Se på karta
Ängen61498 Sankt Anna

Ängens B & B drivs av Bengt och Marie Vastesson och ligger på en gård på Norra Finnö i Sankt Anna skärgård. Avståndet till Söderköpings centrum är ca 40 km.Alla rum på Ängens B & B har tillgång till ett delat badrum och ett gemensamt kök med matplats. Varje morgon serveras en frukostbuffé. Boendet har en terrass och en uteplats där du kan koppla av. Vid Mons Camping finns en fin badplats. Det ligger 8 minuters promenad från boendet.

Viby Lillgård59597 Mantorp

JR ägs och drivs av Rickard Andersson, 30 år. Huvudinriktningen är gräs och gödselkörnig, men vi hackar även majs, tröskar, sår raps med alvluckrare, sprutar, pressar och röjer snö m.m.

Malma-lundby 564296 Malmköping

Vi är ett lantbruksföretag som bedriver växtodling om ca 570 hektar. Därutöver är lantbruksentreprenad en del av vår verksamhet, i form av bl.a. gödningsspridning, sådd med frölåda, sprutning (24 m) samt snöröjning och övrigt vägunderhåll.

Gräve-åkerby 24970593 Örebro

Produktion för en hållbar framtid. 10 minuters bilfärd väster om Örebro ligger Åkerby Säteri . Gården på den sydöstra sidan av fågelsjön Tysslingen har anor från 1600-talet och sedan 1996 är produktionen ekologisk. Lantbruket är KRAV-certifierat för både spannmåls-, vallfrö- och nötköttsproduktion.

Margretelund71593 Odensbacken

Ett lantbruksföretag med spannmål och potatisodling. Alla potatis förpackas i eget packeri och körs sedan ut direkt till ICA och Coop butiker i Närke och Södermanland.

Framnäs gård46494 Mellerud

Blandad jordbruksdrift med grävning och snöröjningsentreprenad

Skogsdalavägen 33327173 Köpingebro
Ängeby 1073198 Köping

Vi är ett familjeföretag där familjerna Andersson och Bonér bedriver mjölkproduktion, spannmålsodling, utsädesrensning och utför entreprenadmaskinsarbeten, transporter och lantbruksentreprenad.

Vickleby Bygata 238693 Färjestaden
Röddingevägen 120-10227592 Sjöbo

Välkommen till GENEX SwedenVÅRT MÅTTO ÄR - En ko med god funktionell exteriör, goda hälsoegenskaper såsom acceptabla celler, god fertilitet, bra kalvningsförlopp, god kalvöverlevnad, lång livslängd och en bra produktion. På denna hemsida hittar du information om vårt företag samt vår senaste tjurpresentation.

Norra Härene Ängen53192 Lidköping
Byggdom89195 Arnäsvall

Välkommen till Rolf Erik Lunsquist lantbruksverksamhet.

Stumsnäs Myrgatu 579595 Vikarbyn
Nederlösa59693 Skänninge

Välkommen till Nederlösa Lantbruk AB.

Käckestad MÅNSAGÅRDEN 154293 Mariestad
Rotkilsvägen54531 Töreboda

Vi har funnits sedan 2009 och utför maskintjänst inom vallskörd/jordbruk. Vi är idag verksamma runt om i Skaraborgs län. Varför ska du anlita oss? Vi tillhandahåller alltid de senaste maskinerna på marknaden och har rutinerade förare med erfarenhet i branschen därför levererar vi bästa möjliga service.

Kyrkogatan 553430 Vara

Stöd och hjälp från omgivningen är oerhört betydelsefullt för den som förlorat en nära vän eller anhörig. Vår viktigaste uppgift är att bidra så mycket vi kan med den hjälpen. Vi har kompetensen och erfarenheten som krävs – vårt djupa engagemang ser vi som en självklarhet. Lägg därtill att vi är auktoriserade, så hoppas vi att du känner tryggheten i att anlita oss när den dagen kommer. Välkommen!