Om företaget

Vi hjälper dig med allt inom Kommunikationsradio, Alkolås, Mobiltelefoni, Mobiltillbehör, Navigation och mycket annat.,Vi har ett stort utbud av varningsljus, extraljus, motorvärmare, bilstereo, bil och husbilslarm, GPS...

Läs mer om företaget
Telefonnummer
021-81 00...
Adress

Friledningsgatan 2

72137 Västerås


Mer information

Öppettider

Stängt

Karta

test
KartaGå till kartvy

Få hjälp med din synlighet online

Vi på Eniro vill att det ska vara enkelt för svenska företag att nå ut och växa på internet - därför har vi samlat allt du behöver veta om digital marknadsföring under ett och samma tak.

Bildgalleri

Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image

Om oss

Vi hjälper dig med allt inom Kommunikationsradio, Alkolås, Mobiltelefoni, Mobiltillbehör, Navigation och mycket annat.Vi har ett stort utbud av varningsljus, extraljus, motorvärmare, bilstereo, bil och husbilslarm, GPS trackers och mycket annat till ditt fordon.

Försäljning

Vi har 2 duktiga kundmottagare som hjälper dig med allt inom mobiltelefoni, mobiltillbehör, kommunikationsradio, navigation och mycket annat som rör mobil kommunikation. Vi har även ett stort utbud av varningsljus, extraljus, motorvärmare, bilstereo, bil och husbilslarm, GPS trackers och mycket annat till ditt fordon.

Installation

Vår installationshall har plats för upp till åtta bilar och även lastbilar med max höjd 4.20. Vi har 4 kompententa installatörer som hjälper dig med installation och montage i alla slags fordon även utryckningsfordon. Vi har även lång erfarenhet med arbete i antennmaster, installationer av sambandssystem, repeaterlösningar och andra avancerade lösningar.

Service

Vi utför reparationer och service på mobiltelefoner kommunikationsradio, bilstereo, headset, rökdykar kablage, personsökare mm. Vi tillverkar även specialkablage till rökdykarradio.

Lies Mobilradio ABs utvalda länkar

Omdömen

j

jensa

Mer än ett år sedan

vilket företag service och glada människor som kan och vill hjälpa till

För dig som driver företaget

Att synas online
Vi fixar det åt dig

Att som företagare synas på internet är idag viktigare än någonsin, men digital marknadsföring kan ibland kännas krångligt och tidskrävande. Vi på Eniro kan hjälpa dig med din Google- och Facebook-annonsering samtidigt som vi ser över din sökmotoroptimering, nya hemsida och digitala närvaro.

Närvarokollen
Har du korrekt info på nätet?

Nästan 9 av 10 kunder uppger att de stött på felaktig företagsinformation online. Det skapar en dålig kundupplevelse och påverkar negativt din synlighet på Google.

Hemsidekollen
Bra hemsidor lockar fler kunder

Varannan besökare riskerar att lämna din hemsida om den tar mer än 3 sekunder för att ladda klart. Google älskar snabba och mobilanpassade hemsidor!

Företagsinformation

Lies Mobilradio AB

Omsättning

13 067 tkr

Vinstmarginal

-3.10 %

Anställda

8

Ytterligare finansiell information och gratis årsredovisning från Lies Mobilradio AB finns på Proff.se

Läs mer om företaget på Proff
Juridiskt namn

R. Lies Mobilradio Aktiebolag

Org.nr:

5561651612

Bolagsform

Privat aktiebolag

Arbetsgivaravgift

Ja, registrerad

SNI-bransch

47430 Radio- och TV-affärer

Registrerad för moms

Ja

F-skatt

Ja, registrerad för F-skatt

Datum för upprättande

08.06.1972

Exekutiva befattningar/Administration
Magnus Tobias Lie

Verkställande direktör

Visar 4 av 7
Proff logo
Möjliga telefonnummerformat

021810070

02-181 00 70

021-81 00 70

0218-100 70