Om Konditori Trianon

Dina konkurrenter har använt den här ytan för att berätta om sitt företag. Du vet väl att du som företagare enkelt kan uppdatera din företagsinformation här på Eniro?

Äger du företaget?

Zmarta

Företagslån

Ansök om lån upp till 5 miljoner kronor

Ans&oring;k om lån upp till 5 miljoner kronor

Få hjälp med din synlighet online

Vi på Eniro vill att det ska vara enkelt för svenska företag att nå ut och växa på internet - därför har vi samlat allt du behöver veta om digital marknadsföring under ett och samma tak.

Konditori Trianon, Företagsinformation

Officiell information

Juridiskt namn

Konditori Svartbäcken AB

Bolagsform

Aktiebolag

Datum för upprättande

05.10.1988

Org.nr:

5563336170

Arbetsgivaravgift

Registrerad

Aktiekapital

100000

Omsättn.intervall

3000 - 4999 tkr

F-skatt

Ja, registrerad för F-skatt

Registrerad för moms

Ja

SNI-bransch

56100 Restaurangverksamhet

Exekutiva befattningar/Administration

Omdömen om Konditori Trianon

Helena L

mer än ett år sedan

Kunde varit mysigare, inte rent och smutsiga toaletter!

anonym

mer än ett år sedan

Semlorna är toppen, klart de fick bäst betyg i år igen.

Johan

mer än ett år sedan

Vilken överraskning att få riktig punsch i grädden. Godaste Carl-Gustavtårta jag någonsin ätit.

Katarina

mer än ett år sedan

Trianon har jättetrevlig personal och mycket gott hembakat bröd. Har handlat i där i över 15 år.

Karina

mer än ett år sedan

Semlan är super-duper god! Rekommenderas verkligen. Bullen är frasig, mandelmassan har lite krisp och grädden är perfekt vispad

Niklas

mer än ett år sedan

De bakverk vi har köpt har varit goda och priserna är inte på ockernivå. Är tacksam varje gång det står en vuxen bakom disken och inte en arrogant tonåring utan intresse av att vara till lags. Tyvärr valde de senast vi var där att stänga av kaffebryggaren tjugo minuter före stängning och förvägrade därigenom flera gäster påtår av det vattenstarka kaffet utöver vad som fanns i en snabbt tömd kanna. Kändes lite snopet när man just fikat för 150kr.

sista gången

mer än ett år sedan

De beställda tårtorna var väldigt torra i botten och dessutom var de extremt dyra. För två 20-bitars princesstårta tog de 880 kr och så fick jag betala 4 kr för de påsar jag behövde för att kunna bära hem dem! Det var sista gången jag handlade där!

Snart f d stamkund

mer än ett år sedan

De anställda flickorna som arbetar i disken är mycket trevliga. Däremot verkar ägarna inte ha den rätta känslan för service och kvalitet. Snålhet härskar och de tebirkis som från början var både goda och hyfsat stora blev allt mindre för att till slut försvinna helt. Dessutom är gårdagens bröd bara obetydligt billigare än dagens färska. 50 % brukar väl annars vara gängse rabatt? Jag misstänker dessutom att t ex bakelser ibland säljs som dagsfärska trots att grädden smakar "gårdag". Trist att inte kunna lita på att allt är OK. Det märks ju inte förrän man proväter och då är det för sent. Skärpning!

Joan Mallory

mer än ett år sedan

De bakar ett jättegott surdegsbröd som håller bra klass och som inte ruinerar en.

Jannica

mer än ett år sedan

De har stans godaste semla, mandelbitar i massan, fluffig grädde. Mums.

Anonym

mer än ett år sedan

Trianons semlor är stans bästa. Mandelmassan innehåller små mandelbitar och känns verkligen lyxiga. Mums.

JH

mer än ett år sedan

Var på trianon och fikade häromdagen och känner inte för att gå tillbaka. Hon som stod i kassan var så otrevlig att min kompis tillslut inte vågade fråga om ett glas vatten utan gick till toaletten för att hämta. Semlan var dock god.

Marieann

mer än ett år sedan

Om man köper nåt som inte känns bra, går man då inte tillbaka till butiken o klagar. De flesta butiker tar betalt för sina kassar oavsett hur mycket du handlar för. Jag tycker priserna ligger ganska så lika mellan konditorierna i stan. Tänk om du köpt 40 bakelser istället för mellan 26 -30:- styck, hade du gnällt för det med. Jag har alltid fått ett bra bemötande och har jag köpt något jag inte varit nöjd med har det alltid gått att tala med ägaren.

Anna

mer än ett år sedan

Skulle äta en frukost där en söndag för två veckor sedan. Vidrigaste jag har varit med om. Betalade över 200 kr för en torr macka och en Paj. Tjejen i kassan hade ingen koll och tog betalt för saker som ingick. Maten var horibel och mitt råd - åk inte dit!

Annie

mer än ett år sedan

Tjejerna i kassan är supertrevliga.

Nej tack

mer än ett år sedan

Tack Trianon, ni fick mig att sluta äta semlor. Köpte något som de kallade: "lyxsemla" - det var det äckligaste jag ätit. Det ska vara SÖTmandel i semlor, inte bittermandel som ni tycks tro. Vidrigt!

Kategorier

Sökord

Sökord saknas

Möjliga telefonnummerformat

01826045001-826 04 50018-26 04 500182-604 50