Om LevelUp Partners

Vi har sett alla utmaningar och fallgropar som chefer och ledare kan stöta på i sitt arbete. Kom till oss så kan vi tillsammans identifiera vad som skaver och hitta de lösningar som passar just er.

Partnerskap

Vi tror på ett Partnerskap som kännetecknas av transparens, nära samarbete och ömsesidigt förtroende. Där ni väljer oss och vi väljer er. Och där vi på LevelUp Partners finns till för att hjälpa er ta er till er nästa nivå.

Individuellt utformade lösningar

Vi tror inte på standardlösningar som passar alla. Vi är övertygade om att den specifika kontexten hos er som organisation är helt avgörande för val av tillvägagångssätt, lösningar och väg framåt.

Effekt

För att någonting har fungerat i en organisation, någon gång, betyder inte det att det kommer att fungera hos er. Även om ni är i samma bransch, eller på väg mot samma mål. Utifrån analyser av er specifika situation föreslår vi åtgärder och lösningar som vi, baserat på erfarenhet och kompetens, ser kommer att fungera. Därför är alla våra uppdrag och leveranser unika. Vi levererar effekt genom att ta fram de rätta lösningarna för just er.

Våra utbildningar

LevelUp Partners skapades för att kunna hjälpa företag att ta sig till sin nästa nivå. Det handlar inte bara om att skruva på några få saker för att bli lite bättre, utan är som vi alla vet betydligt mer krävande och komplext. Att åstadkomma varaktig förändring inom ett företag innebär utveckling av tre vitt skilda områden; strategi, struktur och kultur. Men eftersom de tre är starkt beroende av varandra behöver utvecklingen ske integrerat, dvs inte inom ett område i taget eller vart och ett för sig parallellt. Enskilda managementkonsult eller konsultbolag har ofta sin styrka i ett av de tre områdena, vilket innebär att det stöd de kan ge i den komplexa förändringsprocessen är begränsat. För de har inte hela bilden. Där vill vi arbeta på ett annat sätt. Läs mer och boka din utbildning via hemsidan.

LevelUp Partners utvalda länkar

Innehållet i denna modul är ändrat av användare

  • LevelUp Partners Organisationskonsult, Stockholm - 1
  • LevelUp Partners Organisationskonsult, Stockholm - 2
  • LevelUp Partners Organisationskonsult, Stockholm - 3
  • LevelUp Partners Organisationskonsult, Stockholm - 4

LevelUp Partners, Företagsinformation

Officiell information

Juridiskt namn

The Level Up Way Partners AB

Bolagsform

Aktiebolag

Datum för upprättande

20.04.2021

Org.nr:

5593135048

Arbetsgivaravgift

Nej

Aktiekapital

25000

Omsättn.intervall

1500 - 2999

F-skatt

Ja, registrerad för F-skatt

Registrerad för moms

Ja

SNI-bransch

70220 Konsultverksamhet avseende företags organisation, 85594 Personalutbildning

Exekutiva befattningar/Administration

Ordförande

Claes Martin Hallengren

Ledamot

Anna Teresa Winblad von Walter

Ledamot

Claes Martin Hallengren

Ledamot

Eva Catharina Hiort

Ledamot

Lana Hallengren

Finansiell information

Omsättning

1 777 tkr

Vinstmarginal

−1,8 %

Anställda

0

Sökord

Sökord saknas

Möjliga telefonnummerformat

070959344107-095 934 41070-959 34 410709-59 34 41070-9593441