Om Kyla & Fordonsinstallationer I Linköping AB

Hos Kyla & Fordonsinstallationer på Finnögatan 12 i Linköping träffar du Michael Lerdén och Jonathan Levin. Företaget är speciellt inriktat på transportkyla, fordons-AC men också på fordonsinredningar. Vi hjälper både privatpersoner och företag med era fordon.

AC & transportkyla

-Transportkyla

Att maten är fräsch & färsk när den kommer hem till dig känns ganska självklart eller hur! Vi på Kyla & Fordonsinstallationer AB servar & underhåller samtliga förekommande märken av kylaggregat på marknaden.

Vi servar idag aggregat åt bland annat ARLA, Nordisk Transport, Schenker, Svensk Cater, PG lots m.fl.

-Alternativ transportkyla

Varför bygga om hela fordonet till kylbil när du endast transporterar en begränsad mängd känsliga varor? Använd istället våra professionella, stryktåliga, fordonsanpassade kyl/frysboxar som finns i storlekar mellan 915 liter ner till 22 liter. Kontakta oss för offert till just din bil.

-AC i bilen

Vi servar din AC oavsett bilmärke, före varje reparation utför vi en noggrann kontroll av systemet. Vi använder oss av både originaldelar och på marknaden kända reservdelar. Vi är anslutna till Avantia AC-center.

Service-inredningar

-System Edström

System Edström är framtaget med fokusering på flexibilitet. Idag vågar vi påstå att System Edström är det mest flexibla på marknaden. Varje kassett (låda) är en självbärande enhet, du bygger själv ihop din färdiga hurts med det antal lådor du själv vill ha. Med ett besök hos oss kan vi rita upp en lösning som passar just dig. Med en 3D bild får ni en uppfattning hur just din bil kommer att se ut!

-Modul-System

Modul-System är Europas ledande tillverkare av modulära inredningar för servicebilar. Vi utvecklar, tillverkar och säljer kompletta lösningar för servicebilar och mobila verkstäder som bäst löser kundens behov. Våra nyckelfärdiga lösningar erbjuder allt från standardiserade till fullständigt kundanpassade inredningar.

Värme i fordon

-Bränsledrivna värmare

Vi utför både nyinstallation och service av Webasto bränsledrivna värmare. Med en bränsledriven värmare spar ni både miljö och bränsle. Dessutom får ni ett mycket behagligt möte med er bil en kall vintermorgon.

Vårt senaste tillskott av samarbetspartner är Ebersprächer. Vi erbjuder även här ett komplett serviceprogram både inom diesel och bensindrivna värmare. Dessutom kan vi genom Ebersprächer erbjuda ett nytänk inom transportkyla i det mindre segmentet av transportbilar.

-Luftvärmare

Vi har på senare tid märkt en större efterfrågan på bränsledrivna luftvärmare monterade i lastutrymmet på transportbilar. En kundgrupp är t.ex. varutransporter i form av färg, blommor & läkemedel etc. Vi har lösningen!

-DEFA elvärme

100% komfort & 33% mindre utsläpp! Självklart är vi väl alla rädda om miljön, lika självklart borde det vara att vi har en Defa moto/kupévärmare installerad i bilen. Vi har lösningen till din bil.

Kyla & Fordonsinstallationer I Linköping ABs utvalda länkar

Bildgalleri

  • Kyla & Fordonsinstallationer I Linköping AB Bilverkstad, Linköping - 1
  • Kyla & Fordonsinstallationer I Linköping AB Bilverkstad, Linköping - 2
  • Kyla & Fordonsinstallationer I Linköping AB Bilverkstad, Linköping - 3
  • Kyla & Fordonsinstallationer I Linköping AB Bilverkstad, Linköping - 4
  • Kyla & Fordonsinstallationer I Linköping AB Bilverkstad, Linköping - 5
  • Kyla & Fordonsinstallationer I Linköping AB Bilverkstad, Linköping - 6
  • Kyla & Fordonsinstallationer I Linköping AB Bilverkstad, Linköping - 7
  • Kyla & Fordonsinstallationer I Linköping AB Bilverkstad, Linköping - 8
  • Kyla & Fordonsinstallationer I Linköping AB Bilverkstad, Linköping - 9
  • Kyla & Fordonsinstallationer I Linköping AB Bilverkstad, Linköping - 10

Kyla & Fordonsinstallationer I Linköping AB, Företagsinformation

Officiell information

Juridiskt namn

Kyla & Fordonsinstallationer i Linköping AB

Bolagsform

Aktiebolag

Datum för upprättande

16.04.2012

Org.nr:

5568906183

Arbetsgivaravgift

Registrerad

Aktiekapital

100000

Omsättn.intervall

10000 - 19999 tkr

F-skatt

Ja, registrerad för F-skatt

Registrerad för moms

Ja

SNI-bransch

45203 Installationer och reparationer av elsystem till motorfordon utom motorcyklar, 45310 Parti- och provisionshandel med reservdelar och tillbehör till motorfordon utom motorcyklar

Exekutiva befattningar/Administration

Visar 4 av 6