Vägbeskrivning

lashlift

gav 49 företag
Karta
 • Storgatan 7O
  26337 HÖGANÄS
  Visa vägbeskrivning
  073-395 27...
  Visa nummer
  Jag är diplomerad nagelterapeut och fransstylist. Erbjuder nagelbyggnad i Gelé, Pedikyr, Fransförlängning och Lashlift.Jag jobbar bara med profesionella produkter av hög kvalitet.
 • Kungsgatan 16
  73330 SALA
  Visa vägbeskrivning
  070-622 74...
  Visa nummer
  Är du redo för en förändring? Går du omkring med smärta & värk? Jag vet hur du känner dig, när kroppen & musklerna inte vill som du vill. Kanske vaknar du till och med på nätterna av smärtan? Massage mjukar upp dina muskler & ökar blodcirkulationen, vilket kan var ett första steg mot en mjukare & rörligare kropp, som inte gör ont hela tiden. Välkommen!
 • Västra Järnvägsgatan 29
  28331 OSBY
  Visa vägbeskrivning
  0479-122...
  Visa nummer
  Öppet
  Vi erbjuder allt inom hårvård och hudvård. Boka tid för klippning, färgning, slingning hos våra frisörer eller ansiksbehandling, brynfärg, vaxning, fotvård hos vår hudterapeut. Unna dig en avkopplande stund hos oss. Välkomna!
 • Notuddskajen 1
  72358 VÄSTERÅS
  Visa vägbeskrivning
  021-13 30...
  Visa nummer
  Salonger har alltid varit mer än där vi fixar det yttre. Där vi får prata av oss, få egentid och slipper jobbiga grejer en stund. Vi på WAU tänker att det fysiska blir ännu viktigare nu när så mycket digitaliseras. Att vi träffas som riktiga människor, att vi känner tillhörighet, att vi får vara oss själva. Vi vill jobba på ett ställe där du känner dig så happy att du hänger kvar efter att hår, naglar, fransar, skägg och brynen blivit fixade. Vi har tid och massor av idéer. Välkommen!
 • Ale torg 7
  44931 NÖDINGE
  Visa vägbeskrivning
  0303-22 93...
  Visa nummer
  Öppet
  Klippstudion har funnits på Ale torg sedan 1999. Under åren har vi utvecklat salongen och vi erbjuder idag både frisörbehandlingar och frans- och brynstyling. För oss är att det är viktigt att du som kund ska känna dig välkommen och vi gör allt för att du ska vara nöjd med din behandling Du kan enkelt boka din tid på klippstudion.se eller via telefon 0303-229317.
 • Rådhusesplanaden 16A
  90328 UMEÅ
  Visa vägbeskrivning
  090-12 14...
  Visa nummer
  (3
  Öppet
  Alla är varmt välkomna till oss, vare sig det gäller rådgivning, en behandling eller tips kring produkter för just dem.Hos oss får du professionell hjälp med allt från fotvård till resultatinriktade behandling för problem hy eller skönhetsbehandlingar utan kirurgiVi är en erfaren hudvårdsklinik som startade vid millenniumskiftet mitt i hjärtat av Umeå.
 • Ytterbyvägen 8
  44230 KUNGÄLV
  Visa vägbeskrivning
  0303-172...
  Visa nummer
  Öppet
  Hos Skönhets Studion får du professionellt utförda behandlingar av högsta kvalitet. Personligt bemötande med kunden i fokus. Jag brinner för mitt yrke och tycker om att ta hand om andra.
 • Köpmangatan 10B
  87130 HÄRNÖSAND
  Visa vägbeskrivning
  070-296 58...
  Visa nummer
  Öppet
  Vi är verksamma i Härnösand där vi har en fysisk butik och en frisörsalong. Hos oss hittar du noga utvalda skönhetsprodukter såsom hudvård, hårvård, make-up och parfym. Vi vill leverera högklassig service och riktigt bra produkter så du som kund känner dig nöjd när du handlar eller besöker oss.
 • Slipgatan 7
  11739 STOCKHOLM
  Visa vägbeskrivning
  070-466 42...
  Visa nummer
  (3
  Öppet
  Välkommen till Mighty Skin!Här erbjuder jag dig ett brett utbud av ansiktsbehandlingar, massage, vaxning, lashlift/browlift, Microneedling och manikyr.Jag använder bara välkända leverantörer och godkända produkter, t ex Exuviance professional, Dermapen4, CND Shellac, Lycon Nordic.Jag är Auktoriserad hudterapeut och Diplomerad massageterapeut. Därmed medlem i SHR Sveriges hudterapeuters riksförbund och innehar behandlingsskadeförsäkring.www.shr.nuVarmt välkomna!
 • Repslagaregatan 19
  58222 LINKÖPING
  Visa vägbeskrivning
  076-631 21...
  Visa nummer
  Öppet
  Här tar vi hand om eran fransar ,naglar, fötterna .. vi jobbar med classic, volym . mix fransförläng… Läs mer
 • Östra hantverkargatan 62
  80310 GÄVLE
  Visa vägbeskrivning
  072-310 80...
  Visa nummer
  Öppet
  Välkommen till Mayas Hudvård! Njut av en stunds lyx i lugn miljö! Vi är en klinik som kan erbjuda dig det unika inom skönhetsbehandling. Vi är först i Sverige med en unik laserteknik som slår stort runt om i världen. Vi har den mest avancerade och effektiva lasern som finns på marknaden nu. Vi är certifierad som Säker klinik. Läs under Våra tjänster och kontakta oss
 • Östra Vintergatan 90
  70343 ÖREBRO
  Visa vägbeskrivning
  Välkommen till Skönhet Sverige. Hos oss hittar du produkter för fransstylister och microneedling - BB-Glow behandlare. Med flera års erfarenhet inom skönhet och flera framgångsrika skönhetssalonger vill vi nu hjälpa andra med bra produkter för ett konkurrenskraftigt pris. Salongsprodukter inom skönhet.
 • Lysviksgatan 63
  12342 FARSTA
  Visa vägbeskrivning
  073-756 66...
  Visa nummer
  Öppet
  Mitt namn är Linda och jag driver mitt företag Days Of Beauty Clinic AB på Maricare Hälsocentrum i Farsta, sedan mars 2021. Jag är Cidesco examinerad Spa & Hudterapeut sedan april 2014 och har varit yrkesverksam sedan dess. Jag valde detta yrket för att jag verkligen älskar att arbeta med människor. Jag är själv haft en problemhud och bestämde för många år sen att bli expert på huden så att jag i min tur kan hjälpa andra människor med min kunskap och erfarenhet. Jag arbetar med både med klassisk och avancerad hudvård såsom, microneedling, Peels mm. Jag tror på "Less Is More" på balansen mellan fukt och fett i kombination med rätt val av produkter och behandlingar, utifrån hudtyp och hudtillstånd. Jag följer noggrant upp mina kunder och jobbar alltid med en specifik plan oavsett problemhy eller åldrad hud, som är skapad just för dig. Hudvård är till för precis alla och det är viktigt att vårda sin hud även om man inte har några specifika problem. Vill du komma på behandling för att få lite egentid eller bara bli omhändertagen, Varmt välkommen. Jag utför även allt ifrån vaxning, lashlift, browlift mm. jag är även Certifierad Fransstylist. Jag tillhandahåller utbildningar för Brasiliansk vaxning och Intimvaxning för yrkesverksamma personer. Varmt Välkommen!
lashlift gav 49 företag
Static map