Om företaget

En upplevelse i tid och rum. För Lim & Handtryck är tradition vision. Hantverksmässig tillverkning av tapeter och färg Valstryck, Blocktryck och Handkolorering Stort sortiment av tidstypiska tapetmönster och bårder Utför...

Läs mer om företaget
Telefonnummer
031-12 07...
Adress

Norra Forsåkersgatan 2D

43163 Mölndal

Senaste årsredovisning

Mer information

Öppettider

Stängt

Karta

test
KartaGå till kartvy

Få hjälp med din synlighet online

Vi på Eniro vill att det ska vara enkelt för svenska företag att nå ut och växa på internet - därför har vi samlat allt du behöver veta om digital marknadsföring under ett och samma tak.

Bildgalleri

Company image
Company image
Company image
Company image
Company image

Om oss

En upplevelse i tid och rum. För Lim & Handtryck är tradition vision. Hantverksmässig tillverkning av tapeter och färg Valstryck, Blocktryck och Handkolorering Stort sortiment av tidstypiska tapetmönster och bårder Utför tapetrekonstruktioner med autentiska material och metoder

Vision

Med avstamp i historiska stilmönster och med hänsyn till miljön vill Lim & Hantryck med sitt hantverk bidra till att göra världen vackrare. Lim & Handtrycks färger och tapeter är hantverksmässigt tillverkade med erfaren­het från fjärde generationens tapet­makare. Produktionen sker småskaligt med eko­logisk hänsyn på västkusten i det egna makeriet i Mölndals Kvarnby, strax söder om Göteborg.

Historik

Sedan 2007 drivs Lim & Handtryck av Henrik och Ann-Charlott Strandberg. Vi började som färg- och tapetkunder och när grundare och fjärde generationens tapetmakare, Michael Rasmussen, nämnde att han ville avveckla eller sälja företaget för att ägna sig åt sitt andra stora intresse – båtbyggeri – beslutade vi oss för att ta vid.

Kvarnbyn

Ett kraftfullt och vackert vattenfall störtar mellan industrilämningarna i riksintresseförklarade Kvarnbyn. Just där vattnet stillar sig ligger Lim & Handtrycks färg- och tapetmakeri i ett fd pappersbruk. Närheten till ett handpappersbruk, ett aktivt stadsmuseum, en internationellt känd konstskola samt andra hantverkare och kreatörer gör att vi trivs i området och vi tror att det syns i det vi gör.

Lim & Handtryck Färg & Tapetmakeris utvalda länkar

Omdömen

T

Tapetkonst

Mer än ett år sedan

Dessa tapeter är som konstverk. Beroende på om det är dagsljus, skymning eller ljus från lampor ändrar sig tapeten...

För dig som driver företaget

Att synas online
Vi fixar det åt dig

Att som företagare synas på internet är idag viktigare än någonsin, men digital marknadsföring kan ibland kännas krångligt och tidskrävande. Vi på Eniro kan hjälpa dig med din Google- och Facebook-annonsering samtidigt som vi ser över din sökmotoroptimering, nya hemsida och digitala närvaro.

Närvarokollen
Har du korrekt info på nätet?

Nästan 9 av 10 kunder uppger att de stött på felaktig företagsinformation online. Det skapar en dålig kundupplevelse och påverkar negativt din synlighet på Google.

Hemsidekollen
Bra hemsidor lockar fler kunder

Varannan besökare riskerar att lämna din hemsida om den tar mer än 3 sekunder för att ladda klart. Google älskar snabba och mobilanpassade hemsidor!

Företagsinformation

Lim & Handtryck Färg & Tapetmakeri

Omsättning

6 842 tkr

Vinstmarginal

43.00 %

Anställda

4

Ytterligare finansiell information och gratis årsredovisning från Lim & Handtryck Färg & Tapetmakeri finns på Proff.se

Läs mer om företaget på Proff
Juridiskt namn

Burström & Rasmussens Lim & Handtryck Aktiebolag

Org.nr:

5563844371

Bolagsform

Privat aktiebolag

Arbetsgivaravgift

Ja, registrerad

SNI-bransch

17240 Tapetindustri

17290 Industri för andra pappers- och pappvaror

Registrerad för moms

Ja

F-skatt

Ja, registrerad för F-skatt

Datum för upprättande

02.03.1990

Exekutiva befattningar/Administration
Visar 4 av 6
Proff logo
Möjliga telefonnummerformat

031120700

03-112 07 00

031-12 07 00

0311-207 00