Se på karta
Utställningsgatan 221120 Malmö

2.25 (4)

Våra sjukgymnaster och läkare erbjuder professionell bedömning och behandling. Lätt tillgång till tider och snabba åtgärder.

Grangatan 533332 Smålandsstenar

VÄLKOMMEN till din personliga helkroppsbehandling!. Osteopat D.O, Massör, Idrottsskador.

Övre Husargatan 25A41314 Göteborg

För att hjälpa dig att uppnå optimal hälsa och välbefinnande erbjuder jag akupunktur, medicinsk laserterapi och lymfmassage. Behandlingarna bygger på holistiska metoder, vilket innebär att jag ser din kropp och dina känslor som en helhet.

Gränumsvägen 41929393 Olofström

Friskvård och rehab för dig eller din hund.Vattenlöpband, Laser, Massage, Balansträning.Smärta, Artros, Operationer -Vi kan stötta och hjälpa till med det mestaVarmt Välkomna!

Svartbäcksgatan 37B75316 Uppsala

Laserbehandlingar som verkligen hjälper. Vår behandling har hjälpt tusentals patienter. Uppsala Laser & Massage erbjuder massage-och laserbehandlingar som friskvård åt privatpersoner, idrottsföreningar och företag i Uppsalaregionen. Allt från lätt avslappnande massage till hård idrottsmassage utförs liksom triggerpunktsbehandling, rehabilitering och behandling av idrottsskador och smärttillstånd. Vi ger kunden ergonomiska råd och information om olika stretchtekniker.

Tallmätargatan 1A72134 Västerås

5 (11)

Välkommen till Redog, veterinärklinik och hundrehabilitering. Förebyggande vård, kirurgi, undersökningar, besiktningar m.m.

Hantverksvägen 1118432 Åkersberga

Många års erfarenhet av friskvård. Mottagning i Åkersberga.Erbjuder Eventmassage och företagsmassage.Klassisk massage,Energimassage medicinsk laser och mentalträning. Boka tid online.Använder endast ekologiska oljor.

Stationsgatan 16A93332 Arvidsjaur

Jag behandlar stelhet i rygg, nacke och axlar, musarm samt belastningsskador. Även akuta skador såsom ryggskott och nackspärr.

Humlekärrs Byväg 3643793 Lindome

Här finns mångårig hunderfarenhet och brett hundkunnande. Vårt mål är att hundägaren ska få adekvat hjälp, vägledning och ökad kunskap, att hunden mår bättre och känner sig gladare.

Östra Storgatan 3929131 Kristianstad

3 (2)