Om Möbelkillarna AB

Vi gör det enkelt att flytta... Oavsett om du vill ha hjälp med hela flytten eller du flyttar själv är Möbelkillarna det självklara valet. Vi flyttar både företag och privatpersoner.

Om Möbelkillarna

Möbelkillarna grundades 1990, och har sedan starten utvecklats från att vara ett litet enmansbolag till att idag vara ett företag att lita på när det är dags att flytta. Vi har genom åren fått förtroendet att flytta allt ifrån rockstjärnor, polis och skattemyndigheter, internationella företag, kända entreprenörer, politiker, åklagarmyndigheten...till en familj av igelkottar.

Vi hoppas givetvis att detta bygger trygghet när ni nu står inför er flyttning och tackar er för att ni har gett oss chansen att hjälpa er.

Vår affärsidé - Vi gör det enkelt att flytta!

Flytta privat

Jämför oss gärna!

Du har tillräckligt att tänka på… låt oss göra det enkelt för dig!

Här nedan kan du boka direkt online. Vi har rutiner och system som är anpassade för att göra ditt liv lite enklare när det är dags att flytta. Vi vet att det är mycket att tänka på och gör vårt yttersta för att göra din flyttning lite enklare…

Vi har olika flyttpaket för att det ska passa just dig!

Flytta företag

Vi kan hjälpa er med allt från omflytt och montering till hela företagsflyttar. På vår hemsida kan du se våra paketförslag. Hittar du inte något som passar? Hör av dig så skräddarsyr vi en lösning för just dig!

Magasinering

Saker och prylar som inte får plats i ert nya hem kan vi ta med oss till våra lager för magasinering i ett par dagar eller under så lång tid ni behöver. Alltid i uppvärmda, larmade och video bevakade lokaler.

Bra priser… tryggt, säkert och enkelt! Magasinering med eller utan försäkring.

Flyttstädning

Fokusera du på att komma tillrätta i ditt nya hem… Så tar vi hand om flyttstädningen av din gamla bostad! Vårt städ-team skrubbar och dammar medan du hänger upp tavlor, gardiner och bygger upp mysfaktorn i din nya bostad! Flyttstädning med garanti.

Innehållet i denna modul är ändrat av användare

Bildgalleri

  • Möbelkillarna AB Flyttfirma, Kristianstad - 1
  • Möbelkillarna AB Flyttfirma, Kristianstad - 2
  • Möbelkillarna AB Flyttfirma, Kristianstad - 3
  • Möbelkillarna AB Flyttfirma, Kristianstad - 4
  • Möbelkillarna AB Flyttfirma, Kristianstad - 5
  • Möbelkillarna AB Flyttfirma, Kristianstad - 6
  • Möbelkillarna AB Flyttfirma, Kristianstad - 7

Möbelkillarna AB, Företagsinformation

Officiell information

Juridiskt namnMöbelkillarna Aktiebolag
BolagsformAktiebolag
Datum för upprättande12.12.1989
Org.nr:5563807923
ArbetsgivaravgiftRegistrerad
Aktiekapital100000
Omsättn.intervall20000 - 49999
F-skattJa, registrerad för F-skatt
Registrerad för momsJa
SNI-bransch49420 Flyttjänster, 52100 Magasinering och varulagring, 81210 Lokalvård

Exekutiva befattningar/Administration

Mikael Christer KlausenOrdförande
Mikael Christer KlausenLedamot
Sven Ove Christer KlausenLedamot
Martin Patrik Jörgen HanssonSuppleant
Paul Mikael Åke HanssonHuvudansvarig revisor

Kategorier

Sökord

bohagsförvaringflygelflyttflyttbilararkivflyttarkivförvaringflyttfirmorflytta möbler göteborgflyttfirma malmöbohagsflyttningarbohagsflyttflygeltransporterflyttamöbelkillarnaflyttbolagkontorsflyttmalmö flytttjänstflyttfirma priserflytta möbler självhjälp att köra möblerflytt lundmalmö flyttfirmalund flyttfirmamagasinering lundflytthjälpflyttfirma prismöbelkillarna lundmöbelkillarna helsingborgskyddsplast säng flytthur mycket kostar det att flyttaflytta tunga möblerflytta piano malmöflytthjälp prishur lång tid tar det att flyttaflyttföretag malmöflytt skåneflyttfirma lundflyttfirma malmö prisflytta möblerflyttpriserflyttfirmor malmö priserflytthjälp lund prisflyttfirma malmö priserflyttfirma skånemöbelkillarna abpianoflytt lundhjälp med flyttningmagasin lundflyttfirmahjälp med transport av möblerförvara möbler lundmagasinera möblerbillig flyttfirma malmöhjälp att flyttamöbelkillarna omdömeflyttfirmor lundtunglyftflytta enstaka möbler göteborgflytt malmöflyttkillarnaflytt av möblermagasinera möbler malmömalmö flyttflytta möbler stockholmflyttbolag malmöflytthjälp malmöflyttfirma helsingborgflytthjälp lundhjälp med flytt av möblermöbler tansporthjälp med att flytta möblerflyttfirma i malmöskydda möbler vid flyttflytthjälp malmö prisflyttfirma malmö omdömemöbelflyttflyttfirmor malmöprivat flytthjäpflytta enstaka möbler malmömagasinering malmöflyttflytta enstaka möbler stockholmflytta malmömagasinera lundpacka tv vid flyttflytt och städ malmömöbelkillarna malmöflytta tunga sakerbra flyttfirma malmöflyttfirma lund prisflytthjälp skåneflyttninghjälp att flytta möblerflyttfirmor skåneflyttfirmor i malmöhjälp flytta möblerflyttpågarnamagasinering

Möjliga telefonnummerformat

04410031104-410 03 11044-10 03 110441-003 11