lackering 

gav 839 företag inom detta område

Sveaplans Bil Plåt & Lack AB

Öppet

Ranhammarsvägen 1316867 Bromma
logo

Skadeverkstad för bilplåt, bilplast, lack och AC. Samarbetsavtal med samtliga försäkringsbolag. Välkommen att kontakta oss!

Crescocito AB

Kartåsgatan 1153140 Lidköping
logo

Crescocito is a well established supplier with extensive experience in industrial painting technology. We deliver everything from components to complete turn key plants designed for each customers specific demands.

Werksta Visby Sion Gotland

Öppet

Västerhejde backskogsvägen 662199 Visby
logo

Välkomna till Werksta Visby Sion, Gotlands största och modernaste skadeverkstad. Vi hjälper dig med olika typer av reparationer, vi samarbetar med alla försäkringsbolag, så tveka inte att kontakta oss om olyckan varit framme. I dagsläget utför vi reparationer på vagnskadegarantin på följande fabrikat: Volvo, VW, Audi, Seat, Skoda, Renault, Kia, Toyota, Hyundai, Jeep, Chrysler och Nissan, fast givetvis utför vi reparationer på alla andra fabrikat också.

Nässjö Bilskadecenter AB

Öppet

(4)

Virkesgatan 657138 Nässjö
logo

Vi har en fullt utrustad verkstad och vi ser till att hålla oss uppdaterade med den utrustning som krävs av en modern skadeverkstad. Vi ger alltid våra kunder personlig och snabb service. Vi tar uppdrag från Eksjö, Nässjö, Sävsjö och andra delar av höglandet.

lackering Sökord

Vi hjälper dig med hela försäkringsärendet när din bil blivit krockad

Visa mer

Lackcenter AB

Öppet

Plastvägen 693142 Skellefteå
logo

Lackcenter är en skadeverkstad som utför billackering, lastbilslackering, busslackering, lackering MC, Skoter, Husvagnar, Husbilar, Båtar, Traktorer.

Jr Lackcenter I Uppsala AB

(5)

Sofielundsgatan 675323 Uppsala
logo

Vi arbetar främst med försäkringsskador på bilar. Vi tar även in jobb från privat personers så som bilar, motorcyklar och plastreperationer. Lackering av hobby bilar är en av våra stora intressen.

ITAB Ytbehandling / Lackering

Hjalmars väg 246450 Dals Rostock
logo

Vi är ett företag med över 30 års erfarenhet inom blästring och lackering. Vi blästrar och lackerar bland annat Lastbilsbyggnationer, Lastbilshytter, Lastbilschassien, Bussar, Tyngre maskiner, Personbilar, stora och små Stålkonstruktioner.

Sällstorps Plåt & Lack AB

Öppet

(1)

Pollengatan 543248 Varberg
logo

Ända sedan starten har vi på Sällstorps Plåt & Lack haft ett tydligt mål: Vi ska vara det självklara valet i vår bransch. Och vi ska vara det för att vi erbjuder våra kunder den bästa lackeringen och den pålitligaste skadeverkstaden.

Perforerad Plåt

Öppet

Västerängsvägen 154235 Mariestad
logo

RMIG Sweden AB din leverantör av perforerade produkter. Genom att anlita en specialist inom perforering får du ta del av vår erfarenhetsbank, volyminköp och unik kompetens. Kontakta RMIG idag för en kostnadsfri behovsanalys eller konkreta prisförfrågningar.

Sytab, Svensk Ytbehandling AB

Nya Ågatan 2177750 Smedjebacken
logo

Professionell industrimålning med fokus på kvalité och hållbarhet.

Tådene Billackering

(5)

Tranum Ekenäs 153030 Tun
logo

Vi utför lackering och plastreparationer. Godkänd och asluten till bilplastteknik samt KBV.

Lackeringsteknik i Mjölby AB

Öppet

Albacksvägen 659550 Mjölby
logo

Lackverkstad som lagar plaster jobbar mycket med plåt.Lackar allt från kök till grävmaskiner, men den största fokusen ligger på fritidsfordon.

Alviks Lackcenter AB

Öppet

(4.75)

Lärlingsgatan 2890422 Umeå
logo

Vi utför alla typer av lackeringsarbeten; bilar, lastbilar, bussar, båtar, husvagnar, samt även detaljlackering och mindre plåtarbeten. Kontakta eller besök oss så gör vi en snabb kostnadsvärdering.

Karosslackering & Rekond Norrtälje

Öppet

(5)

Gösvägen 2276141 Norrtälje
logo

Allt inom bilvård och lackering Vi erbjuder allt ifrån en enkel utvändig tvätt av din bil, till en fullständig rekond och allt där imellan. I en fullständig rekond går vi igenom din bil interiören och behandlar klädsel m.m för att bli motståndskraftig mot smuts i framtiden. Utsidan tvättas grundligt, sedan poleras bilen till den glans den hade som ny och lacken förseglas med lackskydd.

Mehede Snickerifabrik

Riksvägen 32A81593 Tierp
logo

Hej och välkommna till Mehede Snickerifabrik vi utför allt ifrån lackering samt snickerier. Kontakta oss för mer information!

Värmbols Legolackering AB

Öppet

Dalvägen 11C64153 Katrineholm
logo

Vi erbjuder både metallackering och trälackering. Vi lackerar även plast samt ombesörjer kemisk ytbehandling och blästring.

S:t Eriks Bilplåt AB

Öppet

(4)

Hagbyvägen 116930 Solna
logo

Vi vill att du ska lämna vår verkstad med känslan att du har fått det lilla extra. Det kan handla om små saker som att din bil är lite renare när du får tillbaka den än när du lämnar in den.

Tj Öbergs Sprut & Måleri HB

Herman hansgatan 1323333 Svedala
logo

AK Billackering

Bergsnäsgatan 277441 Avesta
logo

Lång erfarenhet och kontinuerlig utveckling av våra medarbetare ger hög kvalitet på utförda arbeten och därmed nöjda kunder.

Gk Lack AB

Öppet

Järnvägsgatan 154531 Töreboda
logo

Centralt i Töreboda, - i den gamla silo'n, hittar du den glada ytbehandlaren. Vi gillar vårt arbete och lägger våran stolthet i att göra våra kunder nöjda med slutresultatet och den personliga servicen. Vårt specialområde, - om vi kan se det så, är renovering och lackering av möbler generelt och köksluckor, lådfronter, inner- och ytter-dörrar specielt. Kontakta oss gärna för mer information och hjälp.

Värsjö Lack & Mek AB

Öppet

Vittsjövägen 1328674 Skånes Fagerhult
logo

Industrilackering och pulverlackering av stål och aluminium. Blästring och lackering av varmförzinkat gods. Kontakta oss!

Svenska Maskinskyltfabriken, AB SMF-Skylt

Öppet

Torvingegatan 358278 Linköping
logo

Svenska Maskinskyltfabriken erbjuder unika lösningar helt anpassade för varje kund. Vår erfarenhet, personal och fokus på att förbättra ger våra kunder en kvalitetssäker, kostnadseffektiv, professionell och tillförlitlig leverans

Combi-Lack AB

Öppet

(3)

Stallarholmsvägen 5212459 Bandhagen
logo

Vår vision är att alltid erbjuda våra kunder god kvalitet, flexibilitet och korta leveranstider. I våra två separata fabriker kan vi erbjuda allt ifrån grundläggande tvätt till avancerad detaljlackering. Vår kundkrets består idag av allt ifrån fåmansföretag till större koncerner, likaväl som privatpersoner. Välkommen att höra av dig till oss du med!

NG:s Lackering AB

Öppet

(5)

Dokumentvägen 3239470 Kalmar
logo

Vi utför det mesta inom lackering: möbler, butiksinredningar, industridetaljer, köksluckor och dörrar. Vi säljer nya kök och utbytesluckor, stommar, bänkskivor och mycket mer som du kan behöva till ditt kök. Vi erbjuder också hjälp med mätning, ritning och montering om så önskas.

Sunnerbo Lack & Industri AB

Skulptörvägen 1428535 Markaryd