Guldvaskarvägen 498593 Lannavaara

5 (1)

Kristallen är i huvudsak ett utbildningsföretag inom gemmologi, stenslipning, guld och silversmide. Vi har idag samarbete med bland andra Luleå Tekniska Universitet som har förlagt sin Ädelstensteknikutbildning till våra lokaler i Lannavaara.Vi slipar även stenar och tillverkar smycken på beställning samt utför identifieringar och värderingar.

Brittens väg 1328993 Broby

En av Nordens största aktörer inom pokaler och medaljer. Stort sortiment av pokal och medalj. 1000-tals nöjda kunder!

Sveavägen 11611350 Stockholm

På Metropol håller vi varje vecka auktioner med dekorativa föremål och bättre konst och antikviteter för de riktigt kräsna. Givetvis säljer vi även mindre exklusiva objekt, såsom prydnadsföremål, inredningsdetaljer, glas, silver och porslin m.m. Välkommen!

Torparegatan 2246162 Trollhättan

5 (1)

Södra storgatan 1033233 Gislaved

Önska består idag av 37 butiker från Boden i norr till Ystad i söder. #nl# #nl#Önska är en kedja med stark vision, tydlig målplan och en effektiv och slimmad organisation. Demokratiskt fattade beslut, stark gemenskap, tydlig profilering, utbildning för butiksledare och personal, skapar god service och kunden får mervärden.

Frölunda torg42144 Västra Frölunda

Önska består idag av 37 butiker från Boden i norr till Ystad i söder.Önska är en kedja med stark vision, tydlig målplan och en effektiv och slimmad organisation. Demokratiskt fattade beslut, stark gemenskap, tydlig profilering, utbildning för butiksledare och personal, skapar god service och kunden får mervärden.

Torggatan 1950334 Borås

Önska består idag av 37 butiker från Boden i norr till Ystad i söder.Önska är en kedja med stark vision, tydlig målplan och en effektiv och slimmad organisation. Demokratiskt fattade beslut, stark gemenskap, tydlig profilering, utbildning för butiksledare och personal, skapar god service och kunden får mervärden.

Vasaplatsen 717757 Järfälla

Välkommen till Ljusexperten Järfälla! Jakobsbergs Centrum Hos oss hittar du ljus för hela hemmet, välkommen in och prata ljus med oss. Vi erbjuder ett brett sortiment och massor med inspiration och kunskap! Vi har även en verkstad där vi lagar gamla armaturer.

Hagvägen 3419440 Upplands Väsby

Välkommen till Samlarkällan! Samlarkällan i Väsby köper och säljer det mesta som går att samla på. Samlarkällan grundades 1994 tack vare eget samlarintresse, samt att det är roligt att göra någon glad genom att kunna plocka fram det som de söker - allt från kolapapper till silverskålar.

Långgatan 774832 Österbybruk

Föremål för livets alla tillfällen: presenter, design, glas, porslin, kläder, konst, keramik, möbler, smycken... Handla hållbart - handla antikt!

Repslagaregatan 1958222 Linköping

Välkommen till butiken MAGI, en förtrollande oas för själen mitt i Linköping. När du kliver in möts du av en atmosfär där varje detalj är noga utvald för att inspirera till personlig utveckling, främja hälsa och höja livskvalitén. Här finner du kristaller, rökelse, tarotkort, chakraljus, smcyken till honom och henne. Ett fint och noga utvalt yogasortiment.

Heagårds egendom 303 C30591 Halmstad

Smycken i ädelsten, med energi. Unika smycken. Ett ex av varje. Webbshopen är alltid öppen. Butik på Heagård se öppettider. Jag designar och tillverkar armband, örhängen, halsband m m av kristaller/ ädelsten i olika stilar. Boho style, yogasmycken, vardagssmycken, fest-smycken

Larsbergsvägen 30 A18139 Lidingö

4 (3)

LaReina PRESENTER Annorlunda Saker & Ting. HJÄRTA och SJÄL med BOHEM TOUCH, allt från rökelser, drömfångare, Buddha-statyer till stenar och kristaller mm, igång sedan 1998. Snabb & Säker Webbshop, med lager och kundtjänst på Lidingö i Stockholm - med möjlighet att även välja hämtning från vår kundtjänst - perfekt för dig som bor i Stockholm med omnejd! Då tillkommer inga leveranskostnader och du har möjligheten att träffa oss live. HJÄRTLIGT VÄLKOMMEN!

Klammerdammsgatan 1230242 Halmstad

En blomsterbutik med en inriktning på handgjorda ting. Ni finner även ett fint utbud av kristaller, rökelser, tvålar, smycken, doftoljor, blommor m.m. Vi erbjuder även bröllop- och begravningsbinderi, utkörning av blommor, beställningar av blommor för upphämtning, dekorering av ditt hem/företag m.m. Varmt välkomna!

Petersbergsgatan 1550430 Borås

Försäljning av kristaller och hantverk. Samt vi erbjuder även kurser inom andlig utveckling.Jag som står för företaget har varit medial och synsk sedan jag föddes. Jag har ärvt alla mina förmågor av äldre släktingar.Enligt släktforskning så har många generationer bakåt i tiden haft folk som har varit öppet mediala och synska. Så jag för arvet vidare i släkten.Jag driver butiken ihop med min fru och jag håller i alla kurser själv i butiken.

Regeringsgatan 64-6637436 Karlshamn