Se på karta
Sländvägen 1138634 Färjestaden

Vår huvudnäring är tillverkning av brodyrkort, stygnsättning av logo till brodyr.På Brudberget har vi lång erfarenhet och kunskap som vi gärna delar med oss av. Kreativitet och Innovativitet är viktigt för att få fram en bra kvalitet i brodyren.Vi arbetar ständigt för att upprätthålla en hög kvalitet, hög leveranssäkerhet och ha ett gott samarbete med våra kunder.

Fabriksvägen 144637 Älvängen

Tillverkning av snabba mönsterkort, upp till 10-lager samt laserskurna pastastenciler i rostfritt stål. Prototyper och mindre till mellanstora serier tillverkas i egen fabrik i Älvängen tre mil norr om Göteborg. Större serier köps in via etablerade kanaler i Kina. #nl# #nl#Över 700 köpande kunder varje år. #nl# #nl#Leveranstider: 2-lagers från 1 arbetsdag och flerlagers på 2-3 arbetsdagar.

Smedgatan 828234 Tyringe

ME PCB är ett sydsvenskt företag med lång erfarenhet av mönsterkortsproduktion. Vi distribuerar och säljer mönsterkort. I samråd med våra leverantörer erbjuder vi rådgivning i alla tänkbara design och materialvalsfrågor.

Löfströms allé 517266 Sundbyberg

Vi är en global, marknadsledande mönsterkortsleverantör som grundades 1993. Idag har vi lokal närvaro i 16 länder i Europa, Asien och Nordamerika och kunder i cirka 45 länder världen över. Med lokal närvaro gör att vi kan erbjuda konkurrenskraftiga villkor, kvalitet och leveranssäkerhet som breddar dina produktionsmöjligheter.Omsättningen uppgick 2022 till 440,000,000 USD

Datavägen 517543 Järfälla

Fineline, Global PCB Experts. En av världens största leverantörer av mönsterkort. Vi levererar till alla branscher och hjälper våra kunder med teknisk support, design och logistik. Varmt välkomna till oss