Om företaget

Vårt motto är att man ska ta hand om sig själv och tänka på att må så bra som möjligt efter de förutsättningar man har. Vi är ett friskvårdsföretag som bland annat erbjuder medicinsk fotvård, integrativ zonterapi, massage och...

Läs mer om företaget
Telefonnummer
0303-631...
Adress

Uddevallavägen 13

44230 Kungälv

Senaste årsredovisning

Mer information

Öppettider

Det finns inga öppettider för företaget.

Omdömen

Företaget har inga omdömen än

Karta

test
KartaGå till kartvy

Få hjälp med din synlighet online

Vi på Eniro vill att det ska vara enkelt för svenska företag att nå ut och växa på internet - därför har vi samlat allt du behöver veta om digital marknadsföring under ett och samma tak.

Bildgalleri

Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image

Om oss

Vårt motto är att man ska ta hand om sig själv och tänka på att må så bra som möjligt efter de förutsättningar man har.

Vi är ett friskvårdsföretag som bland annat erbjuder medicinsk fotvård, integrativ zonterapi, massage och reiki. Även kurser i Reikiutbildning.

Behandlingarna utförs av välutbildad personal där vi ställer dig som kund i fokus och vad just du behöver.

Medicinsk fotvård/fotvård

Att ta hand om sina fötter oavsett om man har återkommande problem eller inte så är det en investering för framtiden. De ska orka med att bära dig många mil under ett antal år. Vid vissa tillfällen är det extra viktigt att vårda dem såsom vid en graviditet, diabetes, nageltrångsbesvär, reumatiskt, psoriasis och vissa andra sjukdomstillstånd. Behandlingen utförs av väl utbildad personal där vi i grund och botten är undersköterskor och har många år inom vården.

Integrativ Zonterapi

Visste du att i hela din kropp finns i olika punkter på fötterna?

Genom att trycka på dessa zoner så skickar man signaler via kroppens energisystem, även kallade meridianer, till de olika organen. Detta medför att kroppens eget självläkningssystem kommer igång.

Då jag arbetat med detta i många år så är det otaliga många diagnoser man har hjälpt med denna behandlingsmetod. Allt ifrån barnlöshet, migrän, ryggproblematik, bihålor och stress mm. Den är även fantastiskt bra förebyggande.

Massage

Behandlingen har många effekter på kroppen men de främsta är också de vi uppskattar mest: Framför allt ger massagen mjukare och mindre spända muskler och det kroppsegna hormonet – Oxytocin – frigörs vilket gör att man slappnar av och kommer i balans.

Några andra bra effekter av massagen som inte är lika kända är t.ex sänkt blodtryck, minskad utsöndring av stresshormoner, minskad smärta, ökad blodcirkulation, bättre andning samt optimal återhämtning och bättre muskulärt näringsupptag.

Reikibehandling

Reiki är en japansk friskvårdsmetod där man genom mjuk handpåläggning löser upp spänningar och blockeringar i kroppen. Behandlingen är i flera länder etablerad inom den traditionella sjukvården och är en effektiv och värdefull behandlingsmetod.

Ordet Reiki betyder universell livskraft och finns runt omkring oss hela tiden. Allt på vår jord är beroende av denna energi och det är viktigt att den får flöda fritt och obehindrat. Vid behandling stärker man upp sitt yttre och inre energifält och man upplever sig lugn, stärkt och tillfreds efteråt.

Reiki går in och arbetar på den fysiska, mentala, emotionella och andliga nivån.

Kongahällaklinikens utvalda länkar

För dig som driver företaget

Att synas online
Vi fixar det åt dig

Att som företagare synas på internet är idag viktigare än någonsin, men digital marknadsföring kan ibland kännas krångligt och tidskrävande. Vi på Eniro kan hjälpa dig med din Google- och Facebook-annonsering samtidigt som vi ser över din sökmotoroptimering, nya hemsida och digitala närvaro.

Närvarokollen
Har du korrekt info på nätet?

Nästan 9 av 10 kunder uppger att de stött på felaktig företagsinformation online. Det skapar en dålig kundupplevelse och påverkar negativt din synlighet på Google.

Hemsidekollen
Bra hemsidor lockar fler kunder

Varannan besökare riskerar att lämna din hemsida om den tar mer än 3 sekunder för att ladda klart. Google älskar snabba och mobilanpassade hemsidor!

Möjliga telefonnummerformat

030363100

03-036 31 00

030-36 31 00

0303-631 00