Om Kolafabriken i Sverige AB

Våra kolor och fudge är tillverkade med extra mycket omsorg och kärlek och finns i många spännande smaker. Besök gärna vår fabriksförsäljning i Bräkne-Hoby mitt i hjärtat av Sveriges trädgård. För öppettider och mer information titta in på vår hemsida.

Fudge

Härlig mjuk fudge i många olika spännande smaker. Fudge påminner om kola men har en mjuk konsistens. Fudge har funnits som konfektyr i över hundra år och vi var först i Sverige med att börja fabrikstillverka fudge.

Kola

Färgglada kolor i både traditionella och spännande smaker, tillverkade av noga utvalda ingredienser. Från sött till salt, det finns en smak för alla. Vi har även ett sortiment med vårt egna färgglada omslagspapper. Till jul finns våra kolor med julsmaker i vackra julinspirerade omslagspapper.

EnglaGott

En serie färdiga presentpåsar med härlig fudge och kola för alla tillfällen. EnglaGott har fått sitt namn från det lilla barnbarnet Engla. Hon föddes samtidigt som iden kom till om att ta fram en presentförpackning för Kolafabriken. Idag finns ett brett sortiment av smaker. EnglaGott tillverkas med extra mycket kärlek.

Om Kolafabriken

Historien startar 1993 med några begagnade maskiner från en karamell-kokare i Gränna. Vi började med att ta fram våra egna recept på kola och efter ett par år utvecklade vi recepten för fudge och blev därmed den första fabrikstillverkaren av fudge i Sverige. Idag producerar vi och säljer kola och fudge till grossister, dagligvaruhandel, butiker och till privat lable. Med en optimerad tillverkning tillgodo ser vi våra kunders krav och levererar kola och fudge med goda smaker och hög kvalité. En annan styrka hos oss är att vi även har möjligheter att producera mindre kvantiteter. Vi har två egna varumärken, Englagott som är en exklusiv serie presentförpackningar och Kolafabriken, med sin lekfulla och färggranna stil. Vi tackar för det fina förtroende vi fått från alla våra kunder och ser fram emot ett långt samarbete.

Kolafabriken - en smak för alla.

Bildgalleri

  • Kolafabriken i Sverige AB Godis - Tillverkare, grossist, Ronneby - 1
  • Kolafabriken i Sverige AB Godis - Tillverkare, grossist, Ronneby - 2
  • Kolafabriken i Sverige AB Godis - Tillverkare, grossist, Ronneby - 3
  • Kolafabriken i Sverige AB Godis - Tillverkare, grossist, Ronneby - 4
  • Kolafabriken i Sverige AB Godis - Tillverkare, grossist, Ronneby - 5

Kolafabriken i Sverige AB, Företagsinformation

Officiell information

Juridiskt namn

Kolafabriken i Sverige AB

Bolagsform

Aktiebolag

Datum för upprättande

18.05.2007

Org.nr:

5567300214

Arbetsgivaravgift

Registrerad

Aktiekapital

481000

Omsättn.intervall

20000 - 49999 tkr

F-skatt

Ja, registrerad för F-skatt

Registrerad för moms

Ja

SNI-bransch

10821 Tillverkning av sockerkonfektyrer

Exekutiva befattningar/Administration

Visar 4 av 6