Se på karta

konserthus 

gav 48 företag inom detta område

Hötorget 811157 Stockholm
logo

En plats för musikupplevelser i världsklass i klassiskt vackra och stämningsfulla miljöer. Husets egen orkester, Kungliga Filharmonikerna, framträder varje vecka med internationella artister.Vi hyr också ut våra salar till konferenser, möten, seminarier m.m. Välkommen till oss!

Kristineplan 171431 Kopparberg
logo

Det säregna operahuset, beläget i naturskön miljö, är en del av upplevelsen. Det före detta virkesmagasinet har en akustik som inte överträffas ens av världens stora scener – därom vittnar inte minst många av de världsartister som sjungit här genom åren.

Dag Hammarskjölds torg 421118 Malmö
logo

Malmö Live med Malmö Live Konserthus är mötesplatsen för musik, kultur och nöjesliv i Malmö. Konserthuset invigdes i augusti 2015 och drivs av Malmö Live Konserthus AB, ett helägt dotterbolag till Malmö stad. Bolaget profilerar konserthuset och Malmö som musikstad genom att utveckla och komplettera musiklivet både i staden och i regionen. Verksamheten omfattar Malmö SymfoniOrkester, arrangemang och konsert, mötesplats samt kulturpolitiskt program.

Götgatan 6211826 Stockholm
logo

Stockholm Early Music Festival was founded 2002 by Peter Pontvik. Itis organised by the non-profit association Stockholm Early Music Festival (SEMF), which was formed in 2003 to increase awareness of, and access to, early music. SEMF works to promote 1,000 years of living musical heritage on the Swedish and European music scene.

Dalsgatan 1560232 Norrköping
logo

Norrköpings Symfoniorkester - som förkortas SON - grundades 1912 och har idag 85 musiker. Hemmascen är De Geerhallen, i hjärtat av Industrilandskapet i Norrköping. Här ges runt 70 konserter varje år. Orkestern framträder flera gånger per säsong i Crusellhallen i Linköping, och besöker årligen andra scener i länet och landet.

Södra vägen 241254 Göteborg
logo

Drivs av samma italienare sedan 1995

Drottninggatan 1441114 Göteborg
logo

Söker du det senaste inom teaterdesign? Då har du kommit rätt! Skräddarsydd teaterteknik och organisation för teatrar, musikteatrar, konsert- och operahus är vår specialitet. Modern teaterteknik är grunden för konstnärlig frihet. Med lång erfarenhet från internationella och svenska uppdrag kan vi möta framtidens högt ställda, kreativa krav på illusionsmaskinerier. Genom att vi arbetar ihop med arkitekter säkerställs funktionen redan vid ritbordet.

Dalsgatan 1560232 Norrköping
logo

Att en spännande och kreativ miljö behövs för en lyckad konferens eller ett lyckat evenemang är vår övertygelse. Varmt välkommen!

(5)

Prästgatan 4483133 Östersund
logo

För oss har det bara funnits ett alternativ. Vi arbetar med djur som rör sig fritt på kuperade grönbeten, fiskar som leker i de kalla vilda vågorna och grödor som mödosamt tränger upp genom den friska näringsrika jord som bara existerar på ett öppet fält. Vi följer säsong, vi arbetar lokalt och vi kallar det för soul food! Välkommen!

Trollskogsvägen 24745 Torna-hällestad
logo

Boklunden ligger vackert beläget i utkanten av den lilla byn Torna Hällestad, 15 min från Lund. I den fina bokskogen finns det många vandringsleder och unika Vresbokar. Här väljer många att hålla sina möten och brudpar sin vigsel. Vi har gott om plats i våra olika salar som passar för både för det lilla och stora sällskapet, upp till 300 pers. I den stora salen finns en scen och stort dansgolv i ekparkett. Denna sal används vid möten, konferenser, fester och bröllop. Varmt välkomna!

(2.5)

SVERIGES RADIO AB 10510 Stockholm
Slottsallén 317079 Solna

(3.38)

Roslagsgatan 175327 Uppsala
Sankt johannesgatan 721146 Malmö