Om Lundqvist Stugmotell, Thord

Ni finner oss i centrum av Vilhelmina i södra Lappland, efter Volgsjövägen som även är E45, Sagavägen, Vildmarksvägen och Inlandsvägen. Hit kan Du enkelt resa oavsett om Du väljer att resa med buss, tåg, flyg eller bil. Trots att vi ligger centralt, är det ett lugnt och trevligt område, beläget i trädgårdsmiljö.

Hos oss kan Du välja om sänglinne, handdukar och efterstädning ska ingå, eller om Du väljer att stå för den biten själv. Du kan t ex välja att stå för sänglinne själv, men köpa till utstädning etc. Frukost finns att köpa som tillägg. Motorvärmare finns att hyra. Se mer under ”bokning”. Vi har även mountainbikes för uthyrning, några stycken unisexcyklar, en damcykel med barnstol och även barncyklar finns att tillgå. Mer om cykeluthyrning finns under ”Ski-shop”. Trådlöst Internet finns i motellet, be om lösenord i receptionen.

Hos oss har Ni nära till all service som finns i samhället. Så som butiker med generösa öppettider (t.ex Statoil med dygnetrunt-öppet), flertalet matställen, nöjen, simhall med bubbelpool, varmvattenbassäng och ångbastu samt ett välsorterat bibliotek. Den storslagna natur vi är berikade med i Vilhelmina erbjuder t ex jakt, fiske och fjällturer. Vintertid har vi nära till skidspår och skoterled samt kvällsöppen slalombacke. Vi har en välsorterad SKI-SHOP, där ni kan köpa eller hyra utrustning.

Väl mött! Hälsningar från Thord och Maria

Lundqvist Stugmotell, Thords utvalda länkar

Bildgalleri

  • Lundqvist Stugmotell, Thord Hotell, Vilhelmina - 1
  • Lundqvist Stugmotell, Thord Hotell, Vilhelmina - 2
  • Lundqvist Stugmotell, Thord Hotell, Vilhelmina - 3
  • Lundqvist Stugmotell, Thord Hotell, Vilhelmina - 4
  • Lundqvist Stugmotell, Thord Hotell, Vilhelmina - 5
  • Lundqvist Stugmotell, Thord Hotell, Vilhelmina - 6
  • Lundqvist Stugmotell, Thord Hotell, Vilhelmina - 7

Lundqvist Stugmotell, Thord, Företagsinformation

Officiell information

Juridiskt namn

-

Bolagsform

-

Datum för upprättande

-

Org.nr:

-

Arbetsgivaravgift

-

Aktiekapital

-

Omsättn.intervall

-

F-skatt

-

Registrerad för moms

-

SNI-bransch

Exekutiva befattningar/Administration