Om Kognitiv- & Relationell Psykoterapimottagning

Vi har verksamhet i Västerås (inom pendlingsavstånd från Enköping, Eskilstuna, Sala, Stockholm, Örebro med flera) samt över större delen av landet genom uppdragsverksamhet.

HÉLÈNE STOLT

Hélène är konsult i företaget sedan 1999. Hon är legitimerad psykoterapeut, socionom och beteendevetare samt specialist på psykosociala arbetsmiljöfrågor. Som ett komplement till detta har hon även högskoleutbildning inom ledarskap, organisationspsykologi och juridik etc. Helene har arbetat med bl.a. psykoterapi i Norge och som beteendevetare inom företagshälsovård. Hon har drygt 25 års erfarenhet av utvecklingsarbete på organisations-, grupp- och individnivå.

Hélène har stor erfarenhet från arbete med ledarskapsutveckling, kognitiv beteendeterapi och stressrelaterade frågor. Till sitt förfogande finns även ett omfattande nätverk som är tillgängligt vid behov. Hélènes synsätt präglas av kognitiva teorier och systemisk psykoterapi, men hon tillämpar även psykodynamiska teorier och förhållningssätt. Hon ser hellre möjligheter och lösningar än svårigheter och låsningar. "Det är verkligen spännande att kunna bidra med nya alternativa perspektiv och synvinklar". Hélènes strävan är att löpande uppdatera information om aktuell forskning, samt att arbeta utifrån evidensbaserade metoder och teorier. Engagemang, kunskap och flexibilitet utgör grunden i förhållningssättet med patientkategorin, där patienten alltid är i fokus.

Som leg. psykoterapeut arbetar jag med utgångspunkt från arbetsmetoder som är kliniskt väl beprövade och evidensbaserade, vilket ligger till grund för socialstyrelsens riktlinjer för kliniskt behandlingsarbete.

Hélène är medlem i bl.a. Akademikerförbundet SSR och nätverkar bl.a Föreningen för familje- och systemorienterad terapi i Stockholm, S:t Lucas, Svenska föreningen för kognitiv beteendeterapi och Riksföreningen Psykoterapi Centrum.

Kognitiv- & Relationell Psykoterapimottagnings utvalda länkar

Innehållet i denna modul är ändrat av användare

Bildgalleri

  • Kognitiv- & Relationell Psykoterapimottagning Psykoterapeut, Enköping - 1
  • Kognitiv- & Relationell Psykoterapimottagning Psykoterapeut, Enköping - 2
  • Kognitiv- & Relationell Psykoterapimottagning Psykoterapeut, Enköping - 3
  • Kognitiv- & Relationell Psykoterapimottagning Psykoterapeut, Enköping - 4
  • Kognitiv- & Relationell Psykoterapimottagning Psykoterapeut, Enköping - 5
  • Kognitiv- & Relationell Psykoterapimottagning Psykoterapeut, Enköping - 6
  • Kognitiv- & Relationell Psykoterapimottagning Psykoterapeut, Enköping - 7
  • Kognitiv- & Relationell Psykoterapimottagning Psykoterapeut, Enköping - 8
  • Kognitiv- & Relationell Psykoterapimottagning Psykoterapeut, Enköping - 9
  • Kognitiv- & Relationell Psykoterapimottagning Psykoterapeut, Enköping - 10

Kognitiv- & Relationell Psykoterapimottagning, Företagsinformation

Officiell information

Juridiskt namn-
Bolagsform-
Datum för upprättande-
Org.nr:-
Arbetsgivaravgift-
Aktiekapital-
Omsättn.intervall-
F-skatt-
Registrerad för moms-
SNI-bransch

Exekutiva befattningar/Administration

Kategorier

Möjliga telefonnummerformat

070717460107-071 746 01070-717 46 010707-17 46 01070-7174601070348450907-034 845 09070-348 45 090703-48 45 09070-3484509