Om Linds Kakelugnsmakeri AB

Lind’s Kakelugnsmakeri AB är ett företag som har specialiserat sig på antika kakelugnar. Välkommen att kontakta oss för ytterligare information!

Verksamheten

Vi tycker det är viktigt att kunna erbjuda våra kunder en helhetslösning därför behöver våra kunder inte anlita flera olika hantverkare för att få en fungerande eldstad. Vi kan hjälpa er med allt för att få en fungerande eldstad, oavsett om det bara gäller en omsättning av en utdömd kakelugn eller om ni vill installera en ny kakelugn där det aldrig stått en tidigare.

Vi utför uppsågningar i golv samt stenläggning, fundament för kakelugnen och tätar skorstenar som läcker eller monterar nya skorstenar allt för att ni som kund ska kunna vara trygga i att jobbet flyter på och blir utfört på ett fackmannamässigt vis.

Vi lägger stor vikt vid att våra kunder ska bli nöjda med det jobb vi utför. Vi utför både små och stora jobb allt från att installera nya innerluckor på kakelugnar till stora fastigheter med flera omsättningar och skorstenstätningar. Villa eller lägenhet, enstaka eller hela föreningars kakelugnar, inget jobb är för litet eller för stort för oss.

Tjänster

- Omsättning

- Nyinstallation

- Fundament

- Stenläggning

- Skorstenstätning

- Kaminer & Spiskasetter

Linds Kakelugnsmakeri ABs utvalda länkar

Innehållet i denna modul är ändrat av användare

Linds Kakelugnsmakeri AB, Företagsinformation

Officiell information

Juridiskt namnJohan l Kakelugnsmakeri AB
BolagsformAktiebolag
Datum för upprättande16.08.2012
Org.nr:5569008302
ArbetsgivaravgiftRegistrerad
Aktiekapital50000
Omsättn.intervall3000 - 4999 tkr
F-skattJa, registrerad för F-skatt
Registrerad för momsJa
SNI-bransch43999 Diverse övrig specialiserad bygg- och anläggningsverksamhet

Exekutiva befattningar/Administration

Lars Johan LindLedamot
Cynthia Wanjiru Kimani LindSuppleant

Omdömen om Linds Kakelugnsmakeri AB

Philip

mer än ett år sedan

Johan gör ett jättebra jobb, har ett trevligt bemötande och är lätt att kommunicera med - pålitlig och professionell! Han ger tips, är pragmatisk och löser problem. Två gånger har min fru och jag anlitat Johan för tätning av kanaler och installation av gammal kakelugn från sekelskiftet i Stockholm. Första gången för 5 år sen, senast i september 2019. Båda gångerna mycket bra resultat - sotaren har blivit imponerad. Vi rekommenderar varmt Linds Kakelugnsmakeri.

Cyrus Ardalan

mer än ett år sedan

Enastående. Vi är mycket nöjda med nyuppsättning av äldre kakelugn samt omfogning av ytterligare 2 kakelugnar.
Utöver detta tätning av tre rökkanaler.
Allting utförd med bästa resultat inom avsatt tid. Punktlig, noggrann och lyhörd.
Varma rekommendationer.

Elisabeth Biström

mer än ett år sedan

Johan Lind gjorde ett mycket fint arbete med omsättning av vår kakelugn. Kan varmt rekommendera honom!

Susanne Ellingsén

mer än ett år sedan

Vi är mycket nöjda med Johans arbete med nyuppsättning av äldre kakelugn och vi kan varmt rekommendera honom.

Calle Ringborg

mer än ett år sedan

Johan är otroligt skicklig och kunnig, vi är suoernöjda med hans arbete

Adam Ulfung

mer än ett år sedan

Monterade en kakelugn i min bostad i Vasastan. Det gick snabbt och smidigt och ugnen ser jättefin ut.

Pia Liselotte Gillberg

mer än ett år sedan

Anlitade firman för tätning av kakelugn. Mycket nöjd med jobbet. Punktlig o lätt att kommunicera med! Jobbet var klart i tid. Kan varmt rekommendera!

Anders Johansson

mer än ett år sedan

Johan är kunnig, ödmjuk och pålitlig. Ett föredömme bland hantverkare alltså.
Min nyinstallerade kakelugn lyser som ett smycke och jag ser redan fram emot hösten och den första eldningen :)

Andreas

mer än ett år sedan

Vi kontaktade Johan lind för att få råd kring vår läckande kakelugn. Han gav kunniga råd och återkom snabbt med en offert på omsättning av kakelugnen och ny rökkanal. Arbetet planerades in i förväg och utfördes på tid. Allt fungerade bra och vår ugn är finare än någonsin!

Helena Windahl

mer än ett år sedan

Vi har anlitat Johan på Linds Kakelugnsmakeri 2 ggr. Han har hjälpt oss med både tätning av rökkanal, uppmurning av kakelugn, fixat golven innan med stenplatta mm, dvs gett oss en helhetslösning när vi velat återinstallera tidsenliga ugnar.
Han håller tider och är seriös. Kan verkligen rekommendera Johan Lind!!!

Chris Österlund

mer än ett år sedan

Johan har satt om 4 st kakelugnar i vårt hus. Slutresultatet blev mycket bra. Vi är mycket nöjda med både utförande och bemötande från hans sida. Han får mina bästa rekommendationer!

Anonym användare

mer än ett år sedan

Johan har gjort ett väl utfört arbete med snyggt resultat. Jag har inget att klaga på.

Magnus

mer än ett år sedan

Johan var mycket bra att ha att göra med under hela processen och gav ett mycket professionellt intryck. Vi blev mycket nöjda med slutresultatet!

Martin

mer än ett år sedan

En omsättning av vår gamla kakelugn skulle ta en vecka men Johan var färdig på tre dagar. Ugnen i sig har lite skavanker, men den är betydligt snyggare nu än innan då Johan gjorde ett kanonjobb med att få bort de fula fogarna. Vi har inte eldat i den än men skulle något fela då så får jag justera omdömet. Inget att klaga på, därför 5/5!

agneta

mer än ett år sedan

Valde Linds Kakelugnsmakeri enbart p ga de omdömen jag läste på rejta.se.
Vi känner oss mycket nöjda med det arbete som Johan utförde. Punktligt, snabbt och effektivt och dessutom noggrant. En firma som man får förtroende för och kan tänka sig att släppa in i sin villa!

Lars-erik

mer än ett år sedan

Vi fick en Gjutjärnskassett insatt i vår runda öppna spis som är en specialbyggd kakelugn byggd år 1962.
Då vi ej önskade ta upp ett monteringshål så fick lösningen bli lite speciell . Johan löste det bra även om han fick åka hit igen för att ta bort lite bruk som hamnat fel.Vi är mycket nöjda med det arbetet han gjorde hos oss & att han inom en vecka kom och åtgärdade problemet med bruket

Anonym användare

mer än ett år sedan

Noggrant utfört arbete och ett suveränt bemötande och dessutom är prissättningen av en betydligt rimligare bild än vad man sett på den övriga marknaden. Högsta betyg ges efter en utomordentlig arbetsinsats.

Kalle

mer än ett år sedan

Jag är mycket nöjd med Linds Kakelugnsmakeri, dom var här hemma och satte om 2 av mina kakelugnar och tätade skorstenarna. Jobbet gick snabbt och utan problem, man kan verkligen säga att dom har en känsla för detaljer. Dom var inte speciellt dyra heller mycket billigare än många av konkurrenterna och fakturan blev till och med lägre än offerten.

Fredrik, Uppsa

mer än ett år sedan

Ringde nyss och pratade med en hantverkare hos Linds som löpte fullständigt amok. Han skällde ut mig efter noter, utan att jag fick en chans att förklara vad jag ville ha utfört. Det här var nog det värsta jag har varit med om hittills, och jag har pratat med ganska många hantverkare.

Marcus Strömberg

mer än ett år sedan

Väldigt nöjd med både det utförda arbetet och priset, kan rekommendera Johan!

Diana Zetterberg Rogers

mer än ett år sedan

Mycket fins utförd omsättning av vår kakelugn. Mycket nöjda och kan varmt rekommendera Johan.

Lucas Krüger

mer än ett år sedan

Mycket nöjd med Johans arbete med vår murstock.

Mats Pihl

mer än ett år sedan

Vi är jättenöjda med Johans arbete. Det märks att han vet vad han gör. Även sotaren berömde honom vid besiktningen av vår omsatta kakelugn.

nathalie malledant

mer än ett år sedan

Andra gången vi anlitar Johan Lind för att sätta om en kakelugn! . Johan är effektiv, kunnig, pålitlig och duktig på att förvalta ett fint hantverk!

Uffe Carlsson

mer än ett år sedan

Jag är mycket nöjd med hans renovering av mina två kakelugnar. Tydlig, trevlig och framför allt - en yrkeskunnig kille. Att han utöver detta har arbetsmoral är ytterligare plus. Mina varmaste rekommendationer till Linds! Susanne Almgren

Patrik Berglund

mer än ett år sedan

Vi anlitade Johan för omsättning av kakelugn samt tätning av rökkanal. Kan varmt rekommendera honom då han gjorde ett fantastiskt jobb som vi är väldigt nöjda med. Han är även väldigt trevlig,punkltlig och noggran. Kommer definitivt att anlita honom igen om vi skulle behöva.
Med vänlig hälsning, Patrik & Erika

Boel Hynning

mer än ett år sedan

Alltigenom ett toppjobb. Tydlig offert och bra arbete!

Ludwig Metz

mer än ett år sedan

Johan Lind satte om vår medfarna kakelugn och tätade rökkanalen på ett exemplariskt sätt. Han är kunnig, punktlig, effektiv och trevlig. Rekommenderas!

Jane Winther

mer än ett år sedan

Vi kan varmt rekommendera Linds Kakelugnsmakeri. Snabb och effektiv, samt att vår kakelugn blev som ny igen.

Anonym användare

mer än ett år sedan

Vi har nu haft hjälp av Johan vid två tillfällen. Först en kakelugn som monterades ner och upp igen och nu senast hjälp med våran bagarstuga med anslutning av bakugn och en ny kakelugn. Bonus var massa kloka råd. Det känns väldigt tryggt att anlita linds, rekommenderas varmt!

/Tobias och Lisa

jens thelfer

mer än ett år sedan

Satte om vår gamla kakelugn med snyggt slutresultat. Johan var noggrann med att täcka golv och väggar och städade bra efter sig. Det tillkom ganska saftiga, icke ROT-grundande kostnader för att täta rökkanalen men det hade Johan förvarnat om innan. Har ännu inte eldat i ugnen men om några månader hoppas jag på lite skön värme. Jag är mycket nöjd.

Mette

mer än ett år sedan

Johan kom och satte om min kakelugn i Gamla stan under vinterns värsta oväder, utan klagomål kånkades sten och bruk långa sträckor i snömodden. Ugnen sattes snabbt och snyggt och Johan städade dessutom osedvanligt noggrannt efter sig. Jag rekommenderar varmt Linds kakelugnsmakeri.

Henrik

mer än ett år sedan

Vi tog in ett par offerter och valde till slut Lind’s Kakelugnsmakeri. Vi köpte en fin kakelugn från Johan som han murade upp i vår sekelskiftesvilla i Västerort (inkl. fundament, sten och fris). Han, tillsammans med en kollega, tätade även skorstenen. Resultatet blev mycket bra även om vi ännu inte har eldat i den (den ska torka ytterligare en månad men blir klar tills att det är som kallast). Tidigare fanns det en kakelugn från 60-talet som inte gjorde huset eller rummet rättvisa. Både utförande, pris och effektivitet får 5 av 5 även av oss.

Kan varmt rekommendera Linds Kakelugnsmakeri!

Staffan

mer än ett år sedan

Mycket professionellt, snabbt och elegant arbete med att göra allt för att sätta upp en gammal kakelugn.Fundament, sten, fris och ugn. Högsta betyg.

Roland Tufvestedt

mer än ett år sedan

Vi flyttade till en sekelskiftsvilla i Nacka för ett par år sedan med sex kakelugnar där endast en gick att elda i. Fick tips om Johan som gjort ett bra jobb hos en arbetskollega till mig.

Vi fick offert på två kakelugnar där slutpriset hamnade 1500 kr över offererat pris då våran skorsten behövde fixas lite innan vilket vi blev informerade om. Nu har vi eldat mest för mysfaktorn men till vintern skall de värma huset tillsammans med bergvärmen.

Vi tog bara två ugnar nu då det kostar en del att göra alla fem på en gång. Jag sätter 4 stjärnor då jag tycker att det är lite mycket pengar även om Johan var billigare de vi jämförde med.

Magnus

mer än ett år sedan

Väl utfört jobb och trevligt bemötande. Jag kan varmt rekommendera Linds, proffsigt från början till slut!

Peter & Sara

mer än ett år sedan

Vi kan varmt rekommendera Johan på Linds kakelugnsmakeri. Han installerade en jättefin kakelugn åt oss, riktigt proffsig hantverkare.

Tack för ett jättefint utfört jobb Johan
Mvh Peter & Sara