Om Länsmansgården Design AB

Länsmansgården Design vänder sig till dig som sätter stort värde på stil, färg och materialval, men som själv inte har kunskaper i ämnet trädgårdsdesign.Vi erbjuder allt från skalenliga ritningar till illustrationer, växtlistor och material- och belysningsplaner.Vi hjäper även till med projektledning, skötselplanering och anläggning i anslutning till ett befintligt projekt.Tillsammans med våra duktiga sammarbetspartners är vi med dig hela vägen från skiss till färdig trädgård.

Karolina Brising och är utbildad Trädgårdsingenjör vid SLU i Alnarp och driver idag trädgårdsdesignföretaget Länsmansgården Design AB.

Länsmansgården Design tar sig an uppdrag i hela Sverige.

Länsmansgården Design ABs utvalda länkar

Innehållet i denna modul är ändrat av användare

Bildgalleri

  • Länsmansgården Design AB Blommor, växter - Grossist, producent, Lund - 1
  • Länsmansgården Design AB Blommor, växter - Grossist, producent, Lund - 2
  • Länsmansgården Design AB Blommor, växter - Grossist, producent, Lund - 3
  • Länsmansgården Design AB Blommor, växter - Grossist, producent, Lund - 4
  • Länsmansgården Design AB Blommor, växter - Grossist, producent, Lund - 5
  • Länsmansgården Design AB Blommor, växter - Grossist, producent, Lund - 6
  • Länsmansgården Design AB Blommor, växter - Grossist, producent, Lund - 7

Länsmansgården Design AB, Företagsinformation

Officiell information

Juridiskt namnLänsmansgården Design AB
BolagsformAktiebolag
Datum för upprättande19.08.2014
Org.nr:5569799389
ArbetsgivaravgiftNej
Aktiekapital50000
Omsättn.intervall700 - 999 tkr
F-skattJa, registrerad för F-skatt
Registrerad för momsJa
SNI-bransch81300 Skötsel och underhåll av grönytor, 71110 Arkitektverksamhet, 46220 Partihandel med blommor och växter, 90010 Artistisk verksamhet, 74103 Inredningsarkitektverksamhet

Exekutiva befattningar/Administration

Karolina Elisabeth BrisingLedamot
Rolf Anders Halvar HörnellSuppleant

Omdömen om Länsmansgården Design AB

Camilla Hammarberg

mer än ett år sedan

Vi ville ha en unik prunkande entré till vårt sommarhus. Vi fick kontakt med Karolina via Vasaholms Trädgårdcenter. Efter Karolinas besök tog hon fram ett tilltalande koncept baserat på perenner. Snart hade vi leverans av 1000 plantor som planterades i detalj enligt Karolinas ritningar. Ett halvår senare hade vi en prunkande trädgård som många stannade till och beundrade.

Per Ståhl

mer än ett år sedan

Vi fick hjälp att i princip göra om hela vår trädgård. Gunilla tog fram ett förslag som innehöll både växter och träd, trädgårdsinredningsdetaljer, trädäck, pergola kring bubbelpool och en ny entré. Vi fick fina ritningar som gjorde det lätt för oss att föreställa oss det färdiga resultatet. Gunilla var väldigt lyhörd för våra egna idéer och guidade oss igenom hela processen från första diskussion till färdigt förslag på ett professionelllt men samtidigt väldigt personligt sätt. Vi hade provat ett par andra trädgårdsarkitekter tidigare men blev av olika anledningar inte nöjda. Vilken skillnad med Utter & Brising!
Inte nog med att vi fick ett fantastiskt förslag. Vi körde igång vårt projekt under förra året och Gunilla var en del av hela processen. Hon hjälpte oss med inköp av växter, hon var med och tog emot växterna och guidade oss (okunniga) i hur vi skulle plantera och underhålla våra investeringar. Även i vår har hon hjälpt oss att "komma igång" inträdgården på rätt sätt. Hennes härliga personlighet och enorma trädgårdsintresse har verkligen fått oss att älska vår nya trädgård och njuta av den på ett helt nytt sätt. Trädgården kändes härlig i fjol, men nu, första året den får komma igång efter vintern och ta ytterligare ett steg mot målbilden, känns den fantastisk.
Tack Utter & Brising!! Ni har våra varmaste rekommendationer!!

Svar från företaget

Tack för fina ord! Jag hoppas och tror att ni nu finner glädje, återhämtning och inspiration i er trädgård. Det är ju det trädgårdar är till för.

Daniel Lyngh

mer än ett år sedan

Karolina på Länsmansgården hjälpte oss med planering av en nyanlagd trädgård. Hon uppvisade väldigt fin känsla i att fånga våra önskemål och göra om det till en konkret trädgårdsplanering med intressanta växtval i smakfull kombination. Vi kan varmt rekommendera henne till andra!

Jens Fredholm

mer än ett år sedan

Utter&Brising utformade vår baksida och entré samt plats för cyklar tillsammans med förslag på växter och rabatter. Noggrant förarbete, genomförande och uppföljning och rekommendationer för trädgårdens fortsatta utveckling. Dessutom utförliga ritningar vilket gjorde arbetet både för oss och hantverkare enkelt och säkerställde att resultatet verkligen blev i enlighet med visionerna. Smakfullt, lyhört, genomarbetat och noggrant. Våra bästa rekommendationer!

Möjliga telefonnummerformat

070961169707-096 116 97070-961 16 970709-61 16 97070-9611697