Om Kretsloppshuset

Dina konkurrenter har använt den här ytan för att berätta om sitt företag. Du vet väl att du som företagare enkelt kan uppdatera din företagsinformation här på Eniro?

Kretsloppshuset, Företagsinformation

Officiell information

Juridiskt namnKretslopp Mörsil Ek. För.
BolagsformEkonomisk förening
Datum för upprättande07.01.1997
Org.nr:7696019426
ArbetsgivaravgiftRegistrerad
Aktiekapital0
Omsättn.intervall-
F-skattJa, registrerad för F-skatt
Registrerad för momsJa
SNI-bransch56100 Restaurangverksamhet, 47299 Övrig specialiserad butikshandel med livsmedel, 10390 Annan beredning och hållbarhetsbehandling av frukt, bär och grönsaker, 86212 Annan allmän öppen hälso- och sjukvård, ej primärvård, 43320 Byggnadssnickeriarbeten

Exekutiva befattningar/Administration

Christl Kampa OlssonOrdförande
Christl Kampa OlssonLedamot
Ann-Christine EngbergLedamot
Sara Felicia OvinLedamot

Omdömen om Kretsloppshuset

Anonym användare

mer än ett år sedan

Dom har en blåbärsglögg som är helt fantastiskt oslagbar. Dessutom gillar jag att dom sätter Mörsil lite mera på kartan. Bättre priser och kanske något som lockar för oss i 20-30års åldern så blir det nog bättre ruljans =)

MK

mer än ett år sedan

Helg-buffén är helt sagolik, om man som jag gillar ekologisk mat med mycket grönt. Dessutom finns alltid smaskigt hembakt och en prisvärd soppa.Det finns massor av gott och nyttigt också i butiken, de har småskalig tillverkning av marmelad och glögg tex. Miljön är avkopplande, man fikar eller äter i ett växthus fullt av gröna växter och träd. Missa inte hemodlade persikor i mars!

Matälskaren

mer än ett år sedan

Trädgårdsbuffé 165 kr Kaffe 25 kr (från kanna). Jag vill bara önska lycka till för jag tror på konceptet, men det måste bli mycket billigare för att det skall bli en lönsam verksamhet. Det är tyvärr väldigt få som uppskattar det ni gör på just den platsen ni håller till på. Så mitt tips är att ni fortsätter göra samma sak fast i lite mindre skala och till ett lite lägre pris. Då kommer ni lyckas (och jag skulle gett 3,4 eller 5)