Om LaserCenter

Dina konkurrenter har använt den här ytan för att berätta om sitt företag. Du vet väl att du som företagare enkelt kan uppdatera din företagsinformation här på Eniro?

LaserCenter, Företagsinformation

Officiell information

Juridiskt namnDermadicare AB
BolagsformAktiebolag
Datum för upprättande15.12.2008
Org.nr:5567729651
ArbetsgivaravgiftRegistrerad
Aktiekapital100000
Omsättn.intervall5000 - 9999 tkr
F-skattJa, registrerad för F-skatt
Registrerad för momsJa
SNI-bransch64993 Förvaltning av och handel med värdepapper för en begränsad och sluten krets av ägare, 96022 Skönhetsvård

Exekutiva befattningar/Administration

Jean George HadadLedamot
Jozef HadadSuppleant
Kent Robert Valdemar MalmerRevisor

Omdömen om LaserCenter

Suzana Hong Roque

mer än ett år sedan

Mycket bra klinik, fantastist personal och famförallt Jean är fenomenalt !!

Anonym användare

mer än ett år sedan

Jean är i särklass den bästa läkare jag träffat och blivit behandlad av inom icke kirurgisk estetik. Han har ett öga för detaljer och kunskap, känsla för att kunna förverkliga och ge oss som kunder absolut bästa, bästa resultat. Vågar varmt rekommendera dig att gå hit, jag har gjort det med flertalet av mina bekanta och dem har alla varit mer än nöjda när dem gått därifrån. Hos lasercenter får du alltid ett varmt bemötande och dem är alltid tillmötesgående. Jag har vågat mig på flera behandlingar hos lasercenter och har alltid blivit så otroligt nöjd.

Sophie

mer än ett år sedan

Jag är 39 år gammal och har alltid varit mån om att behålla fräschör och ungdomlighet på ett så naturligt sätt som möjligt.

Jag kom till Lasercenter för snart 3 år sedan (efter många år som kund hos Akademiklinken) och är supernöjd med mina olika fillers/botox behandlingar hos Dr Jean.

Förutom botox i pannan och runt ögononen, har Dr Jean hjälpt mig att behålla ett ungdomligt ansikte med hjälp av fillers i kinder, runt ögon och munnen.

Det allra bästa med att gå till Dr Jean är att han ser till mina inviduella behov, inte bara spruta in massa fillers för att jag kommer dit som kund med plånboken i handen =). Han kan likväl sätta ner foten och bromsa mina ideér och stället komma med andra förslag som ger bättre valuta för pengarna och ett ungdomligare uttryck.

Sedan ett litet plus för receptionen, dom är alltid supersnabba på att svar på mail/tidsbokning och gör sitt bästa (med ett glatt humör) för att man ska få boka sina tider så smidigt som möjligt.

Elisabeth

mer än ett år sedan

Dr Haddad gör dem snyggaste naturliga läpparna på stan.. Och riktigt duktig på att ge bra råd.

Sussie

mer än ett år sedan

Jag skulle inte rekommendera ens min värsta fiende att gå hit! Jag och en vän gjorde en behandling, microdembrasion, och jag kan bara säga att det var en ansiktsbehandling "from hell"! Båda svullnade upp i hela ansiktet, hade rodnad i hela ansiktet, det var spänt, torrt och kändes varmt. Jag kan tillägga att ingen av oss har någon problemhy och vi lovades att det inte var några som helst biverkningar på detta.
Behandlingen av oss efter detta kan bara beskrivas som fruktansvärt oproffsig! Vi fick komma till en av läkarna som påstod att vi var allergiska?! Mot vad vet jag inte..... Vi fick betala kortisonsalva och tabletter själva. Efter en vecka kvarstod vissa problem och kontakt togs med kliniken då vi ville gå pengarna tillbaka. Efter många samtal och diskussioner med receptionisten har vi nu fått pengarna tillbaka.

Jag bad otaliga ggr att få tala med chefen men det var alltid kvinnan i receptionen som ringde tillbaka.

Vill på detta sätt varna för att gå hit, finns garanterat många andra ställen Some mer seriösa och proffsigare än denna klinik.

Suzanne

mer än ett år sedan

Lyssnar på vad man vill uppnå med behandlingen och ger ärliga råd.
Rent och snyggt på kliniken, mycket professionellt bemötande.

Marjaneh Mojaverian

mer än ett år sedan

Bra rådgivning och konsultation men tjejerna som utför behandligar är väldigt omotiverade och verkar inte alls trivas med sitt jobb.Svårt att boka tid också.Skulle inte rekommendera :(

Camilla Johansson

mer än ett år sedan

Jean vet exakt vad han gör och man kan känna sig helt trygg med att det blir ett bra resultat! Kan inte blir bättre..

Rob Pecillo

mer än ett år sedan

Lasrat bort hår hos Lasercenter i över två år nu, alla gånger positiva och effektiva. Trevliga & hjälpsamma tjejer, rekommenderas :)

Svar från företaget

Hej jag funderar på att göra en helkropps laser hårtborttagning, och såg att du gjorde behandling där. Hur är resultatet, att du hårfri eller har allt kommit tillbaka? Hur många behandlingar gjorde du?

L

mer än ett år sedan

Jag är helnöjd med både behandling och bemötande! Till skillnad från andra ställen så använder de sig faktiskt av laser som ger ett mycket snabbt och bra resultat.
Ett stort plus till Maria K som behandlade mig sist.

Minna

mer än ett år sedan

Åh jag var på ansiktsbehandling via groupon...det var himmelskt skönt, det behövdes. Ska tillbaka på IPL :)

Joanna

mer än ett år sedan

Hon nedan som skriver skit är 100% någon som vill förstöra laser centers rykte. Dom är enligt mig och många andra Bäst i Stockholm ock mest prisvärda ;) ha en trevlig dag

Karolina

mer än ett år sedan

Jag var livrädd för att se plastig ut men efter att jag lyssnade på Jean som är otroligt proffsig så har jag bara stannat upp åldersprocessen utan att se konstgjord ut.
Har gått hos Jean i 4år nu och skulle aldrig gå till någon annan då han har en känsla för vad som passar en och inte. Att gå till jean är att investera i sig själv och det borde alla göra.

Jessica

mer än ett år sedan

I flertal år har jag och alla mina vänninor vänt oss till Jean. Vi har alltid varit nöjda och kommit tillbaka. Vår grupp har blivit större för varje år, vilket har gett Jean fler kunder. Det är alltid kul att komma till Jean och man blir väl bemött av hans personal i receptionen och Jean själv. Jag kan verkligen rekommendera Er till att gå till LaserCenter. Där får du proffesionell hjälp för ett bra pris. Många utav oss har tidigare gått till andra ställen, men efter att vi gått till Jean har vi stannat kvar där på Laser Center!

Kristina

mer än ett år sedan

Har gått hos Jean i över 6år och skulle aldrig gå till någon annan. här har du en doktor som har känsla för estetik och som alltid gör ett perfekt jobb.

Tack Jean!