Om Lelles MC Center AB

Lelles MC Center är Sveriges största återförsäljare av MC Relaterade artiklar. Vi säljer nya och begagnade landsvägs/cross hojar och originaldelar till MC/Cross och Moped. Utöver detta har vi norra europas största butik för MC-Kläder. Vi har över 62 000 artiklar i lager i vår 3500kvm stora lagerbutik!

Produkter

Originaldelar till Honda, KTM, Husaberg, Triumph, Yamaha, Kawasaki, Suzuki.

Kläder från Scott, Thor, Fox, Dainese, Halvarssons, Lindstrands, Jofama m.fl.

Lelles MC Center ABs utvalda länkar

Innehållet i denna modul är ändrat av användare

Bildgalleri

  • Lelles MC Center AB Motorcyklar, Uppsala - 1
  • Lelles MC Center AB Motorcyklar, Uppsala - 2
  • Lelles MC Center AB Motorcyklar, Uppsala - 3
  • Lelles MC Center AB Motorcyklar, Uppsala - 4
  • Lelles MC Center AB Motorcyklar, Uppsala - 5
  • Lelles MC Center AB Motorcyklar, Uppsala - 6
  • Lelles MC Center AB Motorcyklar, Uppsala - 7
  • Lelles MC Center AB Motorcyklar, Uppsala - 8
  • Lelles MC Center AB Motorcyklar, Uppsala - 9
  • Lelles MC Center AB Motorcyklar, Uppsala - 10

Lelles MC Center AB, Företagsinformation

Officiell information

Juridiskt namnLelles Mc Center Aktiebolag
BolagsformAktiebolag
Datum för upprättande05.03.1969
Org.nr:5561241364
ArbetsgivaravgiftRegistrerad
Aktiekapital100000
Omsättn.intervall20000 - 49999
F-skattJa, registrerad för F-skatt
Registrerad för momsJa
SNI-bransch45400 Handel med och service av motorcyklar inklusive reservdelar och tillbehör

Exekutiva befattningar/Administration

Per Lennart Philip WestinLedamot
Malin Maria WestinSuppleant
Magnus Mats Johan HedinRevisor

Omdömen om Lelles MC Center AB

Niklas Olof Andersson

mer än ett år sedan

Grymt sortiment hemma. Säljare för reservdelar fungerar bra eftersom deras ktmshop.se är så bra. Ibland för långa kötider. Har överlag varit nöjd när jag vart där men då handlar jag mest ktm orginaldelar

Marita Sandström

mer än ett år sedan

Visar produkter som inte finns på sin hemsida. Plockar inte bort artiklarna från hemsidan efter påtalande. Erbjuder ingen ersättningsprodukt till det annonserade priset.
Skäms!

Andreas Engberg

mer än ett år sedan

Deras lovade leveranstid på 3-4 dagar är nu uppe i 4 veckor. Still counting.....

Christoffer Bjørk Pedersen

mer än ett år sedan

Köpte en universaldel 29/7 som inte visade sig vara så universal. OK, frågar på email om jag kan få pengarna tillbaka: får svar 1/8 att det kan jag, skickar delen tillbaka med posten samma vecka. 4/8 bekräftar de att de har mottagit varan retur och frågar vad jag vill - skriver igen att jag vill ha pengarna tillbaka. Får sedan ett svar att han som sköter returer var ute. Har sedan mejlat dagligen utan ett enda svar, dvs. att Lelles nu har både mina pengar och produktet. Kommer inte igenom till någon på telefon, och är nu i utlandet. Rent tjuveri.

Tommy Hedberg

mer än ett år sedan

Ringer före för att fråga om dom har en särskild hjälmmodell av ett särskilt speciellt märke hemma.
Får till svar att ja, flera st i olika storlekar finns hemma.
Frågar om det verkligen stämmer eftersom det är en alldeles ny modell som precis släppts i Sverige.
Jodå, finns flera st hemma.
Sätter mig i bilen och åker 18 mil, enkel resa, för att inhandla hjälm, intercom, stövlar, handskar, goretex jacka och byxor.
Kommer ner och får veta att det ENDA exemplaret av hjälmmodellen dom hade fått hade dom sålt.
Så inte ens en endaste stjärna ifrån mig och aldrig mer Lelles.

Lars Jansson

mer än ett år sedan

Det skall inte ta 1.5 månader att skicka en "semestergas" plastbit.
Ingen feedback att det var försenat.

Micke

mer än ett år sedan

var in i dag skulle införskaffa mig ett par byxor, inte ett hej av nån av försäljarna fast man möter blicken.
Står en säljare 5m ifrån och tar fram utrustning till en annan kund och ser att jag letar bland byxorna. Gör en stark insats för att undvika mig. Hittar ialla fall det som jag ska ha och går till kassan. Där fick man ingen uppmärksamhet utav damen som stod vid datorn. Iof inte hennes fel då hon har ryggen mot mig och verkar vara inne i arbetet, MEN den andra kvinnliga säljaren ser det här och gör inget för att hjälpa till. Nej fy fan vad less jag är på denna butik, extremt synd att de är mer eller mindre den enda butiken som säljer mc-utrustning.

Anonym användare

mer än ett år sedan

Ointresserad personal, obefintlig behovsanalys och bryr sig inte om "min" situation.
Efter några provade ställ så försvann säljaren och kom inte tillbaka mer fick prova och leta runt själv i butiken, detta trots att det var obefintligt med kunder.

LA

mer än ett år sedan

Vi (familjen) handlar alltid det vi behöver som har med mc att göra och har alltid blivit nöjd med bemötande och service.

Anonym användare

mer än ett år sedan

Handla inte via webshoppen skickar prylar som inte ens är nära .......känns som om dom gissar om dom inte har grejorna...omdömet 2012-04-21 stämmer till 100%

F.E.

mer än ett år sedan

Jag har fått ett väldigt dåligt intryck av Lelles inte bara för att det är stökigt och rörigt där.
För några år köpte jag en ny fireblade 954 där.
När vi var där och affären skulle genomföras krävde * helt plötsligt att femtusen skulle dras av på min inbyteshoj för att affären skulle bli av.
Blev jävligt sur men genomförde ändå affären..Inte ok affärsmoral! Sen var han (*) allmänt riktigt osympatisk. Kommer aldrig handla där igen och rekommenderar ingen att åka dit!

freddan

mer än ett år sedan

fy fan va dåligt system dom har vad det gäller presentkort, köpte ett "p-kort" , men när man ska handla så måste man åka 25 mil och lämna det personligen, dom säger nämligen att det har kommit bort med posten, dom kan se att jag betalade med faktura, men inte se om jag har använt prasentkortet för det är inga nr överhuvudtaget på presentkortet??så jag kastade mina pengar i sjön, tack som fan kommer inte att köpa en pryl till där , ingen av mina hoj polare heller,,,

Arg

mer än ett år sedan

Har upplevt att Lelles inte accepterar reklamationer, trots uppenbarliga brister på varan. Dåligt!

Mycket missnöjd

mer än ett år sedan

Lelles är jättebra tills du fått hem något som inte är rätt. De svarar ej på mail och ringer inte tillbaka om du klagat på att du fått fel eller felaktiga varor. Varning! Köp ingenting dyrt från Lelles, risken är att du kastar pengarna i sjön!

KTM

mer än ett år sedan

Ringde med frågor om ett bromsok och vilken bromspump man skulle ha till detta ok.
Fins bara ett fyrkolvs supermotardok från KTM, han försökte inte ens leta upp info om det utan propsade bara på artikel nr. och under samtalet så började han helt plötsligt prata med någon annan om något som inte hade med mig att göra för fem öre. O profetionell, otrevlig och totalt ointreserad. Han kunde ha fått sålt en bromspump för 4800 men det va han totalt ointreserad av. Tog kontakt med Bike i trollhättan och där löste dem det snabt och antusiastiskt!

Micke

mer än ett år sedan

Beställde på deras webshopp klockan åtta i måndags och hade paketet i brevlådan klockan ett i tisdags! Superservice! Har dock inte provat ringa dem..

Anonym användare

mer än ett år sedan

Ringde för att fråga pris på ett par grejer.En helt ointresserad kille sa att han måste in i massa program i datorn det skulle ta JÄTTE lång tid.Han trode inte att mina grejer kostade så mycket??? Jag ringde för att få ett pris och får en gisning på ett pris.

Mi Mo

mer än ett år sedan

Beställde blinkersglas till min motorcykel. Efter några dagar får jag veta att de inte finns, trots att de gick att beställa. I mailet från Lelles mc står det vidare att jag kan få köpa andra blinkersglas, men dessa är 5ggr dyrare än de som jag beställde. Inget om att få mina pengar tillbaks. Jag har nu väntat 1 månad på att få mina blinkersglas…

Jag skrev flera mail till dem, helt tyst, inga svar. Tror jag provar skicka pappersbrev…

Pratade igår med A på Lelles mc om min beställning, (samtalet är inspelat) kommer läggas ut i syftet att ni som tänker beställa från de, kanske låter bli, då deras kundvård och bemötande är helt oacceptabelt. Av det jag läser är just kundbemötande inte deras starka sida!

Jag råder de som söker delar, gå till en andra återförsäljare, även om det kostar några kronor extra.

Ärendet kommer anmälas till ARN, då jag är bra trött på oseriösa butiker! Fler bör anmäla!

Tack, slut, amen

Christian Bidileci

mer än ett år sedan

Sämsta servicen jag upplevt. Säljer trasiga grejer, när jag ringer och vill lösa problemet med kompensation eller annat får jag till svar att det inte går, chefen säger att det blir minusmarginal då. Prata sånt med en kund? Kommer aldrig mer tillbaka!

Otto Lundin

mer än ett år sedan

Ringde och frågade om en produkt och fick till svar att skriv så här i kommentarerna så blir det rätt. Får hem paketet 2 VECKOR senare och så är det inte rätt. Ringer och frågar varför, men får till svar att han förklarat för mig att det var det som jag beställt. Svarar att om jag visst det så hade inte jag beställt det, han svarar att han inte fattar varför jag ska ha den den andra kylarvätskan som jag ville ha. Men det är bara att skicka tillbaka det men frakten kommer kosta 150kr. Kan inte på något sätt rekommendera denna butik.

Tobias Gunnarsson

mer än ett år sedan

Jag hade bestämt mig att åka förbi Lelles och köpa ett par mc-byxor. Vilken besvikelse!!
När jag står och letar efter rätt storlek av en modell som verkar passa mina långa ben så säger en kvinna ur personalen (med tråkig ton) att dom finns inte i min storlek (det gjorde det visst upptäckte jag sen)! Jaha, säger jag och ber om hjälp! Då slänger hon fram ett par korta byxor, påtalar att det är för korta för mina 197cm, men hon insisterar på att jag skall prova dem! Mycket riktigt alldeles för korta! Ber om ytterligare hjälp och hon går iväg för att hämta ett annat par, men stöter på en annan kund på vägen där hon fastnar i minst 15min och jag tröttnar och bestämmer mig för att skita i byxorna!
Kommer till kassan eftersom jag oxå behöver ett oljefilter till min mc. Tar min nummerlapp och det blir min tur. Då kommer chefen till kassa och något har blivit fel på lagret, varpå han skäller ut den stackars killen i kassan inför alla kunder (sjukt oproffsigt gjort)! Tyckte så jäkla synd om killen!!!

Jag kommer aldrig mera komma tillbaka till denna butik, har hittat ett annat sätt att köpa mina KTM-delar på nu!

Roland Fält

mer än ett år sedan

Bra varor och stort utbud. Personalen vid disken behöver en chef som sätter upp regler och riktlinjer för personalen. I övrigt så gillar jag Lelles och webb beställning har funkat mycket bra.

Tonny Olesen

mer än ett år sedan

Inte mycket att hänga i julgranen! troligtvis har Lelles drabbats av högfärdsvansinne

www.tops.nu

mer än ett år sedan

Beställde grejer på webben en lördag och hade paketet hemma på tisdag. MKT bra jobbat. Ringde dit på lördagen också för att ngt gick fel med internetbetalningen och då fick jag ett trevligt bemötande. Ska köpa lite mer här :)

BHA

mer än ett år sedan

Har nu handlat två ggr på Lelles och båda gångern ahar det blivit fel. Beställde en hjälm. Den kom så småningom, men det kome en annan (billigare) hjälm dessutiom i fel stl.Fick ringa, skicka tillbaka hjälm och hålla på. Ingen som helst ursäkt fick jag heller.
Andra gången (är man dum, eller?) så beställde vi ett par byxor på nätet. Efter två veckor undrade jag vad som hänt. Fick då veta att NU tänkte de beställa byxorna. För de hade haft så mycket att göra med rean; det förstod jag väl? Man tror inte att det är sant! Efter ytterligare två veckor får vi veta att byxorna kommer att levereras ytterligare om fyra veckor. Totalt alltså 8 veckor efter beställning!! Men betalt de tog de på en gång! Och inte minst lilla ursäkt den här gången heller. Bara en otrevlig attityd; att det får jag vär fatta som kund. NEJ NEJ handla INTE av Lelles!

Lillefot

mer än ett år sedan

Hittade en bra Mc-hjälm på Lelles webshop för halva priset mot andra säljare (endast en storlek kvar). Innan jag beställde läste jag flera omdömen här och blev minst sagt orolig, men jag bestämde mig för att chansa så jag la en beställning och nu 1.5dagar sitter jag med hjälmen i min ägo och är ganska nöjd faktiskt.

C

mer än ett år sedan

Beställde ett kapell till hojen för från deras hemsida, allt frid och fröjd och orderstatusen stod som "packeteras" (ja, det var felstavat på hemsidan) efter en vecka skickar jag ett mail och får till svar att varan är restnoterad från triumph och att de hör av sig så fort de fått svar av leverantören. 1 vecka senare skriver jag ytterligare ett mail och undrar vad som händer, inget svar där inte. 33 dagar efter lagd order ringer jag upp och frågar efter status på min order och får till svar; "Oj då, jaha... Ja enligt datorn så finns varan här så vi skickar den på en gång..." FRUKTANSVÄRT oseriösa, nonchalanta, storhetsvansinniga idioter är vad de är... Handla ALDRIG hos detta skitföretag, någonsin!

Svar från företaget

Hej Vad vi kan se så har det inte lev någon Dust Cover från triumph

Arg Kund

mer än ett år sedan

Minst ett fel varje gång , behövs oftast flera resor dit innan allt är utrett .URUSELT är bara förnamnet

Alex

mer än ett år sedan

Helt omöjligt att reklamera defekta varor hos dem, handla ngn annanstans om du vill ha möjlighet att byta eller reklamera. Okunnig personal.

Missnöjd

mer än ett år sedan

Har försökt nå Lelles under flera veckors tid pga att varan jag fått hem är felaktig. Får inga svar alls! Otroligt besviken från att ha varit relativt nöjd kund tidigare. =( Jag kommer inte åka tillbaka och rekommenderar alla mina bekanta och vänner att hålla sig borta.

Råttan

mer än ett år sedan

Trångt alla saker ligger huller om buller, svårt att hitta man ger upp till slut.Farlig och brant trappa till övervåningen.Varmt i affären ingen luft.Hur någon orkar handla hjälm eller kläder där är för mig en gåta.Kanske bättre att handla på lelles webshop.

ktmforum.se

mer än ett år sedan

Svarar snabbt och kunnigt på alla mail. Brett KTM-utbud . // www.ktmforum.se

Korpen

mer än ett år sedan

Har fått fel saker i 2 paket nu... Ringde och klagade, då lägger dom på luren i örat på en... Mycket otrevilgt!!!!