Om Leg. Sjukgymnast Lotta Dolck

När mediciner och vila inte hjälper kan jag som sjukgymnast erbjuda dig en helhetslösning. Som erfaren sjukgymnast använder jag mig av en rad olika behandlingsmodeller anpassade efter dina besvär. Jag ger bl.a. laser, avancerad akupunktur och mycket annat.

Leg. Sjukgymnast Lotta Dolcks utvalda länkar

Innehållet i denna modul är ändrat av användare

Bildgalleri

  • Leg. Sjukgymnast Lotta Dolck Fysioterapeut, Malmö - 1

Leg. Sjukgymnast Lotta Dolck, Företagsinformation

Officiell information

Juridiskt namn-
Bolagsform-
Datum för upprättande-
Org.nr:-
Arbetsgivaravgift-
Aktiekapital-
Omsättn.intervall-
F-skatt-
Registrerad för moms-
SNI-bransch

Exekutiva befattningar/Administration

Omdömen om Leg. Sjukgymnast Lotta Dolck

annika

mer än ett år sedan

Jag har haft besvär med golfarm, hälsporre och tinnitus. Lotta lyssnar verkligen på när man förklarar och gör sin bedömning om behandling som i mitt fall har bestått av akupunktur, laser och gymträning. Jag kan på det varmaste rekommendera Lotta om du själv är inne på att bli av med dina problem!

Kategorier

Sökord

knärehabiliteringmuskelskadoravspänningrehabryggskottbra sjukgymnast ispecialist rygg sjukgymnastknäskadorrehabiliteringbelastningsskadorrehab-träningsjukgymnasterarbetsskadastabiliseringsträningakupunktur boka tidbesvär, symptom, värk, skadorsjukgymnast idrottsskadorstötvågsbehandlingarbetsskadoransluten till landstingetkronisk smärtasjukgymnastidrottsskadorsjukgymnast viktminskningakupunktur käkledsjukgymnaster idrottspecialiteterultraljud och akupunktursjukgymnast önstresshanteringidrottsmedicinträningkroniska sjukdomarnackbesvärsjukgymnast hållningwhiplashskadorakupunktur tennisarmbågelegitimerad sjukgymnastnackeryggryggskadorbelastningsskadaknä rehabiliteringprivata sjukgymnasterstressmuskelbesvärhöft rehabiliteringspänningshuvudvärkakupunktur.uttmattningsbesvärsjukgymnast iakupunktur högkostnadsskyddsmärthanteringsjukgymnaster gymsjukgymnast gravidryggvärktennisarmbågemuskelvärkfrikortfysioterapeututmattningsbesvärmedicinsk laserfysioterapisjukgymnast knäsmärtlindringledbesvärfunktionell träningakupunkturnackskadorischiassjukgymnast idrottreumatologirehabiliteringsträningavslappningdomningarsömnbesvärförslitningsskadorpsykosomatikstrechingakupunktur ifotbesvärnackspärraxelbesvärryggbesvärträniniglaserpsykisk ohälsa behandlingkonsultationervärksjukgymnast med högkostnadsskyddmotionsskadorsjukgymnast högkostnadsskyddmjukvävnadslaser sjukgymnast ifriskvårdsträningboka tid sjukgymnasthöftbesvärsmärtadiskbråckakupunktur högkostnadskortwhiplash

Möjliga telefonnummerformat

070530024007-053 002 40070-530 02 400705-30 02 40070-5300240