Se på karta
Box 4075

Era Landskap i Skåne AB har projekterat ett stort antal uppdrag som genomförts. Det har blivit över 700 projekt, av varierande storlek och innehåll. Era Landskap i Skåne - Landskapsarkitekt och markprojektering.

Andra långgatan 5741327 Göteborg

Adwice är ditt kompletta mark- och landskapsarkitektkontor med fokus på form och funktion. Vi skapar vackra och funktionella utemiljöer där människor möts och trivs.

Tånevägen23197 Klagstorp

Jag arbetar med formgivning av utemiljöer i olika skalor: privata trädgårdar, bostadsgårdar, kyrkogårdar och offentliga urbana miljöer. Min spetskompetens är gestaltning av växtmiljöer tex större perennplanteringar med tematisk inriktning, lök- och sommarblomplanteringar etc. Van föredragshållare och lärare.

Pusterviksgatan 1341330 Göteborg

Vi är för närvarande åtta anställda med sju landskapsarkitekter och en byggnadsarkitekt, som arbetar med uppdrag över hela landet.

Smidesvägen 643736 Lindome

Gissléns Entreprenad AB är ett miljöcertifierat, expansivt entreprenadföretag inom schakt- och anläggning med 40 års branscherfarenhet.

Sportfiskevägen 1026395 Farhult

Arkitektkontor Arén har mer än 40 års erfarenhet av arkitektur och design. Vi producerar nyskapande lösningar inom områden som husbyggnation, inredning och utemiljö. Vårt signum är att skapa strukturer med form, färg och funktionalitet.Besöksadress: Sandgatan 4A, 22350 LundSäte: Sportfiskevägen 10, 263 95 Farhult

Brännans Byaväg 6326365 Viken

Skötsel av utemiljöer åt kommuner, samfälligheter, bostadsrättsföreningar Personaluthyrning Flyttstädning Hushållsnära tjänster; städning och trädgårdsskötsel Snöröjning. Förare-lastmaskin, truck.

Gamla Riksvägen 25843793 Lindome

5 (3)

Vi erbjuder våra kunder ett högt säkerhetstänk, ett stort engagemang samt kvalitet och kunskap kring skötsel och vård av alla typer av trädtjänster – året om.

Södermalmsallén 1411863 Stockholm

Landskapslaget har under 2016 arbetat med Det Allmänna Först. Allt från interna workshops till vårt publika seminarium i Almedalen. Det arbetet ska fördjupas under 2017. Våra fördjupningsområden inom D.A.F är Cirkulär design, Dagvatten, Den täta gröna staden, Dialog och medskapande och Social hållbarhet.

Bryggvägen 6A37142 Karlskrona

Efter trädgårdsteknisk utbildning och några lärorika år på plantskolor och som parkarbetare valde jag att fördjupa mina kunskaper i trädgårdens design. Som trädgårdsdesigner kombinerar jag växter och olika byggprodukter. Jag skapar balans och "rytm".Din trädgård blir hållbar och harmonisk. Min ambition är att bygga trivsam utemiljö för upplevelse och god funktion. Jag vill att du som kund ska känna att dina önskningar och ideer har förverkligats.

Gustav trolles väg 1117676 Järfälla

Trädgårdsdesign. Med allt från rådgivning till detaljerade trädgårdsplaner. Fasta priser och kostnadsfria hembesök.

Majorskans väg 1165346 Karlstad

Vi erbjuder er professionell konsultation inom park- och trädgårdsområdet och har mer än 30-års erfarenhet av gröna frågor.

Balingsta-tibble TIBBLEBORG 1675591 Uppsala

Jag ritar enstaka rabatter och hela trädgårdar efter önskemål. Mina kunder består av främst privatpersoner, men även av bostadsrättsföreningar i Uppsala med omnejd. Kontakta mig gärna för mer information!

Oxelvägen 417564 Järfälla

Vi utvecklar och planerar väl fungerande och vackra gröna miljöer. Privata trädgårdar, företagsanläggningar och bostadsgårdar.

Hemgatan 823231 Arlöv

Trädgårdsriket är en samlingsplats för trädgårdsentusiaster. Vill du låta dig inspireras och njuta av Sveriges finaste trädgårdar har du kommit rätt. Trädgårdsriket, med sina tusen trädgårdar, är öppet för såväl nybörjare som erfarna trädgårdsentusiaster.

Lidingö

Sven A Hermelin AB är Sveriges äldsta landskapsarkitektkontor, grundat 1926. Vi åtar oss för närvarande inga uppdrag.

Levide dals 45462353 Hemse

5 (2)

Att hjälpa dig till den trädgård du drömmer om och som fungerar på dina villkor är min ambition. Mer än 35 års erfarenhet som Trädgårdsmästare, Markbyggare och Landskapsarkitekt ger en kunskapsbank att dela med mig av. Du ringer så berättar jag mer och vi kan boka tid.

Tenngatan 523435 Lomma

5 (2)

Gammal trappa blir som ny med DuraTrapp Naturstensbeläggning.DuraTrapp är en välbeprövad svenskproducerad produkt som har funnits på marknaden i ca 30 år. Fördelarna med DuraTrapp är bland annat att trappan blir halksäker och frostbeständig.

Nöttja Lilla Ågård 234175 Hamneda

Trädgårdsarkitekt i Småland som erbjuder trädgårdskonsultation, trädgårdsgestaltningar, planteringsplaner, speciellt utformade växtrabatter med växtlistor och mycket mer inom trädgård!

Håkanstorpsvägen 2021229 Malmö

Jag är trädgårdsarkitekt och ritar och planerar trädgårdar till dig som är ny eller befintlig trädgårdsägare i Skåne. Med grön kompetens, stor lyhördhet och energi hjälper jag dig att planera och uppfylla dina trädgårdsdrömmar utifrån platsens förutsättningar, tomtens historia och framförallt dina unika behov på funktion och estetik. Du får en konsekvent trädgårdsdesign som gynnar biologisk mångfald och värnar om vår jord. En året-runt-trädgård att njuta och dela med dig av. Välkommen!

Barrskogsvägen 613537 Tyresö

⁦Trädgårdsdesign för privata trädgårdar och innergårdar. Erfaren trädgårdsarkitekt som skapar din unika trädgård. Välkommen att höra av dig!⁩

Ekolnsvägen 875653 Uppsala

Daniel har erfarenhet av arbete från både Sverige och Sydafrika, vilket har format hans designstil till ett utryck av unik internationell stil. Daniel Terblanche arbetar inom områdena design, projektledning, installation och produkt sourcing i Sverige och utomlands. Företaget har mer än femton års erfarenhet av att arbeta inom landskapsarkitektur och inredningsindustrin. Stilen karaktäriseras av en avskalad elegans.

Sjögrensgatan 1159334 Västervik

Trädgårdsarkitekt i Västervik- Utför allt ifrån rådgivning och inspiration till komplett design av trädgårdar och utemiljöer. Sjöbacken trädgårdsdesign skapar en unik och individanpassad design med stort fokus på kvalitét, estetik och funktion.

Smedslingan 2119791 Bro

Specialist detaljprojektering Landskapsarkitekt LAR/MSA. Säker gestaltning/växtplanering i engelsk stil - främst innergårdar, villatomter, parker.Specialister trädinventering träd/förnyelse alléer.