Om Lilla Akademien Arte Della Musica AB

Dina konkurrenter har använt den här ytan för att berätta om sitt företag. Du vet väl att du som företagare enkelt kan uppdatera din företagsinformation här på Eniro?

Lilla Akademien Arte Della Musica AB, Företagsinformation

Officiell information

Juridiskt namnLilla Akademien Arte Della Musica AB
BolagsformAktiebolag
Datum för upprättande19.06.2013
Org.nr:5569350076
ArbetsgivaravgiftRegistrerad
Aktiekapital50000
Omsättn.intervall5000 - 9999 tkr
F-skattJa, registrerad för F-skatt
Registrerad för momsJa
SNI-bransch85201 Grundskoleutbildning och förskoleklass, 85311 Studieförberedande gymnasial utbildning, 85410 Eftergymnasial utbildning vid annat än universitet och högskola

Exekutiva befattningar/Administration

Nina BalabinaOrdförande
Hans-Jacob BonnierLedamot
Bo Staffan SchejaLedamot
Hans Olov DyhlénLedamot
Nina BalabinaLedamot
Emelia Maria GardemarLedamot
Hugo TicciatiLedamot
Ulf Christer SundborgRevisor

Omdömen om Lilla Akademien Arte Della Musica AB

SJ

mer än ett år sedan

At få vara barn/ungdom och att få lova att verka i ett hus som "lever" musik är den mest kreativa miljö som finns att utvecklas i.

anonym

mer än ett år sedan

Känner många många som har sina barn på denna skolan och ALLA är nöjda. Har hört en och annan negativ åsikt men att helheten ändå är fantastisk. Musikinriktningen kräver en annan sorts antagning än den vanliga, om man skräms av att antagningen verkar oorganiserad har man inte fattat vad skolan handlar om. Inte en skola för vem som helst, man måste vara dedikerad, både som förälder och barn.

en som vet

mer än ett år sedan

Ibland kan skolan tyckas vara oorganiserad som tidigare nämts. Men skolan är av världsklass! de har verkligen gjort sig förtjänta av att kalla skolan "akademien". Lärarana är väldigt bra och musikundervisningen är nog bland det bästa man kan få! Undvik INTE Lilla akademien!

Anonym användare

mer än ett år sedan

Hade 2 barn på Lilla Akademien. MEN! Skolan sparkade ut en väldigt omtyckt lärare och detta led till dramatiska konsekvenser för barn. På fritids delade de barn i tre grupper... "bra", "dåliga" och "hänga med". Personal (särskild på fritids) saknar ofta relateradnitng.illfälle lärare kränker barn. Ingen utveckling på 3 år.

Anonym användare

mer än ett år sedan

Mycket oorginiserad antagning. Vet inte om jag vill mitt barn ska gå i en skola med så rörig organisation.

Eric Carlsson

mer än ett år sedan

Den här musikskolan har lagt beslag på ordet "akademi" vilket har gjort att skolan har många ansökande familjer. Men intagningen är totalt oorganiserad och bemötandet från organisatörerna är under all kritik. Undvik Lilla Akademien.