Om Löttorps Taxi AB

Dina konkurrenter har använt den här ytan för att berätta om sitt företag. Du vet väl att du som företagare enkelt kan uppdatera din företagsinformation här på Eniro?

Bildgalleri

  • Löttorps Taxi AB Taxi, Borgholm - 1

Löttorps Taxi AB, Företagsinformation

Officiell information

Juridiskt namnLöttorps Taxi AB
BolagsformAktiebolag
Datum för upprättande01.04.2011
Org.nr:5568482052
ArbetsgivaravgiftRegistrerad
Aktiekapital50000
Omsättn.intervall1000 - 1499 tkr
F-skattJa, registrerad för F-skatt
Registrerad för momsJa
SNI-bransch49320 Taxitrafik

Exekutiva befattningar/Administration

Bertil Lars-Göran Anders NilssonLedamot
Jeanette Margareta PerssonSuppleant

Omdömen om Löttorps Taxi AB

Marie Andersson

mer än ett år sedan

Väldigt trevlig personal. Saknar skåningen ni hade för några år sedan. Priserna för privatresor kan väl diskuteras men när ni kör åt sjuktransport är det jättebra!

Anonym användare

mer än ett år sedan

Ang Markus O:s inlägg. Vi förfrågade 3 taxi bolag ang pris Från Byxelkrok till Borgholm TUR och RETUR, ett taxi bolag hade inte tid, Taxi Kurir hade 2100kr T/R Och Löttorps Taxi Hade 1800kr.
Nästan framme säger taxi chaufören att det blir 3600kr vilket vi ifrågasatte och det ledde till en polisanmälning mot oss. Vi betalade turen 900kr som avtalat och tog bussen hem. Två av passagerarna missade bussen och fick nyttja Taxi Kurir från Borgholm till Byxelkrok á 800kr mitt i natten. Så de 900kr vi betalade för turen är fullt och heligt en normal peng skrivet svart på vitt på kvittot jag har sparat! Så tro inte att vi druckit för mycket eller lyssnat för dåligt, finns folk i det sällskapet som inte drack och hade full koll på läget!

Svar från företaget

Läs prisinfon på bilen, och att dem 2 åkte hem över 6 mil för 800 är bara att gratulera till en jäkligt bra peng. Men att jämföra taxan 1-4 pers 800 med att åka storbil 5-8 pers är som att blanda äpplen och päron, storbilstaxan ligger normalt minst en halv gång högre än personbilstaxan hos dem flesta bolagen.
Personbil 1-4 pers kan man räkna med ca 200:-/mil grovt räknat. och storbil ca 300:-/mil
300*6=1800

Anonym användare

mer än ett år sedan

Om du åker med detta företag kan du få en nota som är dubbelt så hög eller mera som överenskommet om. Våran företags resa vart direkt mycket tråkigare då Löttorps Taxi AB krävde mera pengar och Polisanmälde oss. När vi betalade så var det ett handelsbolag på kvittot, Något är riktigt skumt med det bolaget. Jag rekommenderar andra att aldrig använda detta bolag för era resor!

Svar från företaget

Drick mindre lyssna mer och lite sunt förnuft säger att inget taxibolag kör nästintill gratis.
Gäller priset tur och retur så säger vi det, i detta fall så informerades ni om att detta var enkel resa priset gällde.

Anonym användare

mer än ett år sedan

Inget fel på service men priserna är ett skämt.
De behöver lite konkurrens uppenbarligen.

Nöjd kund

mer än ett år sedan

bra service till bra priser. Tänk om alla taxibolag var lika duktiga på att hålla tider och hade så serviceinriktad personal. tio tusen röda rosor till världens bästa taxibolag