Om företaget

Linnés i Kristinehamn AB är ett byggföretag som jobbar med bygg- och maskinentreprenad samt teknisk förvaltning av lägenheter och lokaler.

Läs mer om företaget
Telefonnummer
0550-133...
Adress

Havgatan 4

68142 Kristinehamn

Senaste årsredovisning

Mer information

Öppettider

Det finns inga öppettider för företaget.

Omdömen

Företaget har inga omdömen än

Karta

test
KartaGå till kartvy

Få hjälp med din synlighet online

Vi på Eniro vill att det ska vara enkelt för svenska företag att nå ut och växa på internet - därför har vi samlat allt du behöver veta om digital marknadsföring under ett och samma tak.

Om oss

Linnés i Kristinehamn AB är ett byggföretag som jobbar med bygg- och maskinentreprenad samt teknisk förvaltning av lägenheter och lokaler.

Lägenheter

Vi förvaltar idag ca 700 lägenheter i Kristinehamn. Lägenheterna är fördelade över 21 enheter från olika tidsperioder och med stor variation av planlösning. Vi håller genomgående en hög standard på lägenheterna avseende ytskikt och teknisk utrustning. Oavsett om du söker sekelskiftescharm eller toppmodern standard kan vi erbjuda dig en attraktiv lägenhet både centralt och naturnära.

Lokaler

Vi förvaltar idag ca 15.000 kvm affärsyta centralt i Kristinehamn. Med stor variation på läge och storlek kan vi tillgodose allt från de stora etableringarna till den lokala egenföretagaren.

Kontakta oss gärna och berätta mer om din verksamhet så får vi se om vi vid tillfället kan uppfylla era behov av yta, tillgänglighet och affärsläge.

Byggentreprenad

Vi vänder oss mot såväl privata kunder, företag och offentlig verksamhet (kommun & landsting). Linnés i Kristinehamn AB kan även erbjuda projektering för ditt projekt. Samtliga entreprenadformer utföres. Vi verkar huvudsak i Värmland men utför även entreprenader på annan ort.

Vi ställer stort fokus på energisnåla byggnader och miljömässigt tänkande. Vi jobbar mycket med limträ och övriga träkonstruktioner.

Maskinentreprenad

Att alltid utföra ett bra jobb utan att tumma på säkerheten är en självklarhet hos oss och det är våra kunders önskemål som står i centrum. Vi har en ansvarsförsäkring på företaget som täcker eventuellt uppkomna skador på gods eller byggnader för dig som beställare.

Linnés i Kristinehamn ABs utvalda länkar

För dig som driver företaget

Att synas online
Vi fixar det åt dig

Att som företagare synas på internet är idag viktigare än någonsin, men digital marknadsföring kan ibland kännas krångligt och tidskrävande. Vi på Eniro kan hjälpa dig med din Google- och Facebook-annonsering samtidigt som vi ser över din sökmotoroptimering, nya hemsida och digitala närvaro.

Närvarokollen
Har du korrekt info på nätet?

Nästan 9 av 10 kunder uppger att de stött på felaktig företagsinformation online. Det skapar en dålig kundupplevelse och påverkar negativt din synlighet på Google.

Hemsidekollen
Bra hemsidor lockar fler kunder

Varannan besökare riskerar att lämna din hemsida om den tar mer än 3 sekunder för att ladda klart. Google älskar snabba och mobilanpassade hemsidor!

Företagsinformation

Linnés i Kristinehamn AB

Omsättning

42 151 tkr

Vinstmarginal

3.40 %

Anställda

22

Ytterligare finansiell information och gratis årsredovisning från Linnés i Kristinehamn AB finns på Proff.se

Läs mer om företaget på Proff
Juridiskt namn

Linnés i Kristinehamn Aktiebolag

Org.nr:

5562279710

Bolagsform

Privat aktiebolag

Arbetsgivaravgift

Ja, registrerad

SNI-bransch

81100 Fastighetsserviceföretag

Registrerad för moms

Ja

F-skatt

Ja, registrerad för F-skatt

Datum för upprättande

25.04.1983

Exekutiva befattningar/Administration
Dan Gustav Linné

Verkställande direktör

Visar 4 av 8
Proff logo
Möjliga telefonnummerformat

055013350

05-501 33 50

055-01 33 50

0550-133 50