Om KNB Bygge med kvalité AB

Vi bygger både nytt och renoverar. Vi har hantverkare och installatörer till allt det du inte vill eller kan göra själv, såsom snickare, plattsättare, rörläggare, elektriker etc.Vi hjälper dig med plattsättning, måleri, snickeri, renovering, ombyggnad, tillbyggnad, badrumsrenovering, köksrenovering, grundarbeten m.m.

Innehållet i denna modul är ändrat av användare

KNB Bygge med kvalité AB, Företagsinformation

Officiell information

Juridiskt namnKnb Bygge Med Kvalité AB
BolagsformAktiebolag
Datum för upprättande08.10.2004
Org.nr:5566679246
ArbetsgivaravgiftRegistrerad
Aktiekapital100000
Omsättn.intervall5000 - 9999
F-skattJa, registrerad för F-skatt
Registrerad för momsJa
SNI-bransch41200 Byggande av bostadshus och andra byggnader

Exekutiva befattningar/Administration

Ulf Kenneth NilssonLedamot
Marie Irene Elisabeth AndersenSuppleant
Jens Christian NilssonRevisor

Omdömen om KNB Bygge med kvalité AB

Jörgen Ohlsson

mer än ett år sedan

För drygt två år sedan anlitade vi KNB för totalrenovering av vårt badrum och grovkök. Vi blev oerhört nöjda med slutresultatet och allt vad KNB ordnade med för att vi skulle bli så nöjda som det bara gick.
När vi nu i höstas beslöt att göra köksrenovering så var inte valet av entreprenör speciellt svårt. KNB fick uppdraget och det har vi inte ångrat en sekund.
Allt har skötts proffsigt från de första diskussionerna till sista skruven. De höll tidsplanen ( de började tom någon dag innan beräknat) och allt flöt smärtfritt. Alla som varit här inkl underleverantören El-team fullgjorde sitt uppdrag till vår största belåtenhet.
Nu har vi gjort de stora renoveringarna men om det blir något annat som vi behöver experthjälp till så vet vi vem vi ska vända oss till.
Kenneth är en ganska upptagen man men när man ser slutresultaten så är det värt det.

Christel Ljunggren

mer än ett år sedan

Pålitliga, trevliga och noggranna, kan varmt rekommendera denna byggfirma!

H.Daniel Bygg AB

mer än ett år sedan

Har jobbat som underleverantör till KNB under 2011. Jag anser mig själv vara riktigt duktig i byggbranschen men dessa killarna är i världsklass. Vilket team! Bara att gratulera...

Johan Lindell

mer än ett år sedan

Mycket nöjd med vår köksombyggnad av KNB. Bra utfört arbete hela vägen med hög kvalitet. Höll överenskommen tidplan. Ordning och reda på på arbetsplatsen. All personal var mycket trevliga och har bra underleverantörer som sköter sig lika bra.

Mathias Fransson

mer än ett år sedan

KNB Bygge med kvalité är verligen ett bra namn på denna byggfirma. Proffsiga, trevliga och tillsmötesgående. Kan inte annat än att rekommedera denna byggfirma som byggt till vårt hus med en ny tvättstuga, ett badrum och ett sovrum.