Om Krambo AB

Uthyrning av bostäder i form av hyresrätter som lägenheter, komfortbostäder och studentbostäder samt uthyrning av lokaler.

Våra områden

Kramfors kommun med ca 18 500 invånare är centralast i Norrland. 250 000 människor nås inom 10 mil och ca en halv miljon inom 20 mil. Näringslivet är baserat på både skogsindustri, mekaniskt industri men även tjänsteföretag. Utmärkta kommunikationer med egen flygplats, dagliga turer till och från Stockholm. Tågtrafik på Ådalsbanan/Botniabanan, togs i bruk hösten 2011. Även E4:an går genom kommunen bl a över Högakustenbron, en av världens lägsta hängbroar. Kramfors har en väl utbyggd kommunal service runt om i kommunen.

Kommunen kan även bjuda på Höga Kusten, klassat som världsarv, med ett varierande landskap som inbjuder till olika former av friluftsliv, Höga Kusten . Inom kommunen finns även ishallar, simhallar, tennishall, bowlinghallar, golfbana, volleybollplan, skatepark, slalombackar, elljusspår och mycket mer för den idrottsintresserade.

Skola och förskola

Kramfors är en stor kommun till ytan där varje ort har sin kommunala service. Både förskolan och skolan ger en utmärkt utbildning genom en personligt engagerad personal som leder till ökad kvalité både inom barnomsorgen och skolan. Kramfors kommun bjuder därför både på hög kvalité och den lilla kommunens fördelar.

I Kramfors finns även utbildning för ungdomarna efter genomgången grundskola. Ådalsskolan erbjuder ett flertal intressanta utbildningar dessutom finns Tennisgymnasiet samt Räddningsgymnasiet med ett rikstäckande intag. Ca 5 km norr om Höga Kustenbron ligger Nordvik, naturbruksgymnasium, som erbjuder utbildning i naturskön omgivning.

Söka bostad

När du anmäler intresse på en lägenhet, får du besked endast om du är en av de tre personer som står först i kö och får möjlighet att titta på lägenheten. Har du inte hört något inom tio dagar efter bokningstidens slut, så har lägenheten gått till någon annan. Kreditupplysning och bedömning av betalningsförmåga görs på samtliga bostadssökande.

Innehållet i denna modul är ändrat av användare

Bildgalleri

  • Krambo AB Bostadsföretag, Kramfors - 1
  • Krambo AB Bostadsföretag, Kramfors - 2
  • Krambo AB Bostadsföretag, Kramfors - 3
  • Krambo AB Bostadsföretag, Kramfors - 4
  • Krambo AB Bostadsföretag, Kramfors - 5

Krambo AB, Företagsinformation

Officiell information

Juridiskt namnKrambo Aktiebolag
BolagsformAktiebolag
Datum för upprättande01.04.2019
Org.nr:5592009004
ArbetsgivaravgiftRegistrerad
Aktiekapital39633000
Omsättn.intervall100000 - 499999
F-skattJa, registrerad för F-skatt
Registrerad för momsJa
SNI-bransch68201 Uthyrning och förvaltning av egna eller arrenderade bostäder, 68203 Uthyrning och förvaltning av egna eller arrenderade, andra lokaler

Exekutiva befattningar/Administration

Ulla Marica Eleonora AsplundOrdförande
Åsa Sara Johanna ZidénLedamot
Knut Olof Göran FahlénLedamot
Björn Olof SjödinLedamot
Ulla Marica Eleonora AsplundLedamot
Ida Kristina StafrinLedamot
Stina Maria HedbergLedamot
Pelle Per-Ludwig Emanuel AnderzonLedamot
Per Olof ErikssonExtern verkställande direktör
Linda Camilla HellströmExtern firmatecknare
Lars Gösta SkoglundHuvudansvarig revisor
Frida Helena AnderssonRevisor
Nils Bertil BöhlinLekmannarevisor
Alf Lennart HallbergLekmannarevisor
Torsten Ivar BerglundLekmannarevisorssuppleant
Mats Carl Åke SöderlindLekmannarevisorssuppleant

Visar 4 av 16

Omdömen om Krambo AB

Möjliga telefonnummerformat

061271770006-127 177 00061-271 77 000612-71 77 00061-2717700