Om företaget

EJ MÖJLIGHET FÖR KÖP I BUTIK! Med blommornas olika färger, former och strukturer skapar jag det du vill förmedla, uttrycka eller uppnå. Lindas Blomsterfokus arbetar med bröllop, begravning, konferenser, festarrangemang,...

Läs mer om företaget
Telefonnummer
070-747 42...
Adress

Veckovägen 23

17762 Järfälla


Mer information

Öppettider

Det finns inga öppettider för företaget.

Omdömen

Företaget har inga omdömen än

Karta

test
KartaGå till kartvy

Få hjälp med din synlighet online

Vi på Eniro vill att det ska vara enkelt för svenska företag att nå ut och växa på internet - därför har vi samlat allt du behöver veta om digital marknadsföring under ett och samma tak.

Bildgalleri

Company image
Company image
Company image
Company image
Company image

Om oss

EJ MÖJLIGHET FÖR KÖP I BUTIK! Med blommornas olika färger, former och strukturer skapar jag det du vill förmedla, uttrycka eller uppnå. Lindas Blomsterfokus arbetar med bröllop, begravning, konferenser, festarrangemang, dekorationer och buketter mm mot beställningar och uppdrag för leverans eller avhämtning.

För dig som driver företaget

Att synas online
Vi fixar det åt dig

Att som företagare synas på internet är idag viktigare än någonsin, men digital marknadsföring kan ibland kännas krångligt och tidskrävande. Vi på Eniro kan hjälpa dig med din Google- och Facebook-annonsering samtidigt som vi ser över din sökmotoroptimering, nya hemsida och digitala närvaro.

Närvarokollen
Har du korrekt info på nätet?

Nästan 9 av 10 kunder uppger att de stött på felaktig företagsinformation online. Det skapar en dålig kundupplevelse och påverkar negativt din synlighet på Google.

Hemsidekollen
Bra hemsidor lockar fler kunder

Varannan besökare riskerar att lämna din hemsida om den tar mer än 3 sekunder för att ladda klart. Google älskar snabba och mobilanpassade hemsidor!

Möjliga telefonnummerformat

0707474295

07-074 742 95

070-747 42 95

0707-47 42 95

070-7474295