Om Lunda Pensionat

På vårt hotell i Stockholm finns något för alla. Vi ligger precis runt hörnet från Zinkendamms tunnelbanestation och här finns ett flertal av Stockholms konst- och hantverksgallerier, barer, restauranger och dansställen bara ett stenkast bort. Välkommen till vårt trevliga hotell på söder!

Budget

Vårt budgethotell erbjuder ekonomirum av hög standard som är perfekt för övernattning eller lågbudgetboende. Rummen som vi erbjuder har skeppargolv eller klinkers. Alla rum är privata med eget badrum (wc & dusch), kylskåp, värdeskåp samt TV. Alla rum ligger på markplan och är utan fönster. Självklart bjuder vi även på gratis trådlöst Internet (Wi-Fi).

Hotell

Våra hotellrum är dubbelrum som passar alla önskemål och plånböcker. Samtliga rum är privata med eget badrum (wc & dusch), kylskåp och värdeskåp. Hotellrummen ligger på första till femte våningen och har fönster med varierande stadsutsikt. Självklart bjuder vi på gratis trådlöst internet (Wi-Fi).

Penthouse

Vår Penthouse-våning ligger på översta våningen och har en fantastisk utsikt mot Kungsholmen. På Penthouse-våningen finns två dubbelrum och ett enkelrum. Dessa tre rum delar även på en vardagsrumsyta med TV och kök. Alla Penthouse rum är privata med eget badrum (dusch & wc). Självklart bjuder vi även på gratis trådlöst Internet (Wi-Fi).

Frukost

Vi erbjuder en kall frukostbuffé med olika sorters bröd, hårt som mjukt. Det finns pålägg som skinka, salami, ost och diverse grönsaker. För er som inte föredrar att förtära bröd på morgonen, så finns det för er äggröra, bacon, fil, yoghurt, müsli, frukt samt gröt och kokta ägg.

Från vår kaffemaskin går det att få allting från vanligt svart kaffe till espresso, cappuccino och liknande. Andra drycker är te, varm choklad och juice.

Innehållet i denna modul är ändrat av användare

Bildgalleri

  • Lunda Pensionat Hotell, Stockholm - 1
  • Lunda Pensionat Hotell, Stockholm - 2
  • Lunda Pensionat Hotell, Stockholm - 3
  • Lunda Pensionat Hotell, Stockholm - 4
  • Lunda Pensionat Hotell, Stockholm - 5
  • Lunda Pensionat Hotell, Stockholm - 6
  • Lunda Pensionat Hotell, Stockholm - 7
  • Lunda Pensionat Hotell, Stockholm - 8
  • Lunda Pensionat Hotell, Stockholm - 9
  • Lunda Pensionat Hotell, Stockholm - 10

Lunda Pensionat, Företagsinformation

Officiell information

Juridiskt namn-
Bolagsform-
Datum för upprättande-
Org.nr:-
Arbetsgivaravgift-
Aktiekapital-
Omsättn.intervall-
F-skatt-
Registrerad för moms-
SNI-bransch

Exekutiva befattningar/Administration