Om Linnés i Kristinehamn AB

Linnés i Kristinehamn AB är ett byggföretag som jobbar med bygg- och maskinentreprenad samt teknisk förvaltning av lägenheter och lokaler.

Lägenheter

Vi förvaltar idag ca 700 lägenheter i Kristinehamn. Lägenheterna är fördelade över 21 enheter från olika tidsperioder och med stor variation av planlösning. Vi håller genomgående en hög standard på lägenheterna avseende ytskikt och teknisk utrustning. Oavsett om du söker sekelskiftescharm eller toppmodern standard kan vi erbjuda dig en attraktiv lägenhet både centralt och naturnära.

Lokaler

Vi förvaltar idag ca 15.000 kvm affärsyta centralt i Kristinehamn. Med stor variation på läge och storlek kan vi tillgodose allt från de stora etableringarna till den lokala egenföretagaren.

Kontakta oss gärna och berätta mer om din verksamhet så får vi se om vi vid tillfället kan uppfylla era behov av yta, tillgänglighet och affärsläge.

Byggentreprenad

Vi vänder oss mot såväl privata kunder, företag och offentlig verksamhet (kommun & landsting). Linnés i Kristinehamn AB kan även erbjuda projektering för ditt projekt. Samtliga entreprenadformer utföres. Vi verkar huvudsak i Värmland men utför även entreprenader på annan ort.

Vi ställer stort fokus på energisnåla byggnader och miljömässigt tänkande. Vi jobbar mycket med limträ och övriga träkonstruktioner.

Maskinentreprenad

Att alltid utföra ett bra jobb utan att tumma på säkerheten är en självklarhet hos oss och det är våra kunders önskemål som står i centrum. Vi har en ansvarsförsäkring på företaget som täcker eventuellt uppkomna skador på gods eller byggnader för dig som beställare.

Innehållet i denna modul är ändrat av användare

Linnés i Kristinehamn AB, Företagsinformation

Officiell information

Juridiskt namnLinnés i Kristinehamn Aktiebolag
BolagsformAktiebolag
Datum för upprättande25.04.1983
Org.nr:5562279710
ArbetsgivaravgiftRegistrerad
Aktiekapital500000
Omsättn.intervall20000 - 49999
F-skattJa, registrerad för F-skatt
Registrerad för momsJa
SNI-bransch81100 Fastighetsrelaterade stödtjänster

Exekutiva befattningar/Administration

Dan Gustav LinnéOrdförande
Dan Gustav LinnéVerkställande direktör
Daniel Rune LinnéLedamot
Tobias Gustav LinnéLedamot
Marcus Ivan LinnéLedamot
Dan Gustav LinnéLedamot
Mari-Ann Linnéa LinnéSuppleant
Emelie Rebecca JohnssonHuvudansvarig revisor

Möjliga telefonnummerformat

05501335005-501 33 50055-01 33 500550-133 50