Vägbeskrivning

leg psykologer

gav 664 företag
Karta
 • Vegagatan 16
  41309 GÖTEBORG
  Visa vägbeskrivning
  070-524 51...
  Visa nummer
  I min verksamhet tar jag emot personer för traumabehandling och kristerapi, samtalsbehandling i form av psykoterapi och psykologisk konsultation under kortare eller längre tid. Mitt arbete vilar på psykodynamisk grund med kognitiva inslag. Jag vänder mig såväl till privatpersoner som till offentlig verksamhet och företag. Jag är leg psykolog, leg psykoterapeut, handledare, specialist i klinisk psykologi och certifierad EMDR-terapeut.Jag är lätt att nås dagligen och boka tid hos.
 • Tomtebogatan 6A
  11339 STOCKHOLM
  Visa vägbeskrivning
  073-939 25...
  Visa nummer
  På mina mottagningar bedriver jag såväl korta som långa terapier, individuellt och för par. Där träffar jag även klienter för vägledande samtal och coachning. Vid chefs- och/eller personalhandledning kommer jag gärna till arbetsplatsen om så önskas.
 • Floda Strandväg 32
  44834 FLODA
  Visa vägbeskrivning
  070-321 38...
  Visa nummer
  Välkommen till Cecilia Ritzman Psykologkonsult! Vill du må bra? Känner du att det inte fungerar längre? Har kanske tidigare behandlingar inte hjälpt? Eller arbetar du som chef eller ledare och vill ha handledning eller coachning i din yrkesroll? Jag är legitimerad psykolog och psykoterapeut och jag har lång erfarenhet av att hjälpa människor. Vill du ha professionell psykologisk hjälp är du välkommen att höra av dig!
 • Rådhusesplanaden 7A
  90328 UMEÅ
  Visa vägbeskrivning
  070-279 16...
  Visa nummer
  Stängt
  Ludmilla arbetar med psykologisk behandling, KBT, psykoterapi, psykologbedömning, neuropsykiatrisk utredning, vuxna, barn, ungdomar, samt handledning och konsultationer. Psykologisk behandling för olika psykiska tillstånd som anpassas individuellt utifrån dina behov och förutsättningar.Vi erbjuder tjänster till privata personer, företag och försäkringsbolag.
 • Ljungvägen 13B
  19141 SOLLENTUNA
  Visa vägbeskrivning
  070-575 28...
  Visa nummer
  Vi erbjuder inom ramen för en privatläkarmottagning hjälp åt relationer i kris. Hannah är legitimerad psykolog psykoterapeut och handledare i psykoterapi. Anders är läkare med specialistkompetens i psykiatri. Vi är båda Imagoutbildade och cerifierade som terapeuter workshop presenters och handledare. vi har också utbildat oss i EFT Emotion Focused Therapy och IFS Internal Family Systems mm.
 • Rosendal 304
  71494 KOPPARBERG
  Visa vägbeskrivning
  070-218 28...
  Visa nummer
  Jag heter Per Klingberg och är legitimerad Psykolog. Sedan examen 1970 har jag arbetat med organisationsutveckling och individuell handledning. Organisationsutvecklingen bedrivs främst i ett program som heter Horisont, där jag samarbetar med Ethel Wallberg. Kunderna är både stora bolag som SEB, Trygg Hansa, SAAB och SCA, och mindre organisationer. Inom personlig utveckling utgår jag alltid från individens behov och önskemål.
 • Billjergatan 13E
  63356 ESKILSTUNA
  Visa vägbeskrivning
  070-326 21...
  Visa nummer
  Reed Rehab erbjuder psykologtjänster -samtal, utredningar, konsultationer - i frågor som rör barns, ungdomars och vuxnas utveckling, lärande och psykiska hälsa. Företaget startades 1998. Reed Rehab är medlem i Psykologföretagarna AB inom Sveriges Psykologförbund.
 • Järntorget 4
  41304 GÖTEBORG
  Visa vägbeskrivning
  073-984 59...
  Visa nummer
  Jag har arbetat som psykolog och psykoterapeut i mer än 30 år. Under dessa år har jag träffat vuxna ,barn, ungdomar, familjer och par. Jag är legitimerad psykolog och legitimerad psykoterapeut samt specialist i klinisk psykologi. Vidare har jag handledarutbildning med inriktning mot relationell psykoterapi samt diplomutbildning i systemiskt arbete med individer, grupper och organisationer. Jag har erfarenhet från både offentlig och privat sektor.
leg psykologer gav 664 företag