Se på karta
Björkgatan 3075323 Uppsala

0

Vi tillhandahåller teknologier för cellforskning, proteinforskning samt verktyg som används vid tillverkning av läkemedel.

Lindhagensgatan 7611218 Stockholm

Marknadsför, säljer och underhåller analysinstrument till olika typer av kemiska och bioteknologiska laboratorier. Oavsett om våra kunder accelerar biovetenskaplig forskning, löser komplexa analytiska utmaningar, ökar produktiviteten i sina laboratorier, förbättrar patienters hälsa genom diagnostik eller utveckling och tillverkning av livsförändrande terapier, är vi här för att stödja dem. Vi levererar en oäverträffad kombination av innovativ teknik och inköpsbekvämlighet.

Sankt lars väg 4222270 Lund

Försäljning, service och support av analysinstrument. Vi löser komplexa analytiska utmaningar!

Esbogatan 1616474 Kista

Om VWR International AB:Avantor är en pålitlig global partner till kunder och leverantörer inom life sciences, livsmedelsindustrin, avancerad teknik och tillämpat material. Vi verkar i mer än 30 länder och levererar en omfattande portfölj av kritiska produkter, tjänster och lösningar. Som vårt kanalmärke erbjuder VWR en integrerad, sömlös köpupplevelse som är optimerad för hur våra kunder gör affärer. Vi sätter vetenskapen i rörelse för att skapa en bättre värld.För mer information, besök vår hemsida.