Se på karta
Lästmakargatan 2011144 Stockholm

Vi berikar modern shopping! Steen & Ström är Skandinaviens ledande köpcentrumägare med mer än 21 köpcentrum i Norge, Sverige och Danmark. Vi arbetar med aktiv management och löpande utveckling av våra centra samt driver flera projekt på olika håll i landet. Hyr din lokal av oss!

Kristinavägen 20B71130 Lindesberg

0

Vi hyr ut bostäder och lokaler i Lindesbergs kommun. Lindesbergsbostäder, Libo, har lägenheter för alla, oavsett var i livet du befinner dig. Hem för alla. Hela livet. Vårt motto är god service, bra boendemiljö och personligt bemötande. Varmt välkommen till oss!

Nygatan 16A70211 Örebro

Vi erbjuder bostäder, kommersiella lokaler och garageplatser i Örebro, anpassade efter modern standard. Med totalt cirka 26 000 kvm under förvaltning är vårt största fokus att våra hyresgäster ska vara lika nöjda som vi är - en grundsyn som vi haft för affärsuppgörelser sedan starten som grosshandel 1890.

Flöjelbergsgatan 8B43137 Mölndal

Välkommen till Wiklunds fastighetsförvaltning. Wiklunds Fastighetsförvaltning är kontor-och lagerbyggnader som ligger i Lackarbeck, i Mölndal idylliska omgivningar, med utmärkta transportförbindelser, erbjuder 18.000 kvadratmeter kontor och lager delas mellan tre byggnader. Med över 40 års erfarenhet av Office Management har vi ett rykte kunskapscentrum, god service och ett engagemang för vår hyresgästens tillfredsställelse. Vår vänliga personal kommer att göra sitt bästa för att uppfylla dina behov och anpassa ditt kontor efter dina behov eftersom de flesta saker är möjligt.

Ekersgatan 2670342 Örebro

4 (1)

Vi hyr ut bostäder och lokaler och har ca 240 lägenheter i Örebro och ca 15 i Kumla. Välkommen att kontakta oss.

Vinbärsvägen 2198235 Gällivare

LKAB Fastigheter AB tillgodoser behovet av attraktiva lokaler och bostadsområden för LKAB-anställda, privatpersoner och företag på LKAB:s verksamhetsorter. Som en aktiv part i samhällsomvandlingen verkar vi för ansvarsfulla lösningar, goda relationer och skapar trygghet för våra hyresgäster.

Studentplan 283140 Östersund

Välkommen till Intea Östersund. Intea är en nygammal aktiv stadsdel i Östersunds centrum som sjuder av liv och rörelse med ett Campus. Vi har en tydlig miljöprofil som genomsyrar vår verksamhet. Kontakta oss för mer information eller besök vår hemsida.

Östra Kyrkogatan 290330 Umeå

1.8 (5)

Umeås största aktör på hyresmarknaden med en marknadsandel på ca 40%. Dessutom har vi ett stort antal studentbostäder och lokaler.

Göteborgsvägen 344330 Lerum

I fastigheten finns kontors-, butiks- och mindre verksamhetslokaler. Totalt hyser centrat cirka 25 företag.

Klockarevägen 433152 Värnamo

Lediga lokaler hos Metall Göte Företagsby #nl# #nl#I den gamla, anrika mekaniska verkstaden Metall Götes lokaler, bara två stenkast från centrala Värnamo, har vi renoverat och byggt en modern företagsby. Här kan du hyra lediga lokaler som passar just din verksamhet. Vi erbjuder allt ifrån butiks- och kontorslokaler, till lagerlokaler, verkstadslokaler och uppställningsplatser för bilar och MC.

Stuvarvägen 385229 Sundsvall

Behöver du mer utrymme, bättre läge eller bara en förändring? Vi hjälper ditt företag att hitta en lokal som passar just er.

Stora Varvsgatan 13A21175 Malmö

Victoriahem är en privat hyresvärd som tar hand om 40 000 familjers hem i 31 kommuner från Uppsala i norr till Trelleborg i söder. Vårt fokus är att långsiktigt äga, förvalta och rusta upp bostäder i miljonprogramsområden samtidigt som vi bygger fler bostäder.Vi har över 500 medarbetare, de flesta jobbar nära våra hyresgäster i våra bostadsområden. En tät dialog med de boende och samverkan med andra samhällsaktörer är centralt i vår verksamhet.

Forsbyvägen 174140 Knivsta

5 (1)

Knivsta, som är Sveriges snabbast växande kommun, erbjuder med sitt läge längs järnvägen mellan Stockholm och Uppsala samt närheten till Arlanda, stora möjligheter. Här har Fastighetsbyrån funnits med lokalkontor sedan 2005.Som marknadsledande och som Knivstas mest anlitade mäklarbyrå kan vi garantera dig, oavsett om du är köpare eller säljare, en trygg och säker bostadsaffär.

Storgatan 261533 Valdemarsvik

Fogelvik Fastigheter är ett fastighetsbolag som har sitt säte i Valdemarsvik beläget i sydöstra delen av Östergötland. Bolaget bildades sommaren 2002 då de första fastigheterna i Valdemarsvik köptes in. Sedan dess har fastighetsbeståndet utökats och nu finns det 892 hyresrätter i bolaget samt en del butiker och kontor. Idag har Fogelvik fastigheter i Valdemarsvik, Loftahammar, Västervik och Vimmerby.

Industrivägen 2115138 Södertälje

Vi är ett fastighetsbolag som erbjuder både kontors-och industrilokaler av varierande storlek och funktion. Huvuddelen av vårt fastighetsbestånd utgörs av en av Södertäljes äldsta industrifastigheter, "Skutan", där stolta företagartraditioner förs vidare.

Trädgårdsgatan 282430 Hudiksvall

Välkommen till Fastighets AB Glysis i Hudiksvall. Vi äger och förvaltar köpcentret Guldsmeden 8 som ligger i centrala Hudiksvall. Hos oss har du möjlighet att hyra kontors- och butikslokal på ett utav Hudiksvalls bästa lägen.

Östermalmsgatan 87E11459 Stockholm

Petri Fastigheter (AB Hjalmar Petri) är ett fastighetsbolag verksamt inom kontor, handel och bostäder med huvudfokus på Växjö. Söker ni kontors- eller butikslokaler i centrala Växjö är ni välkomna att kontakta oss på [email protected] eller telefon: 0470-465 55Vi äger och förvaltar fjorton centralt belägna fastigheter med en total yta på ca 27.000 m². Fastigheterna innehåller kontor, butiker och lägenheter.Kontakta oss för mer information!

Marieberg 18087296 Bjärtrå

Kulturreservatet ligger i Bjärtrå, Kramfors kommun på norra sidan av Ångermanälven. Området består av två bostadskaserner Lugnet och Norden, med uthuslängor samt källare, tvätt- och bagarstuga, mangelbod, dasslängor och vedbodar. I Norden och på Grönvalls finns idag tidsenliga lägenheter att hyra.

Ramselevägen 1083335 Strömsund

Monen Fastighetsförvaltning AB äger och förvaltar lokaler och lägenheter i Strömsund, Ulriksfors och Hammerdal. Kontoret ligger på Ramselevägen 10.

Tagenevägen 3642537 Hisings Kärra

Bakom ELAVO Golvsystem ligger många års erfarenhet. Golvsystemen är utvecklade för att kunna anpassas till olika miljöer och behov.

Nygatan 435233 Växjö

TJ GRUPPEN är den samlande beteckningen på en grupp familjeföretag, med huvudsaklig verksamhet inom affärsområdena: fastighetsförvaltning och -uthyrning, värdepappershandel och affärsverksamhet.Verksamheten bedrivs huvudssakligen i Småland. Huvudkontor och administration finns i Växjö.

Frösthult ekeborg 174972 Fjärdhundra

Ekeborg Fastigheter är en företag som ligger utanför Enköping.

Vasagatan 4611120 Stockholm

Välkommen till Lagern 4 – en fastighet med anor och historia. Byggd 1870 av nuvarande ägarens farfars far, erbjuder denna byggnad en unik blandning av historisk charm och modern funktionalitet. Idag står Lagern 4 som en dynamisk och mångsidig plats för kontor, butiker och restauranger, idealisk för de som söker en inspirerande miljö att verka i.