Om företaget

Lannalodge är en privat golfanläggning och rankas som en av Sveriges bästa golfresorts.

Läs mer om företaget
Telefonnummer
019-16 40...
Adress

Vretavägen 3

71993 Vintrosa

Senaste årsredovisning

Mer information

Öppettider

Öppet

Omdömen

Företaget har inga omdömen än

Karta

test
KartaGå till kartvy

Få hjälp med din synlighet online

Vi på Eniro vill att det ska vara enkelt för svenska företag att nå ut och växa på internet - därför har vi samlat allt du behöver veta om digital marknadsföring under ett och samma tak.

Bildgalleri

Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image

Om oss

Lannalodge är en privat golfanläggning och rankas som en av Sveriges bästa golfresorts.

Lannalodge AB

Vi erbjuder en vacker, välbyggd och variationsrik 18-håls parkbana med modern arkitektur. Det är nära till både utslag och inspel och efter 9-hål kommer du in till klubbhuset. Golfbanan är en av Sveriges äldsta och öppnande redan 1939.

Under våren 2017 har vi öppnat vår helt nybyggda 9-hålsbana med par 3-hål och en spektakulär ö-green.

Lannalodge har blivit mycket omtyckt för sin sköna, avslappnande atmosfär och sitt kompletta utbud. Här finns också hotell, restaurang, pizzeria, konferens, spa och gym. Allt med en hög kvalité på finish och underhåll. Vår strävan är alltid att ge våra gäster förstklassisk service och mat av hög kvalité.

Anläggningen är öppen året om. Ni finner oss endast 12 minuter utanför Örebro.

Varmt välkommen!

Minisvit

I vår minisvit får man ut lite extra av sin vistelse. Rummet är totalt 30 kvm stort med 2 st 105 sängar av den lyxigare sorten från Tempur. Fällbara fåtöljer i fårskinn och en fantastisk utsikt över både 9:ans och 18:e green. I badrummet som är klätt i mosaik kan man slappna av med ett varmt och skönt bad. Här är det tillåtet med djur. Rummet har inte AC. Trådlöst internet.

Hotell Deluxe

På undervåningen finner du våra deluxerum som är stora, luftiga rum. Alla våra dubbelrum är lyxigt inredda i lugna och harmoniska färger i materialen ek, sten & skiffer. Du vilar trötta ben i fåtöljer av fårskinn. Badrummet är helkaklat med dusch. Golfbagen har sin egna plats utanför rummet. Här är det tillåtet med djur. Rummen har inte AC. Trådlöst internet.

Studion

Vårt nyaste tillskott bland vårt boende. Här bor den lilla gruppen på 6 personer i en liten lägenhet som har 3 st dubbelrum, 2 st dusch/wc och ett allrum med fåtöljer. Här är det tillåtet med djur. Sovrummen har inga fönster men hela väggen ut i allrummet är i glas. Rummet har AC. Trådlöst internet.

Hotell Standard

Alla våra dubbelrum är lyxigt inredda i lugna och harmoniska färger i materialen ek, sten & skiffer. En fåtölj av skinn finns att slå sig ner i efter en lång dag. Badrummet är helkaklat med dusch. Golfbagen har sin egna plats i korridoren eller flyttar in i vår bagbod över natten. I standardrum 15-27 är det tillåtet med djur men i 30-48 är det INTE tillåtet med djur. Rummen har inte AC. Trådlöst internet.

Lannalodge ABs utvalda länkar

För dig som driver företaget

Att synas online
Vi fixar det åt dig

Att som företagare synas på internet är idag viktigare än någonsin, men digital marknadsföring kan ibland kännas krångligt och tidskrävande. Vi på Eniro kan hjälpa dig med din Google- och Facebook-annonsering samtidigt som vi ser över din sökmotoroptimering, nya hemsida och digitala närvaro.

Närvarokollen
Har du korrekt info på nätet?

Nästan 9 av 10 kunder uppger att de stött på felaktig företagsinformation online. Det skapar en dålig kundupplevelse och påverkar negativt din synlighet på Google.

Hemsidekollen
Bra hemsidor lockar fler kunder

Varannan besökare riskerar att lämna din hemsida om den tar mer än 3 sekunder för att ladda klart. Google älskar snabba och mobilanpassade hemsidor!

Företagsinformation

Lannalodge AB

Omsättning

44 351 tkr

Vinstmarginal

9.20 %

Anställda

27

Ytterligare finansiell information och gratis årsredovisning från Lannalodge AB finns på Proff.se

Läs mer om företaget på Proff
Juridiskt namn

Lannalodge AB

Org.nr:

5567666077

Bolagsform

Privat aktiebolag

Arbetsgivaravgift

Ja, registrerad

SNI-bransch

55101 Hotell med restaurang

93112 Golfbanor, golfklubbar

Registrerad för moms

Ja

F-skatt

Ja, registrerad för F-skatt

Datum för upprättande

01.10.2008

Exekutiva befattningar/Administration
Proff logo
Möjliga telefonnummerformat

019164070

01-916 40 70

019-16 40 70

0191-640 70