Om Lindberg & Hånell Advokatbyrå, HB

Lindberg & Hånell Advokatbyrå är en allmänpraktiserande advokatbyrå som biträder såväl företag som privatpersoner och myndigheter inom flera rättsområden som t ex familjerätt, brottmål, obeståndsjuridik och offentlig upphandling. Idag är vi två jurister och en konkurshandläggare/ assistent som arbetar på advokatbyrån.

Välkommen till Lindberg & Hånell Advokatbyrå

Lindberg & Hånell Advokatbyrå är en advokatbyrå med kontor i centrala Sundsvall varifrån vi bistår klienter från hela Sundsvallsregionen.

Byråns inriktning är främst straffrätt (uppdrag som försvare och målsägandebiträde), obeståndsrätt (konkurshandläggning) och allmän affärsjuridik. Vi är även verksamma inom ett antal andra rättsområden såsom bl.a. fastighetsrätt, offentlig upphandling och familjerätt.

Som ledamöter av Sveriges Advokatsamfund är vår främsta skyldighet att, inom ramen för vad lag och god advokatsed bjuder, efter bästa förmåga tillvarata våra klienters intressen.

Byrån representerar både rutin, erfarenhet och nytänkande. Vår målsättning är också att i tal och skrift – särskilt i relationerna med våra klienter – försöka uttrycka oss tydligt med ett modernt och enkelt språk. Vi är nämligen övertygade om att en väl fungerande kommunikation med våra klienter är en nyckel till framgång oavsett vad det rör sig om för uppdrag.

Lindberg & Hånell Advokatbyrå, HBs utvalda länkar

Innehållet i denna modul är ändrat av användare

Lindberg & Hånell Advokatbyrå, HB, Företagsinformation

Officiell information

Juridiskt namnLindberg & Hånell Advokatbyrå Handelsbolag
BolagsformHandelsbolag
Datum för upprättande10.04.2015
Org.nr:9697748615
ArbetsgivaravgiftRegistrerad
Aktiekapital0
Omsättn.intervall5000 - 9999
F-skattJa, registrerad för F-skatt
Registrerad för momsJa
SNI-bransch69101 Advokatbyråverksamhet

Exekutiva befattningar/Administration

Mats Erik BengtsonRevisor