Om företaget

På vårt hotell i Stockholm finns något för alla. Vi ligger precis runt hörnet från Zinkendamms tunnelbanestation och här finns ett flertal av Stockholms konst- och hantverksgallerier, barer, restauranger och dansställen bara...

Läs mer om företaget
Telefonnummer
073-086 12...
Adress

Lundagatan 31

11727 Stockholm

Senaste årsredovisning

Mer information

Öppettider

Öppet

Omdömen

Företaget har inga omdömen än

Karta

test
KartaGå till kartvy

Få hjälp med din synlighet online

Vi på Eniro vill att det ska vara enkelt för svenska företag att nå ut och växa på internet - därför har vi samlat allt du behöver veta om digital marknadsföring under ett och samma tak.

Bildgalleri

Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image

Om oss

På vårt hotell i Stockholm finns något för alla. Vi ligger precis runt hörnet från Zinkendamms tunnelbanestation och här finns ett flertal av Stockholms konst- och hantverksgallerier, barer, restauranger och dansställen bara ett stenkast bort. Välkommen till vårt trevliga hotell på söder!

Budget

Vårt budgethotell erbjuder ekonomirum av hög standard som är perfekt för övernattning eller lågbudgetboende. Rummen som vi erbjuder har skeppargolv eller klinkers. Alla rum är privata med eget badrum (wc & dusch), kylskåp, värdeskåp samt TV. Alla rum ligger på markplan och är utan fönster. Självklart bjuder vi även på gratis trådlöst Internet (Wi-Fi).

Hotell

Våra hotellrum är dubbelrum som passar alla önskemål och plånböcker. Samtliga rum är privata med eget badrum (wc & dusch), kylskåp och värdeskåp. Hotellrummen ligger på första till femte våningen och har fönster med varierande stadsutsikt. Självklart bjuder vi på gratis trådlöst internet (Wi-Fi).

Penthouse

Vår Penthouse-våning ligger på översta våningen och har en fantastisk utsikt mot Kungsholmen. På Penthouse-våningen finns två dubbelrum och ett enkelrum. Dessa tre rum delar även på en vardagsrumsyta med TV och kök. Alla Penthouse rum är privata med eget badrum (dusch & wc). Självklart bjuder vi även på gratis trådlöst Internet (Wi-Fi).

Frukost

Vi erbjuder en kall frukostbuffé med olika sorters bröd, hårt som mjukt. Det finns pålägg som skinka, salami, ost och diverse grönsaker. För er som inte föredrar att förtära bröd på morgonen, så finns det för er äggröra, bacon, fil, yoghurt, müsli, frukt samt gröt och kokta ägg.

Från vår kaffemaskin går det att få allting från vanligt svart kaffe till espresso, cappuccino och liknande. Andra drycker är te, varm choklad och juice.

Lunda Pensionats utvalda länkar

För dig som driver företaget

Att synas online
Vi fixar det åt dig

Att som företagare synas på internet är idag viktigare än någonsin, men digital marknadsföring kan ibland kännas krångligt och tidskrävande. Vi på Eniro kan hjälpa dig med din Google- och Facebook-annonsering samtidigt som vi ser över din sökmotoroptimering, nya hemsida och digitala närvaro.

Närvarokollen
Har du korrekt info på nätet?

Nästan 9 av 10 kunder uppger att de stött på felaktig företagsinformation online. Det skapar en dålig kundupplevelse och påverkar negativt din synlighet på Google.

Hemsidekollen
Bra hemsidor lockar fler kunder

Varannan besökare riskerar att lämna din hemsida om den tar mer än 3 sekunder för att ladda klart. Google älskar snabba och mobilanpassade hemsidor!

Möjliga telefonnummerformat

0730861224

07-308 612 24

073-086 12 24

0730-86 12 24

073-0861224