Om företaget

Kvilleholm UTB erbjuder både företag och enskilda bland annat lyft- säkerhetsutbildning i vår kurslokal eller på plats hos kunden. Lyftutbildningarna uppfyller ställda myndigheters lagkrav. Vi erbjuder även företag och enskilda...

Läs mer om företaget
Telefonnummer
076-763 67...
Adress

Kvilleholm 135

59896 Vimmerby

Senaste årsredovisning

Mer information

Öppettider

Stängt

Omdömen

Företaget har inga omdömen än

Karta

test
KartaGå till kartvy

Få hjälp med din synlighet online

Vi på Eniro vill att det ska vara enkelt för svenska företag att nå ut och växa på internet - därför har vi samlat allt du behöver veta om digital marknadsföring under ett och samma tak.

Bildgalleri

Company image

Om oss

Kvilleholm UTB erbjuder både företag och enskilda bland annat lyft- säkerhetsutbildning i vår kurslokal eller på plats hos kunden. Lyftutbildningarna uppfyller ställda myndigheters lagkrav. Vi erbjuder även företag och enskilda som arbetar inom kärnkraftsindustrin godkända lyftutbildningar som också uppfyller kärnkraftens särskilda utbildningskrav enligt KIKA:s kompetens- modell.

Behörighet

För att inom kärnkrafsindustrin få använda lyftutrustning eller utföra arbeten som lastkopplare, signalman eller lyftledare måste man uppfylla kravet för Grön behörighet och som travers- förare uppfylla kravet för Gul behörighet.

För dig som driver företaget

Att synas online
Vi fixar det åt dig

Att som företagare synas på internet är idag viktigare än någonsin, men digital marknadsföring kan ibland kännas krångligt och tidskrävande. Vi på Eniro kan hjälpa dig med din Google- och Facebook-annonsering samtidigt som vi ser över din sökmotoroptimering, nya hemsida och digitala närvaro.

Närvarokollen
Har du korrekt info på nätet?

Nästan 9 av 10 kunder uppger att de stött på felaktig företagsinformation online. Det skapar en dålig kundupplevelse och påverkar negativt din synlighet på Google.

Hemsidekollen
Bra hemsidor lockar fler kunder

Varannan besökare riskerar att lämna din hemsida om den tar mer än 3 sekunder för att ladda klart. Google älskar snabba och mobilanpassade hemsidor!

Möjliga telefonnummerformat

0767636736

07-676 367 36

076-763 67 36

0767-63 67 36

076-7636736