Om företaget

Med kunden i fokus erbjuder LinkComm företag paketering av de bästa affärslösningarna inom tele- och IT-kommunikation. Vi skräddarsyr erbjudanden utifrån kundens behov. Detta möjliggör för våra kunder att fokusera på sin...

Läs mer om företaget
Telefonnummer
08-517 650...
Adress

Hammarby Fabriksväg 23

12030 Stockholm


Mer information

Öppettider

Det finns inga öppettider för företaget.

Omdömen

Företaget har inga omdömen än

Karta

test
KartaGå till kartvy

Få hjälp med din synlighet online

Vi på Eniro vill att det ska vara enkelt för svenska företag att nå ut och växa på internet - därför har vi samlat allt du behöver veta om digital marknadsföring under ett och samma tak.

Om oss

Med kunden i fokus erbjuder LinkComm företag paketering av de bästa affärslösningarna inom tele- och IT-kommunikation. Vi skräddarsyr erbjudanden utifrån kundens behov. Detta möjliggör för våra kunder att fokusera på sin kärnverksamhet. Vårt fokus ligger på att etablera, stärka och bibehålla långsikta relationer. Vi eftersträvar excellens i vår kundnärhet vilket innebär höga krav på leverans med rätt kvalitet och konkurrenskraftiga erbjudanden.

Vi är en helhetsleverantör inom affärslösningar. Utbudet består av produkter från väletablerade tillverkare av telefonväxlar, kontorstelefoner, mobiltelefoner, smart phones, nätverksprodukter samt tillbehör till dessa. Vi erbjuder såväl mobil-, IP- och fast trafik, bredband, telefoniprodukter, försäkring, utbildning som service. LinkComm är idag en aktör med verksamhet i Sverige med kontor i Stockholm, Linköping och Sundsvall.

För dig som driver företaget

Att synas online
Vi fixar det åt dig

Att som företagare synas på internet är idag viktigare än någonsin, men digital marknadsföring kan ibland kännas krångligt och tidskrävande. Vi på Eniro kan hjälpa dig med din Google- och Facebook-annonsering samtidigt som vi ser över din sökmotoroptimering, nya hemsida och digitala närvaro.

Närvarokollen
Har du korrekt info på nätet?

Nästan 9 av 10 kunder uppger att de stött på felaktig företagsinformation online. Det skapar en dålig kundupplevelse och påverkar negativt din synlighet på Google.

Hemsidekollen
Bra hemsidor lockar fler kunder

Varannan besökare riskerar att lämna din hemsida om den tar mer än 3 sekunder för att ladda klart. Google älskar snabba och mobilanpassade hemsidor!

Företagsinformation

LinkComm AB

Omsättning

2 070 tkr

Vinstmarginal

25.20 %

Anställda

2

Ytterligare finansiell information och gratis årsredovisning från LinkComm AB finns på Proff.se

Läs mer om företaget på Proff
Juridiskt namn

Linking Communication B2B AB

Org.nr:

5567285522

Bolagsform

Privat aktiebolag

Arbetsgivaravgift

Ja, registrerad

SNI-bransch

62010 Programvaruproducenter

Registrerad för moms

Ja

F-skatt

Ja, registrerad för F-skatt

Datum för upprättande

20.04.2007

Exekutiva befattningar/Administration
Proff logo
Möjliga telefonnummerformat

0851765000

08-517 650 00

085-176 50 00

0851-76 50 00

085-1765000