Vägbeskrivning

kroppsterapeut

gav 11262 företag
Karta
 • Rindögatan 6
  11536 STOCKHOLM
  Visa vägbeskrivning
  08-667 99...
  Visa nummer
  Jag heter Seppo Mikkola och har praktiserat som ryggspecialist och massör i mer än 30 år.Flertalet av de patienter som kommit till mig med svåra eller kroniska ryggproblem har blivit bättre eller rent av helt besvärsfria.Genom min unika behandlingsmetod har jag kunnat rädda många från onödigt lidande, till och med från kirurgiska ingrepp.
 • Lundenvägen 4
  54139 SKÖVDE
  Visa vägbeskrivning
  0500-48 12...
  Visa nummer
  På HÄLSOLUNDEN har vi samlat företag inom Sjuk- Hälso- och Friskvård. Tillsammans vill vi erbjuda ett brett utbud av tjänster inom området. Vi står för kvalité, kunskap och ett professionellt bemötande.Välkommen!
 • Dragarbrunnsgatan 32
  75320 UPPSALA
  Visa vägbeskrivning
  018-430 50...
  Visa nummer
  Öppet
  Hjärtligt välkomna till Sabai-Sabai! Sabai-Sabai betyder lugn, avslappnad eller mår bra på thailändska och det är vad vi vill att du ska känna dig efter behandling av våra professionella massörer.
 • Gjutarplan 22
  17671 JÄRFÄLLA
  Visa vägbeskrivning
  070-972 00...
  Visa nummer
  (1
  Stängt
  Lider du av rygg- och nackbesvär, huvudvärk, migrän, sträckningar, muskel- och ledvärk, tennisarmbåge eller stress? Jag kan hjälpa dig! Välkommen att boka tid eller läs mer på www.onlife.se
 • Drottning kristinas väg 61
  54244 MARIESTAD
  Visa vägbeskrivning
  070-254 51...
  Visa nummer
  Jag kan hjälpa dig som har ont i axlar, nacke eller skuldrorna eller som känner dig stressad och vill gå ner i varv. Massage kan ibland vara det enda alternativet, när du har riktigt ont, och ingenting annat hjälper. Det är ett bra komplement till din vanliga träning eller en bra början om du vill börja träna. Mår du bra blir du lugn i kropp och själ! Hör gärna av dig så pratar vi mer om vad jag kan hjälpa dig med!
 • Östra Förstadsgatan 15C
  21131 MALMÖ
  Visa vägbeskrivning
  073-520 09...
  Visa nummer
  Öppet
  Välkommen på Prana Healing Arts – bästa massage i Malmö.Vi erbjudar Traditionell Thaimassage, skön oljemassage, rensande Ayurvedisk massage, ansiktsbehandlingar, body scrubs och wellness paket. Välkomna hit.Att fysisk beröring har en läkande effekt har varit känt sedan århundraden. Beröringen frigör större mängder av kroppens naturliga ”lugn-och-ro-hormon” som hjälper oss att komma ner i varv och inleda en återhämtningsfas där kroppen får möjlighet att läka.
 • Sångarevägen 10D
  22471 LUND
  Visa vägbeskrivning
  070-448 56...
  Visa nummer
  Satyananda Yoga Sverige är en ideell förening med affilierade fristående yogaskolor och lärare i Sverige. Föreningen är ansluten till International Yoga Fellowship Movement med säte i Indien. Föreningens verksamhet leds idag av styrelsen som består av åtta yogalärare med lång erfarenhet av yogaundervisning.
 • Magnoliagatan 3
  25668 HELSINGBORG
  Visa vägbeskrivning
  042-18 25...
  Visa nummer
  Vi arbetar med friskvård och rehabilitering på den alternativa vägen. Här kan du få massage, bowenterapi, regndroppsbehandling med fantastiska aromaoljor, intercellulär magnetisk pulsterapi - Theracell 100, anticelluitbehandling med LPG och AWT maskin samt vibrationsträning.
 • Rademachergatan 19
  63218 ESKILSTUNA
  Visa vägbeskrivning
  073-629 08...
  Visa nummer
  Stängt
  Sjukvård, Helene Sönnerfors: Fysioterapi (sjukgymnastik) Frikort gäller. Friskvård, Andreas Åsberg: Medicinsk massageterapi och klassisk massage. Bokning av massage görs på www.bokadirekt.se sök Harmonia Fysioterapi.
 • Ölmegatan 7
  65230 KARLSTAD
  Visa vägbeskrivning
  054-18 48...3
  Visa nummer
  Stängt
  Karlstads Massage och Kroppsvårdsklinik erbjuder friskvård och rehabilitering till privatpersoner och företag. Ledord för oss är trygghet och engagemang. Att klienten har förtroende för det vi gör är av största vikt för oss. Genom utbildning, certifiering och diplomering säkerställer vi detta. Stort engagemang och förståelse för varje persons fysiska besvär och symptom är grunden i vårt arbete och viktigt för att varje behandling skall bli så effektiv som möjligt.
 • Kopparvägen 47-49
  17672 JÄRFÄLLA
  Visa vägbeskrivning
  070-492 44...
  Visa nummer
  På mottagningen i Järfälla erbjuder jag dig välgörande behandlingar som akupunktur, massage, Kraniosakral behandling och även Reconnective Healing och Reconnection.Som ett komplement till behandlingsterapierna går vi tillsammans igenom vad som kan ha orsakat ditt problem. Du kanske känner dig stressad, har sömnproblem, har en felaktig arbetsställning eller har annat i livet som påverkar dig negativt.
 • Örsås tittebo EBBAGÄRDE 2
  51294 SVENLJUNGA
  Visa vägbeskrivning
  0325-480...
  Visa nummer
  Öppet
  Olika tillstånd som smärtor, värk, allergier, eksem, sömnproblem, infertilitet m.m. tyder på att balansen i kroppen är ur funktion. Ger man de näringsämnen som saknas, homeopati, örter och andra terapier för utrensning, startar den inre självläkande processen och balansen kommer tillbaks.
kroppsterapeut gav 11262 företag
Static map