Om KOMPETENS I TRÄ

Välkommen till Kompetens i Trä! Vi arbetar med ett stort hjärta för detaljer, traditionellt hantverk och moderna behov. Våra arbeten anpassas alltid utifrån byggnadens stil, material och känsla, så att ni kan njuta av det vi skapar i årtionden framöver.

Innehållet i denna modul är ändrat av användare

Bildgalleri

  • KOMPETENS I TRÄ Snickare, Strängnäs - 1
  • KOMPETENS I TRÄ Snickare, Strängnäs - 2
  • KOMPETENS I TRÄ Snickare, Strängnäs - 3
  • KOMPETENS I TRÄ Snickare, Strängnäs - 4

KOMPETENS I TRÄ, Företagsinformation

Officiell information

Juridiskt namn-
Bolagsform-
Datum för upprättande-
Org.nr:-
Arbetsgivaravgift-
Aktiekapital-
Omsättn.intervall-
F-skatt-
Registrerad för moms-
SNI-bransch

Exekutiva befattningar/Administration

Omdömen om KOMPETENS I TRÄ

Isac Skoog

för 8 månader sedan

toppen företag måste jag säga

Sofia Blommé Sekund

mer än ett år sedan

Kan varmt rekommendera Kompetens i Trä som bland annat byggt och planerat ett fantastiskt kök åt oss. Från första kontakt till slutförande har allt varit perfekt. Mycket trevligt bemötande av väldigt skickliga yrkesmän.

Sofia Blommé Sekund

mer än ett år sedan

Stort tack till Thomas på Kompetens i Trä för ett oerhört fint jobb med den platsbyggda möbeln i vårt badrum. Att få till en praktisk men också vacker förvaringsmöbel i ett litet badrum är inte det lättaste, men du lyckades. Allt har fungerat perfekt under arbetets gång och vi är så nöjda med resultatet!

Fam Svärd Strängnäs

mer än ett år sedan

Vi har anlitat Kompetens i Trä vid tre olika tillfällen, nu senast för invändig tilläggsisolering och inredningssnickerier. Planering, kvalitet på genomförandet samt uppföljning av kostnader och resultat är alltid oklanderligt i samarbete med Kompetens i Trä. Kompetens i Trä visar stort kunnande och respekt för husets karaktär och individuella förutsättningar.

Stina

mer än ett år sedan

Bra kommunikation och noggranna med att stämma av med kunden så att det blir så som man önskar. Mycket hög kvalitet på arbetet. Rekommenderas verkligen när det är något utöver det vanliga man behöver hjälp med!

Lena och Jan Clevberger

mer än ett år sedan

Allt blev till största belåtenhet trotts att vi bodde 50 mil bort och ej kunde följa arbetet. Vi ger de absolut bästa rekommendationer.

Lotta Eriksson

mer än ett år sedan

Har anlitat Kompetens i trä både för mycket stora projekt; bygga ett helt nytt kök i gammal stil, en helt ny glasveranda men även för mindre projekt. Mer proffsiga hantverkare går nog inte att hitta. Mycket måna om att få mig som kund nöjd och noga med minsta detalj. Kommer dessutom med goda råd!

Marcus

mer än ett år sedan

Thomas, Greger, Urban och Johan på Kompetens i Trä har byggt ett fantastiskt kök till oss i Mariefred. Allting är otroligt genomtänkt och slutresultatet motsvarar det utlovade över förväntan!! Kan verkligen rekommendera Kompetens i Trä.

Lotta Eriksson

mer än ett år sedan

Konstaterar att Kompetens i trä har renoverat sex olika hus/lägenheter åt mig. Lite olika omfång; allt från mindre åtgärder till helrenoveringar. Alltid med ett fantastiskt resultat och smidigt samarbete.

Hannu Lounela

mer än ett år sedan

Förråd vid garage blev bastu, badrum och toa. TACK för det fina sammarbetet och bemötandet vid både planeringen och byggandet. En del gjorde jag själv efter jättebra råd och planering med Greger, en del gjorde vi tillsammans, eller Greger själv. Jättefint att få bygga tillsammans med proffessionella som vill göra ett utmärkt jobb, och som vill att "byggherren" vet så mycket som möjligt om sitt hus och känner sig delaktig. Jag kände mej fullt välkommen att ringa efter råd, när jag körde fast i de stadier jag jobbade själv. Jag kan varmt rekommendera Greger/Kompetens i Trä i både planering och genomförande av byggprojekt.

Thorbjörn Ekström

mer än ett år sedan

Toppen. Vi är mycket nöjda med. Det blev bättre än vi räknat med. Dessutom är det riktigt trevligt att ha
snickarna hemma hos oss. Trevliga och skickliga grabbar. Vi rekommenderar Kompetens i Trä fullt ut.

Viktoria

mer än ett år sedan

Jag instämmer fullkomligt med tidigare omdömen.
Jag är oerhört nöjd med det skickliga hantverk de har utfört hos mig.Dessutom har Kompetens i trä en väldigt informativ hemsida där fakta stämmer med tillvägagångssätt och slutresultat.

Sofia Blommé Sekund

mer än ett år sedan

Vi anlitade Kompetens i Trä för ett ombyggnadsprojekt hösten 2012 och är oerhört nöjda. Från vår första kontakt har vi blivit bemötta med stor värme och ett stort kunnande. Hela byggprocessen kändes trygg och slutresultatet är fantastiskt in i minsta detalj. Vi ger Kompetens i Trä våra varmaste rekommendationer.

Eva Planås

mer än ett år sedan

Vid ett flertal tillfällen har vi anlitat Kompetens i Trä, då vet vi att resultatet blir oerhört bra. Proffesionell precision och nogrannhet, vi känner oss trygga som kund. Ritningar och arbetsgång stämmer med prisbild som offereras. Har ni önskemål om speciallösningar så kan vi varmt rekommendera Kompetens i Trä

Anneli

mer än ett år sedan

Ordet hantverkare har fått en helt annan betydelse sedan vi kom i kontakt med Kompetens i Trä. Skickliga, seriösa och mycket ansvarstagande. Roligt och utvecklande att kunna ha en kreativ dialog och tillsammans komma fram till ett bra slutresultat. Vi är fantastiskt nöjda med vårt nya entrétak över köksentrén, de nya fönsterna i vår glasveranda och den nya altandörren i vårt sekelskifteshus. Ingen kan ana att det är nybyggt utan allt är gjort på samma sätt som originaldelarna och mycket av det gamla virket är återanvänt. Kunde inte ha blivit bättre!