Om Lyrotz Hem & Trädgård AB

Vi vill vara företaget för ditt hem och för din trädgård. Vi hjälper dig att planera, anlägga och sköta din gröna oas efter dina önskemål. Därtill utför vi även hushållsnära tjänster som städ och fönsterputsning. Med professionalism, noggrannhet och 100 % kundnöjdhet i fokus är vi din kompletta hjälp i vardagen. Välkommen att kontakta oss för mer information!

Anläggning

Ingen trädgård uppstår av sig själv. Har du planer på en ny trädgård, eller har vi kanske hjälpts åt att ta fram de planerna, tar vi även hand om arbetet för att få allt på plats.

Vi sköter plantering och jordförbättring, men har även ett brett kontaktnät att ta till när det kommer till större gräv- och markarbeten. Vi hjälper dig också med inköpen av dina växter.

Trädgårdsdesign

Trädgårdar är betydelsefulla och för oss på Lyrotz Hem & Trädgård och det finns inget roligare än att få fundera kring och planera en trädgård.

Oavsett om du har en liten plätt eller större trädgård, oavsett om du vill förbättra det som finns eller anlägga helt nytt, så vill vi gärna hjälpa dig. Vi kan ta fram lösningar och idéer, eller finputsa dina egna planer.

Skötsel

En trädgård behöver skötas för att vara fin och behaglig att vara i. Vi kan bland annat hjälpa dig med klippning av gräsmattor och häckar, beskärning av träd, ansning av rabatter och skötsel av gångar.

Städ

Vi utför alla typer av städning för dig som privatperson eller företag. Vare sig det gäller regelbunden städning av hemmet eller kontoret, eller mer omfattande rengöring som inför flyttning, lägger vi alltid ned själ och hjärta i att få det rent och snyggt.

Vi hanterar de flesta uppdrag, men har du speciella önskemål är du alltid välkommen att diskutera dem med oss i förväg. Vi vill att det ska bli så som du vill ha det!

Fönsterputs

I ditt välstädade hem blir de skinande rena fönstren den verkliga pricken över i:et.

Oavsett om du vill ha fönstren rena på våren när ljuset är på väg, eller till advent när alla ljus ska glittra hjälper vi dig att få dem rena.

Innehållet i denna modul är ändrat av användare

Äger du företaget?

Logga in
  • Lyrotz Hem & Trädgård AB Städfirma, Gotland - 1
  • Lyrotz Hem & Trädgård AB Städfirma, Gotland - 2
  • Lyrotz Hem & Trädgård AB Städfirma, Gotland - 3

Lyrotz Hem & Trädgård AB, Företagsinformation

Officiell information

Juridiskt namn

Lyrotz Hem & Trädgård AB

Bolagsform

Aktiebolag

Datum för upprättande

18.12.2015

Org.nr:

5590429519

Arbetsgivaravgift

Registrerad

Aktiekapital

50000

Omsättn.intervall

5000 - 9999

F-skatt

Ja, registrerad för F-skatt

Registrerad för moms

Ja

SNI-bransch

81210 Lokalvård, 41200 Byggande av bostadshus och andra byggnader, 01191 Odling av prydnadsväxter i växthus, 81300 Skötsel och underhåll av grönytor

Exekutiva befattningar/Administration

Verkställande direktör

Ingemar Eric Joel Jakobsson

Ledamot

Ingemar Eric Joel Jakobsson

Suppleant

Lisbeth Hellen Jakobsson

Revisor

Johan Peter Skog

Finansiell information

Omsättning

7 561 tkr

Vinstmarginal

−2,3 %

Anställda

10