Om Lekia Babya

Lekia är Sveriges största leksakskedja. Vi har över 130 enskilda leksaksbutiker i Sverige och Norge. Lekia är dessutom en av Skandinaviens största grossister inom Lek och Baby. Vi finns på den lilla orten, i det stora köpcentret och mitt i centrum. Våra butiker kan se olika ut inuti men alla heter Lekia och har samma grundsortiment och kundpolicy. Det är viktigt för oss att du som kund ska uppleva hur enkelt och roligt det är att handla hos oss.

Välkommen!

Vi har som mål att våra kunder ska hitta de bästa, senaste, roligaste och trendigaste leksakerna för alla åldrar. Hos oss kan du hitta födelsedagspresenter, namnsdagspresenter, kalasartiklar, julklappar och mycket mer. Leksaker som passar både till stora och små.

Leksaker är en viktig del i alla barns utveckling. Lekia har många års erfarenhet av leksaker och vi anser att alla leksaker är pedagogiska verktyg som bidrar till barnets utveckling. Lek är en viktig och naturlig del i ett barns uppväxt, och leksaker ska förbereda barnen inför det vuxna livet. Hos Lekia har vi leksaker i alla kategorier av lek, bl.a. rollek, actionfigurer, samlarfigurer, spel, pyssel och utelek. Lekia har egna varumärken som Humble & Heart, PAP och KID. Våra egna varumärken är ett sortiment för alla åldrar som du inte hittar hos någon annan konkurrerande handlare. Hos oss hittar du alla stora leksaksvarumärken som LEGO, NERF, BRIO, Disney, Shopkins, Barbie och alla de senaste leksakerna från aktuella biofilmer som Disney Cars och My Little Pony.

I din lokala Lekia butik arrangerar våra leksakshandlare en del aktiviteter för barn och familjer. Allt ifrån att fira något speciellt till att underhålla de minsta och inspirera de äldre. Det kan vara som att lära sig tricken med det senaste från NERF, till att bygga med LEGO eller träffa dina favoritfigurer.

Välkomna in till oss!

Leksaker

Lekia erbjuder de bästa, senaste, roligaste och trendigaste leksakerna för alla åldrar – små som stora barn. Vi har flera kategorier som vi har delat in efter olika intressen och typ av lekar. Dockor, figurer, pyssel och bygglek. Hos Lekia hittar du de största varumärkena som LEGO, Disney men också unika varumärken som endast finns hos Lekia.

Lekia i Hudiksvall

Välkomna till Lekia i Hudiksvall, fd Babyproffsen och Lekstugan! Hos oss hittar du ett brett sortiment både på baby och leksaker. Våra lokaler delar parkering med Dollar Store och Arkens Zoo. Välkommen!

Innehållet i denna modul är ändrat av användare

Bildgalleri

  • Lekia Babya Leksaker, Hudiksvall - 1
  • Lekia Babya Leksaker, Hudiksvall - 2
  • Lekia Babya Leksaker, Hudiksvall - 3
  • Lekia Babya Leksaker, Hudiksvall - 4
  • Lekia Babya Leksaker, Hudiksvall - 5
  • Lekia Babya Leksaker, Hudiksvall - 6
  • Lekia Babya Leksaker, Hudiksvall - 7
  • Lekia Babya Leksaker, Hudiksvall - 8
  • Lekia Babya Leksaker, Hudiksvall - 9
  • Lekia Babya Leksaker, Hudiksvall - 10

Lekia Babya, Företagsinformation

Officiell information

Juridiskt namnToymas i Hudiksvall AB
BolagsformAktiebolag
Datum för upprättande28.12.2015
Org.nr:5590446034
ArbetsgivaravgiftRegistrerad
Aktiekapital100000
Omsättn.intervall5000 - 9999
F-skattJa, registrerad för F-skatt
Registrerad för momsJa
SNI-bransch47410 Specialiserad butikshandel med datorer, programvara, data- och tv-spel, 47650 Specialiserad butikshandel med spel och leksaker

Exekutiva befattningar/Administration

Thomas Michael VesterdahlLedamot
Kenth Benny SjödinSuppleant
Guy Lars-Erik PernerstenHuvudansvarig revisor