Om La Hundcenter

Välkommen till La Hundcenter – din plats för en harmonisk relation med din fyrbenta vän! Hos oss är varje hund och deras ägare välkomna att uppleva en helhetlig och omsorgsfull service för hundens välmående. Vi erbjuder ett brett utbud av tjänster som sträcker sig från friskvård till personlig träning, allt för att skapa en balanserad och lycklig tillvaro för din hund.

Våra tjänster

✓ Hunddagis

✓ Hundmassage

✓ Akupunktur/Akupressur

✓ Problemhundslösningar

✓ Privatlektioner

✓ Kloklippning

✓ Friskvårds Konsulent

Vi förstår att varje hund är unik, med sina egna behov och temperament. Därför erbjuder vi skräddarsydda lösningar för att möta just din hunds individuella behov. Våra erfarna och kunniga terapeuter står redo att ge din hund den omsorg och behandling den förtjänar.

Behöver din hund en avkopplande massage för att lindra spänningar eller en energigivande akupunkturbehandling för att främja välmående? Vi har expertisen för att ge din hund den bästa vården. Våra tjänster inkluderar också problemhundslösningar och privatlektioner för att hjälpa till med uppfostran och träning.

För den aktiva hunden erbjuder vi även hunddagis där din bästa vän kan få leka och socialisera under överinseende av våra kunniga och engagerade personal. Och för de mer praktiska behoven erbjuder vi även kloklippning för att se till att din hund är bekväm och frisk.

Oavsett om din hund behöver avslappning, träning eller social interaktion, är du och din fyrbenta vän varmt välkomna till La Hundcenter. Tillsammans skapar vi en hälsosam och lycklig tillvaro för din hund!

Innehållet i denna modul är ändrat av användare

Äger du företaget?

Logga in
  • La Hundcenter Hunddagis, Uddevalla - 1
  • La Hundcenter Hunddagis, Uddevalla - 2

La Hundcenter, Företagsinformation

Officiell information

Juridiskt namn

-

Bolagsform

-

Datum för upprättande

-

Org.nr:

-

Arbetsgivaravgift

-

Aktiekapital

0

Omsättn.intervall

-

F-skatt

-

Registrerad för moms

-

SNI-bransch

Exekutiva befattningar/Administration

Finansiell information

Omsättning

-

Vinstmarginal

-

Anställda

-

Möjliga telefonnummerformat

076632510507-663 251 05076-632 51 050766-32 51 05076-6325105