lantbruk 

gav 76204 företag inom detta område

Storgatan 71B90330 Umeå
logo

Länsstyrelsen är en statlig myndighet som finns nära människorna i varje län. Vi är en viktig länk mellan människor och kommuner å ena sidan och regering, riksdag och centrala myndigheter å den andra. Tillsammans gör vi det hållbara möjligt!

Visborgsallén 462150 Visby
logo

Statlig myndighet i varje län som är en viktig länk mellan människor, kommunen, regering, riksdag och centrala myndigheter.

Vittskövlevägen 10029791 Vittskövle
logo

Välkomna att bese parken och borgen utanför de inre broarna. Vänligen respektera att borgen trots allt är en privatbostad.

Finjavägen 328232 Tyringe
logo

Service och närhet...Bygdens varuhus!Vi som bor och verkar på landet ställs ofta inför speciella problem med hus, stall, djur och mark. Då är det sköntom man kan diskutera lösningar eller få råd och tips från de som har en gedigen kunskap och erfarenhet. Hos LT Lantmän möter Du personal med generationers samlade erfarenhet kring att bo, leva och verka på landsbygden. Det kan handla om odling, husbygge eller djurhållning. När du får problem är vi bollplanket som hjälper Dig med bra lösningar! Butik finns i Ljungbyhed och i Tyringe.

Slimmingevägen 87-1327564 Blentarp
logo

Vi kan erbjuda alla lantbrukets tjänster!

Danska Bröms 10537378 Fågelmara
logo
Röddingevägen 120-10227592 Sjöbo
logo

Välkommen till GENEX SwedenVÅRT MÅTTO ÄR - En ko med god funktionell exteriör, goda hälsoegenskaper såsom acceptabla celler, god fertilitet, bra kalvningsförlopp, god kalvöverlevnad, lång livslängd och en bra produktion. På denna hemsida hittar du information om vårt företag samt vår senaste tjurpresentation.

Norra Härene Ängen 53192 Lidköping
logo
Träslöv 7143291 Varberg
logo

Träslöv Maskinstation är ett litet personligt företag. Jag som driver företaget heter Robin Johansson och hyr ut mig själv som maskinförare åt andra lantbrukare. Min maskinpark är inriktad på spannmålsodling och snöskötsel, men även till viss del växtodling. Vid behov tar jag in extra personal.

Samuelsdal 1077673 Långshyttan
Södra Åsumsvägen 64-3027591 Sjöbo
logo
Ottenby KUNGSGÅRD 38664 Degerhamn
logo

Ottenby kungsgård ägs idag av statens fastighetsverk och brukas av familjen Wiström.Kungsgården har gått i arrende till dugliga adelsmän inom krigsmakten. Major Adolf von Roxendorff lät uppföra den nuvarande gårdsbilden med flyglar och s.k. ringmur i slutet av 1700-talet.

Margreteholm BRUKSKONTOR 56591 Mullsjö

Ryfors Bruk Nedre har en lång tradition som kraftproducent. Redan 1911 driftsattes ett vattendrivet kraftverk som fortfarande levererar el till Mullsjötrakten. Samma år grävdes ett högspänningsnät till Mullsjö. Det mesta av maskineriet finns kvar och en del är moderniserat – exempelvis ersattes på 80-talet regulatorn från 1908 med en anordning för hydraulikavstängning. Det ursprungliga nätet rymde 1000 abonnenter i Mullsjö samhälle samt Landtorp och Hylte.

Hönryd 11031190 Morup
logo

Hönryds Kvarn AB hittar du i Morup mitt i Halland emellan Varberg och Falkenberg, ute vid havet.Vi lagrar in- samt köper och säljer spannmål till jordbruk och vi har egen tillverkning av djurfoder samt återförsäljer foder på bulk och i butik på kvarnen. Vi säljer Bränslepellets till hushåll och företag. I vår butik på kvarnen hittar du det mesta inom trädgård, häst och husdjur, samt foder för får och höns m.fl. Välkommen, vi hoppas du skall trivas med oss på Hönryds Kvarn!

Yngsjövägen 26429691 Åhus
logo

I ett vänligt, gammalt & vackert stall säljer vi färska råvaror som smakar mycket & gott. En del odlas & produceras hos oss, andra produkter odlas & framställs runt om på lokala gårdar som vi själva kör & hämtar. Vårt utbud utgörs av olika säsongsdelikatesser eftersom vi prioriterar att sälja det som endast är svenskodlat och då främst lokalt odlat.

Övraby 11038550 Söderåkra
logo

Välkommen till Övraby LantbrukÖvraby Lantbruk är beläget i Söderåkra – mellan Kalmar och Karlskrona. Lantbruket drivs sedan 1976 av Carl-Erik och Ingela Övgård. Med kärlek till jorden och omsorg om våra kunder har vi utvecklat vårt familjeföretag till ett rationellt och framgångsrikt lantbruk – med inriktning på spannmålshandel, maskintjänster, kläckäggsproduktion, växtodling och skogsbruk. Att ständigt utvecklas är vår utmaning och drivkraft.

Skacksjö 4868696 Östra Ämtervik
logo
Aspö SÄBY HERRGÅRD 164593 Strängnäs
logo

På Säby erbjuder vi både permanent boende och sommartorp med anor från 1300-talet. Du får ett boende nära naturen och Mälaren.

Väsby gård 71692 Fjugesta
logo

Wäsby Terrasilva AB drivs i bolagsform, Herforddjur och får är viktiga produktionsgrenar utöver spannmålsodling, entreprenadkörning och foderproduktion till alla sorters hästar. Gårdens skog och bostäder bidrar till sysselsättning och inkomster.

Hult 436592 Hovmantorp

Inocula scandinavia har effektiva ympkulturer för bl a Lusern, Klöver, Käringtand, Ärt, Lupin, Trädgårdsböna