Om Lindpro AB

Lindpro AB representerar TROX GmbH i Tyskland som är globalt ledande inom utveckling, tillverkning och marknadsföring av produkter och system inom luftbehandling.

The art of handling air

Ren luft är avgörande för vår livskvalitet. Vi mår bara riktigt bra i frisk luft, vare sig vi befinner oss utomhus eller inomhus. Luften, vårt livselixir, låter oss andas obehindrat. Den är uppfriskande, inspirerande och ger oss energi för att leva och arbeta. TROX kan konsten att behandla luft på ett professionellt sätt som ingen annan i världen. I nära samarbete med krävande kunder på den globala marknaden, tillverkar och marknadsför vi komponenter och system med ledande teknologi för kontroll av inomhusklimat. Vi befäster och förstärker vår position genom ett konsekvent forsknings- & utvecklingsarbete.

TROX fokuserar på individer: som en kund med visioner, idéer och målsättningar, som en motiverad och kvalificerad medarbetare, som en ansvarstagande beslutsfattare på chefsnivå, och sist men inte minst, som en människa som vill leva och arbeta i lokaler med ren och frisk luft. Allt sedan företaget grundades, har vi hållit fast vid den här filosofin och värnat om vårt goda namn. Den har skapat förutsättningarna för vår kundbas, är utmärkande för vårt sätt att lösa problem och har lagt grunden för vår framgång.

Mer om företaget

Lindpro AB etablerades 1993 och är ett mindre, flexibelt företag med kompetent personal som har ett brett och djupt sortiment av TROX's luftreningsprogram inom följande segment:

- Filtermattor

- Påsfilter

- Hepa-/Ulpafilter

- Kolfilter

- Filterskåp

- Till- & frånluftdon med filter

Lindpro AB representerar även Hollingsworth & Vose Air Filtrations produktgrupp Technostat, ett elektrostatiskt laddat filtermaterial för applikationer som ex vis dammsugarfilter, medicinska filter, munskydd mm.

Bildgalleri

  • Lindpro AB Organisationskonsult, Lekeberg - 1
  • Lindpro AB Organisationskonsult, Lekeberg - 2
  • Lindpro AB Organisationskonsult, Lekeberg - 3
  • Lindpro AB Organisationskonsult, Lekeberg - 4
  • Lindpro AB Organisationskonsult, Lekeberg - 5
  • Lindpro AB Organisationskonsult, Lekeberg - 6
  • Lindpro AB Organisationskonsult, Lekeberg - 7

Lindpro AB, Företagsinformation

Officiell information

Juridiskt namn

Lindpro AB

Bolagsform

Aktiebolag

Datum för upprättande

26.08.2011

Org.nr:

5568625957

Arbetsgivaravgift

Registrerad

Aktiekapital

50000

Omsättn.intervall

5000 - 9999 tkr

F-skatt

Ja, registrerad för F-skatt

Registrerad för moms

Ja

SNI-bransch

46130 Provisionshandel med virke och byggmaterial

Exekutiva befattningar/Administration