Se på karta
Södergatan 2633533 Gnosjö

Vi utvecklar, tillverkar och marknadsför elektriskt installationsmaterial för den svenska och internationella marknaden. Totallösningar är vår specialité.#nl#Med enkelhet och design ger GARO elbranschen de smartaste och lönsammaste lösningarna satta i system.#nl#

Svärmaregatan 1860361 Norrköping

Vallacom är det lokala företaget med de stora resurserna.Vi erbjuder helhetslösningar inom solenergi, elbesparing, KNX, fiberoptik

Kung Oskars väg 11B22235 Lund

LKP AB, är helägt av Lunds kommun. Bolaget äger och förvaltar sju egna parkeringshus med sammanlagt ca 3100 p-platser. Bolaget förvaltar i övrigt ca 3500 p-platser i anläggningar av varierande storlek. Bolagets anläggningar är strategiskt placerade och lätta att nå ifrån alla infarter till Lund.

Industrigatan 1069335 Degerfors

Företaget är beläget i Degerfors. Vår kompetens spänner över ett område från högspänning till installation av datanät.

Mistelgatan 746461 Brålanda

Mitt emellan Göteborg & Karlstad nära E45 hittar du oss! Hos oss kan du välja mellan hotell eller vandrarhem. Vad du än väljer, så sover du i sköna sängar och surfar på gratis WIFI medans du planerar dina äventyr i Dalsland. Omgivningarna bjuder på naturupplevelser vid Vänern och i vackra Kroppefjäll eller varför inte ett besök i Vänersborg eller i Håverud. Vi har många broschyrer från små guldklimpar som finns i vår närhet.

Idögatan 558278 Linköping

3.33 (3)

Vallacom är det lokala företaget med de stora resurserna.Vi erbjuder helhetslösningar inom solenergi, elbesparing, KNX, fiberoptik

Skarphällsgatan 1462141 Visby

Allt ifrån mindre servicearbeten i bostäder till större entreprenader samt allt inom kraft, belysning och smarta hus. #nl# #nl#Företaget är med i installatörsföretagen och innehar kollektivavtal. #nl# #nl#Vi erbjuder offerter, kalkyler samt beräkningar av allt inom elbranschen, litet som stort.

Bandyvägen 4612949 Hägersten

Andersson & Österholm Elinstallationer HB - Bästa valet av elektriker i Stockholm! Hos oss får du som kund hjälp med allt från elinstallationer, felsökningar till renoveringar. Våra elektriker har lång erfarenhet inom yrket och besitter hög kompetens. Vår ambition är nöjda, återkommande kunder och vi gör vårat yttersta för att lämna den högsta kvalitén på utfört arbete. Som privatperson kan du nyttja ROT-avdraget. Vi har högsta kreditvärdighet enligt Soliditet samt UC. Välkommen att kontakta oss för mer information!

Gamla vägen 1031196 Heberg

Vi utför elinstallationer åt privatpersoner, industri, lantbruk och kontor. Hör gärna av er om ni behöver hjälp.

Von Utfallsgatan 3041505 Göteborg

ELK ska med högtställda krav på kvalitet utföra konsulttjänster avseende projektering, besiktning, kontroll och utredning inom det el- och teletekniska områdena samt belysningsdesign. Utreda tekniklösningar med avseende på miljö- och säkerhet.

Gullrisvägen 723261 Arlöv

Sveriges största laddpark för tunga fordon och bilar. Med 22 snabbladdare, egenproducerad el från solceller och ett eget batterilager på plats stabiliserar vi elnätet och boostar laddningseffekten. Helt enkelt Sveriges klimatsmartaste laddupplevelse!

Lilla garnisonsgatan 3025467 Helsingborg

4 (1)

Varbergsgatan 12a41265 Göteborg

Erfarna energikonsulter, för små fastigheter så väl som stora koncerner.Dessutom utför vi förstås mer avancerade energiberäkningar för fastighetsägare som skall bygga om eller renovera samt gör energideklarationer och energikartläggningar.

Östregårdsgatan 3935240 Växjö

5 (16)

Välkommen till Växjö El AB. Växjö EL är ett elinstallationsföretag som grundades 2022 i Växjö. Våra kunder finns i Kronobergslän med huvudsak Växjö kommun.

Knista Gårds Väg 1219162 Sollentuna

Vi förenklar din vardag och gör Sollentuna mer hållbart. Det ska vara enkelt för våra kunder att ha med oss att göra och vi utvecklar våra tjänster i samklang med våra kunder. Visionen pekar också ut vägen mot ett hållbart samhälle vilket i sin tur kräver en helhetssyn på våra energisystem.

Lycka Majorshagsvägen 3779336 Leksand

Dala Mätteknik AB, Din elektriker och partner för OVK besiktning i Dalarna. Vi utför allt inom elinstallation, elservice, certifierade injusteringar samt OVK besiktningar på era ventilations anläggningar. Kontakta oss via telefon eller mail för ditt nästa projekt!

Görvälstorpsvägen 2476297 Edsbro

Roslagens Elservice, belägen i Edsbro, har etablerat sig som en betrodd elektriker sedan dess start 2008, vi utför installationer i Norrtälje och hela Roslagen. Genom att kombinera expertkunskap och professionell yrkeskunskap erbjuder vi skräddarsydda tjänster för elinstallationer. Varje uppdrag hanteras med noggrann uppmärksamhet på kvalitet och precision. Vill Ni använda Rot-avdrag eller Grön teknik så är det inga problem. Vi är ackrediterad elinstallatör hos Elsäkerhetsverket.

Marielundsvägen 180322 Gävle

Söker du en legotillverkare med bred kompetens inom bl.a. laserstansning, robotsvetsning och bänkmontage? Då är ParkoPrint legotillverkaren för dig! Vi är en legotillverkare med totalansvar för de produkter som vi tillverkar på uppdrag av våra kunder. Välkommen att kontakta oss.

Nedre Linnarhultsvägen 3242455 Angered

5 (2)

Elproffsen har över 25 års lång erfarenhet av elbranschen i Göteborg. Vi utför alla typer av elarbeten, alltifrån små elserviceuppdrag till medelstora entreprenader. Vi är innovativa och skapar gärna speciallösningar just för ditt projekt. Vi på Elproffsen är främst specialiserade på bostads- och villamarknaden.

Gamla vägen 1482950 Bergsjö

3 (4)

Ett familjeföretag sedan 1979,Med omkring tio anställda och ett stort upptagningsområde har vi i mer än trettio år servat våra kunder och utvecklat vår verksamhet. Vi prioriterar att snabbt försöka lösa oförutsedda fel i anläggningar, Vi har mångårig erfarenhet i branschen, Bred kunskap, God lokalkännedom.

Sörby 19769492 Hallsberg

Vi är ett mindre installationsföretag som utför installationer i offentliga och privata miljöer.Våra största arbetsområden avser renovering, modernisering samt nyproduktion.

Stridslyckegatan 459535 Mjölby

Ultrasnabb 300 kW laddning i Mjölby. Snabbladdare i Mjölby vid avfart 108 mellan Stockholm och Göteborg. 6 st laddpunkter på upp till 300 kW. Ingen app behövs, betala enkelt med betalkort. Möjlighet att ladda med husvagn, släp eller lastbil.

Stadsängsgatan 8819337 Sigtuna

Vi på solstråles hjälper privatpersoner, företag, föreningar med alla typer av elinstallationer och entreprenader, vi jobbar även med mindre som större projekt med byggström/event och grävtjänster, vi hyr även ut centraler/kabel och belysning.Välkomna!

Kulvägen 870369 Örebro

Välkommen till Mineur Elektriker Örebro, en del av Mineur Fastigheter AB. Vi utför elinstallationer i Örebro och dess omnejd. Vi utför alla typer av elinstallationer som till ex: Elinstallationer i Bostäder. Solceller, Batterilagring och laddstolpar. Företag & Kontorsinstallationer. Smarta Hem-lösningar. Byte av elcentraler. Service & Felsökning. Det som talar högst för vårt engagemang är våra kundomdömen. Varje nöjd kund är ett bevis på att vi uppfyllt vårt löfte om kvalitet och pålitlighet.

Trädgårdsgatan 2559740 Åtvidaberg

Eltjänst i Åtvidaberg erbjuder renoveringar, tillbyggen, nybyggnation, industriprojekt, felsökning och data/tele. Vi åtar oss alla uppdrag, stora som små!Vi har en bred kompetens vilket gör att vi med stor säkerhet kan hjälpa er!