Om Kvinnojouren Enköping

Vi jobbar helt på kvinnans villkor så att hon känner sig trygg, även om hon vill vara anonym. Kvinnojouren i Enköping är ansluten till Unizon, riksorganisationen för kvinnojourer och tjejjourer i Sverige. Alla kontakter med Kvinnojouren sker anonymt (om man så vill) och kostnadsfritt. Rådgivningen syftar till att skapa en första kontakt med kvinnor, som behöver råd och stöd i utsatta situationer.

Verksamhet

Vi jobbar helt på kvinnans villkor så att hon känner sig trygg, även om hon vill vara anonym. Alla myndiga kvinnor är välkomna oavsett trosuppfattning, sexuell läggning eller handikapp.

Kvinnojouren i Enköping är ansluten till Unizon, riksorganisationen för kvinnojourer och tjejjourer I Sverige. Föreningen har ungefär 20 kvinnor som arbetar aktivt i föreningen och en heltidsanställd. Vi tar även emot placeringar från socialtjänsten.

Alla kontakter med Kvinnojouren sker anonymt (om man så vill) och kostnadsfritt.

Rådgivningen syftar till att skapa en första kontakt med kvinnor, som behöver råd och stöd i utsatta situationer. Samtliga våra medlemmar har avgett tystnadslöfte.

Behöver du hjälp?

Hos oss finns både ideellt arbetande jourkvinnor och en anställd som svarar på dina funderingar och frågor om våld i nära relation och erbjuder råd och stöd. Du kan självklart vara anonym i kontakten med oss om du så önskar.

Vad kan vi hjälpa till med?

- Stödsamtal

- Stöd vid kontakt med myndigheter

- Någon som lyssnar

- Tillfälligt boende

Vill du hjälpa?

Det finns många sätt att hjälpa till på. Just nu söker vi dig som vill arbeta ideellt som jourkvinna och hjälpa till där det behövs. Du kan också stötta oss genom att bli sponsor. Varmt välkommen att höra av dig!

Innehållet i denna modul är ändrat av användare

Äger du företaget?

Logga in

Kvinnojouren Enköping, Företagsinformation

Officiell information

Juridiskt namn

Kvinnojouren Enköping

Bolagsform

Ideell förening

Datum för upprättande

04.06.1997

Org.nr:

8170015864

Arbetsgivaravgift

Registrerad

Aktiekapital

0

Omsättn.intervall

-

F-skatt

Nej, inte registrerad för F-skatt

Registrerad för moms

Nej

SNI-bransch

88993 Övriga öppna sociala insatser för vuxna

Exekutiva befattningar/Administration

Finansiell information

Omsättning

-

Vinstmarginal

-

Anställda

0