Om Lomma Beach House AB

Dina konkurrenter har använt den här ytan för att berätta om sitt företag. Du vet väl att du som företagare enkelt kan uppdatera din företagsinformation här på Eniro?

Lomma Beach House AB, Företagsinformation

Officiell information

Juridiskt namnLomma Beach House AB
BolagsformAktiebolag
Datum för upprättande20.11.2012
Org.nr:5569110512
ArbetsgivaravgiftRegistrerad
Aktiekapital50000
Omsättn.intervall1500 - 2999 tkr
F-skattJa, registrerad för F-skatt
Registrerad för momsJa
SNI-bransch47915 Postorderhandel och detaljhandel på Internet med sport- och fritidsutrustning, 85510 Sport- och fritidsutbildning, 56100 Restaurangverksamhet, 79120 Researrangemang, 70220 Konsultverksamhet avseende företags organisation

Exekutiva befattningar/Administration

Erik William GibsonLedamot
Nils Gunnar GöranssonSuppleant
Sara Emilia Angelica ModicaHuvudansvarig revisor

Omdömen om Lomma Beach House AB

Magnus Thene

mer än ett år sedan

Fantastiskt trevligt bemötandeav kunnig personal. Bra spot att surfa vid med tillgång till god markservice - shop, beachouse, kiteskola. Rekommenderas starkt

Gustav Svensson

mer än ett år sedan

Gick nyligen kitekurs här och tyckte det var kanon. Inom loppet av 2 dagar kunde jag stå på brädan och köra åt båda håll. Säkerheten var en stor del av kursen vilket jag tycker är bra då allt kan hända på vattnet.

Elin Elisson

mer än ett år sedan

Störtskönt häng, välkomnande personal och lyxig bastu efter kiten!

Josefin Andersson

mer än ett år sedan

Supertrevliga människor, ett jättefint ställe som ligger precis vid stranden! Kan starkt rekommenderas!

Anonym användare

mer än ett år sedan

Riktigt bra kurs och himla kul!! Mycket bra instruktör! Rekommenderas!

Oskar

mer än ett år sedan

Vädret gick från att högsommar till midvinter på ett dygn och ovanpå det låg vinden på från helt fel håll. Några samtal senare var det ett rätt skeptiskt gäng som (ovetande om aktiviteten) fick åka till Landskrona istället för Lomma. I samma ögonblick som vi kom i vattnet och fick känna på kiten så vände dock allas miner. Väldigt trevlig och proffsig personal som visade på stor flexibilitet gjorde att alla , oavsett tidigare intresse, hade en väldigt bra upplevelse!

Rolf

mer än ett år sedan

Kändes mycket seriöst, från första mailkonversationen tills kursen var över. Har verkligen gett mig mersmak och jag kommer definitivt fortsätta med denna underbara sport!

Richard

mer än ett år sedan

Gick en tvådagarskurs hos kite.se. Bra upplägg, bra instruktör och riktigt kul!

Christian

mer än ett år sedan

Mycket trevliga instruktörer, seriöst säkerhetstänk, bra utrustning. Gick 2-dagarskursen och kunde komma upp på brädan :)

Sanne

mer än ett år sedan

Har gått 3-dagars kurs hos kite.se och är väldigt nöjd. Bemöttes på ett proffesionellt och personligt sätt där pedagogik och säkerhet var två delar som kite.se glänste i. Vi var 8 stycken på utbildningen, alla med olika mycket erfarenhet, trots detta lyckades instruktörerna inspirerar (inte bara instruerar) alla att utvecklas mycket mer än vad deltagarna vågat hoppats på!

Jag rekommenderar kite.se varmt.

Felicia Eckersten

mer än ett år sedan

Helt underbara människor som får dig att känna dig som hemma i det härliga Beach house i Lomma. Väldigt grundliga instruktioner som gör att man känner sig trygg och säker. Ge dom några timmar med dig så står du upp på brädan och har the time of your life. Fler härliga skratt får man leta efter. Mycket bra utrustning, instruktörer och allt annat som man behöver.

Susanne Johansson

mer än ett år sedan

Bra bad och kite, passar ung som gammal. Härligt Beach house som har god mat och underbar personal som får dig att känna sig som hemma. Perfekt på alla sätt!

Tobi Schmid

mer än ett år sedan

watersport center with all facilities needed: Kitesurfing school, restaurant and a beautiful beach to relax :) highly recommendable

P

mer än ett år sedan

Snabb tydlig instruktör. Gjorde det enkelt stt förstå och roligt att utöva.

Nina

mer än ett år sedan

Så himla trevligt gäng som hängde i Lomma den 9-10 juni, kursare och instruktörer!

Daniel

mer än ett år sedan

Jätteskoj sport, trevliga och kunniga instruktörer och en rolig upplevelse. Jätte nöjd!

Magnus Sydoff

mer än ett år sedan

Ett kalasbra väder och en mycket bra instruktör gjorde detta till en riktigt trevlig och kul upplevelse!
Trots att kurstiden bara var två timmar så hann man till och med få lite kläm på "bodydrag" - all heder åt instruktören och hans medhjälpare !
Rekommenderas varmt!

Martin

mer än ett år sedan

Kan bara ge ros till kite.se efter deltagande i en tvådagars nybörjarkurs. Bra upplägg på kursen med pedagogisk och engagerad instruktör. Grymt bra!

Peter

mer än ett år sedan

Precis gått en 2-dagarsutbildning och är mycket nöjd. Duktiga och engagerade instruktörer som lärde ut säkerhet och teknik på ett bra sätt. Bra utrustning fanns till låns.
Kan varmt rekommendera kite.se!

johan

mer än ett år sedan

Kan bara varmt rekommendera gänget på kite.se. seriösa , supertrevligt bemötande och levererar det kursen lovar. Tummade inte på säkerhet heller vilket jag tycker var bra. Kitesurf är ju trots allt lite farligt om man slarvar..:) . Riktigt riktigt bra.

Svar från företaget

Tack för din feedback Johan! Vad roligt att du är nöjd med kursen hos oss. Du är välkommen tillbaka när som helst!
Good Winds!
Erik Gibson
Team Kite.se